Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק לווינסקי ת"א יש כמה מקומות שמכינים במקום.

אני בדרך כלל קונה בקליית יוסי אבל יכול להיות שיש שם יותר טובים.

לא נראה לי שיש מקום אחר בארץ עם כל כך הרבה אופציות אחד ליד השני

אייל

פורסם

בנתניה: פיצוחי היהלום, היהלום 4 שוק נתניה.

וגם: פיצוחי אלגרה, החלוצים 11, מאחורי התחנה המרכזית.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
קליית יבגי בראשון לציון ברחוב צבי פרנק פינת הרצל,סחורה מעולה ומחירים סבירים ביותר,יש גם סניף נוסף שלו על ציר הרצל בנס ציונה.

אני קונה אצלו כבר מספר רב של שנים ואין אכזבות.

גם אני קונה אצלו תמיד, הסחורה יותר טרייה ויותר זולה מאשר בפיצוציות, מבחר טוב.

סה"כ אחלה. LIKE!

פורסם

פיצוחי סיני זה המקום, אני זוכר איך הייתי הולך בקגל כל שישי, קונה חצי קילו גרעיני אבטיח, חצי קילו שחורים, פיסטוקים וקשיו, ממלא כוס של תמרהינדי ומזמין 20 פיתות חמות מהמאפייה.

אני מתגעגע לבת-ים....

אני ממליץ לבת-ימי הטרי לבקר אצל יעקב סנדביצ'ים ברוטשילד, להזמין שניצל בבגט, לדלג על החומוס ופשוט לבקש שישים את הממרח תפוחי אדמה ואת הגזר הנהדר שלו, אני הייתי מוסיף גם כרוב אדום, 500 דולר אני נותן על אחד כזה עכשיו!

haters will hate

פורסם

פיצוחי רזי בפייסל הגדול ליד רגבה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
פיצוחי סיני זה המקום, אני זוכר איך הייתי הולך בקגל כל שישי, קונה חצי קילו גרעיני אבטיח, חצי קילו שחורים, פיסטוקים וקשיו, ממלא כוס של תמרהינדי ומזמין 20 פיתות חמות מהמאפייה.

אני מתגעגע לבת-ים....

אני ממליץ לבת-ימי הטרי לבקר אצל יעקב סנדביצ'ים ברוטשילד, להזמין שניצל בבגט, לדלג על החומוס ופשוט לבקש שישים את הממרח תפוחי אדמה ואת הגזר הנהדר שלו, אני הייתי מוסיף גם כרוב אדום, 500 דולר אני נותן על אחד כזה עכשיו!

בנצי על יעקב סנדוויצ'ים הסלוגן "האם הלב שלך בנוי לזה ?" תופס בהחלט. עד היום איכות ללא פשרות.

עוד מקום מומלץ לשווארמת אנטריקוט הוא בלדי. בדיוק היום אכלתי ונזכרתי בדיונים האחרונים. זה ממוקם בדיוק מול הקצביה של בלדי והבשר מגיע ישירות משם טרי ומעולה. השווארמה או על גלגל או על פלטה והבגטים טריים ונהדרים וגם כך הלאפות. הכל שם ברוחב יד, מרגיש בבית, מקום ממוזג עם חנייה. באמת שאם בא לך לשבת להתפנק בארוחה מפוצצת זה המקום.

בנצי, חבל שלא היית לפני כמה שנים פה (ואם כן כל הפסקה הזאת לא רלוונטית :lol: ), היה את הלחמג'ון בבלפור פינת יוספטל. בעל הבית היה טורקי מאוד כבד (לא עבריין, מבחינת ההתנהגות) ובחר את העובדים שלו בקפידה אחד אחד ממסעדות קטנות בטורקיה שלא מהעולם הזה.

אני בא ממשפחה טורקית וגם מכיר חלק מהקהילה שעלתה לארץ ואין אחד שהיה מכניס לפה את המאכלים שלהם ולא איבד את הצפון ואת הדרום. אחוז נכבד מאוד אמר שהלחמג'ון שלו עולה על כל לחמג'ון בטורקיה. שלא נדבר על הדונר (שווארמה)... איי יא איי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
קליית יבגי בראשון לציון ברחוב צבי פרנק פינת הרצל,סחורה מעולה ומחירים סבירים ביותר,יש גם סניף נוסף שלו על ציר הרצל בנס ציונה.

אני קונה אצלו כבר מספר רב של שנים ואין אכזבות.

בנס ציונה התחלפו הבעלים או משהו כזה, האיכות לא אותו הדבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...