Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

החלטתי לפתוח את שרשור הפיצוחים הגדול, עכשיו לקראת החגים, מארחים הרבה וחייבים שיהיו פיצוחים בבית

כמנהג המסורת.

אז אני מכיר רק מקום אחד איכותי בגבעתיים שבכל פעם שאני שם יש תור ארוך מאוד.. הפיצוחייה של רוברט ברחוב

כצנלסון.

אני ממש לא מקובע ואשמח לשמוע חוות דעת על מקומות מומלצים אחרים באיזור המרכז (וגם לא באיזור המרכז).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ברמת גן בסוף רחוב הירדן , "פיצוחי הירדן".

ביפו יש את "המלך חוסיין" החנות נמצאת על רחוב יפת, גם זול וגם טעים.

פורסם

אבא שלי קונה כל חודש בסביבות ה300 ש"ח פיצוחים O_o הוא מכור זה הכיף שלו באשדוד פיצוחי מוטי באזור א' (אני דיי בטוח שהשם זה מוטי)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בת ימי יקר, פיצוחי סיני בגבול בת-ים יפו (רח' בלפור 1 לGPS). פתוח 24/7.

אם מבוקשך הוא פיצוחי על במחיר אפסי ויש לך זמן תקפוץ לפיצוחי משה ובניו בלוינסקי ת''א ומשם גם תמשיך על הדרך לבירה במבשלת מתי ותסגור יום בקלאס.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ARKO - אני רואה שלקחת על עצמך לדאוג לי עקב המעבר לעיר שלך (או שאקרא לה שלנו?) בת ים.

אהבתי מאוד :)

נ.ב - מתי עושים סיבוב דאווין? :twisted: (זה המונח ל"סיבוב פוזה" בעיר אני מניח).

פורסם
ARKO - אני רואה שלקחת על עצמך לדאוג לי עקב המעבר לעיר שלך (או שאקרא לה שלנו?) בת ים.

אהבתי מאוד :)

נ.ב - מתי עושים סיבוב דאווין? :twisted: (זה המונח ל"סיבוב פוזה" בעיר אני מניח).

גילוי נאות: אני מאוד אוהב את העיר הזאת, אני מקווה שקצת האוכלוסייה תשתפר ואולי יום אחד נגיע להיות עיר ברמה יותר גבוהה, כי יש פה בסיס נהדר שהוא במגמת עלייה. בחור צעיר ומשכיל ואינטליגנט (כפי שיצא לי לקרוא בחלק מן התגובות שלך) זה משהו מבורך מאוד פה.

וסיבוב פוזה/דאווין נקרא פה דאררות ! בכיף, למרות שתשאיר לי הרבה אבק עם הלאון. אם תצטרך TOUR בעיר IM YOUR MAN!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קליית יבגי בראשון לציון ברחוב צבי פרנק פינת הרצל,סחורה מעולה ומחירים סבירים ביותר,יש גם סניף נוסף שלו על ציר הרצל בנס ציונה.

אני קונה אצלו כבר מספר רב של שנים ואין אכזבות.

פורסם

סמטת פלטרין בחדרה (מול בנק דיסקונט). יש שם בית קלייה שמוכר גרעינים גדולים לפיצוח, והם מאוד טעימים. אינני זוכר את השם שלהם אבל הם שמים את הפיצוחים שלהם בשקיות שרשום עליהן "גרעיני ויטורי". הם נמצאים ליד מספרה.

פורסם
סמטת פלטרין בחדרה (מול בנק דיסקונט). יש שם בית קלייה שמוכר גרעינים גדולים לפיצוח, והם מאוד טעימים. אינני זוכר את השם שלהם אבל הם שמים את הפיצוחים שלהם בשקיות שרשום עליהן "גרעיני ויטורי". הם נמצאים ליד מספרה.

מה זה, גרעינים על סטרואידים?

פורסם
מה זה, גרעינים על סטרואידים?

נראה לי שכן, הם מאוד גדולים בהשוואה לגרעינים ממקומות אחרים שהייתי קונה וקלויים במידה הנכונה בלי גושים של מלח כמו שמוכרים בחלק מהפיצוחיות. אני מקווה שהם עדיין נמכרים שם והוא לא החליף ספק כי לא הייתי שם די הרבה זמן.

פורסם
גרעינים זה חמץ :roll:

שיט נכון, לא חשבתי על זה. מה עם יתר הדברים? קשיו, פיסטוק, שקדים, בוטנים וכו'?

• תוכן חדש...