Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לפני שאני מתחיל אני רוצה לציין שעברתי על כל הכתבות וההיסטוריה על הנושאים הנשאלים!

קניתי גולף 1.6 ידנית 2001 MK4 עם 160,000 ק"מ ונתקלתי בכמה תקלות:

1.בשילוב הילוך ראשון לשני בטורים מעל 4K יש חריקה של ההילוך,לאחר העלת הרכב לליפט התגלתה נזילה ממחזיר השמן של הצרייה לבקקס האם ייתכן שסידור המחזיר והחלפת שמן יעודי 75-90W תעלים את הבעיה?או שיהיה חייב לפתוח את הגיר ולהחליף איזה שם של חלק שאני לא זוכר,

2. כאשר הרכב משולב בהילוך קיים חופש דיי גדול בידית ההילוכים מבלי להוציא אותה מהשילוב?מברור ראשון נאמר שזה או חופש במזלג של הגיר או מוט הקישור?מנסיונכם אשמח לתשובות.

3.לפעמיים אני נתקל בבעיה שכשאני מניע את הרכב בלי חשיבות של חם או קר לוקח יותר מידי סטרטרים מהרגיל והרכב לא עובד יציב ,בנוסף במהלך נסיעה הרכב מרגיש עצור (חנוק) כאילו משו מגביל את עליית הסל"ד ,אני רוצה לציין שבדר"כ התקלות מופיעות אך ורק ביחד

4.והבעיה האחרונה היא כאשר הכנסתי את הרכב למוסך נאמר לי שיש חופש בתושבות רציתי לדעת כמה תושבות יש אם בדרכ מחליפים את כולם או רק את הבלויות ומה עלות של תושבות איכותיות?

כמו כן אשמח לתמכורים של התקלות הנ"ל

המון תודות למגיבים

פורסם

לחבר שלום,

בגלל אוסף הבעיות הקיימות ברכבך אני מציע שתכנס למוסך רון בת"א לאיבחון ללא תשלום וגם קבלת הצעת מחיר.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מישהו קרא לי?

1) הייתי מתחיל מסידור הנזילה ומתפלל שזה יפתור את הבעיה. אני מקווה שבעקבות הנזילה לא ברח יותר מדי שמן ממסרת וכתוצאה מכך עשית נזק לגיר.

2) בד"כ מדובר במוט עצמו.

3) נשמע כמו בעיה באחד החיישנים (מצב מצערת/כמות אוויר).

4) מומלץ להחליף את כולם ביחד במידה ולא החליפו אותם בעבר. הסיבה היא שאם תחליף רק את הבלויות אז ה"חצי בלויות" יסבלו מבלאי מואץ ויגמרו יותר מהר מהאחרות.

כפי שאתה רואה הבעיות שציינת דורשות אבחון ודיאגנוסטיקה מקצועית. מוסך רון שהומלץ לך בשרשור הוא באמת בית חם לרכבים האלה.

במידה ותרצה המלצה למוסכים אחרים אתה מוזמן לבקש או פשוט להיכנס למדריך העסקים.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מעדיף צפונה או דרומה?

1) בחדרה יושב מוסך הלב שבהחלט נותן שירות מכל הלב.

2) בקריות יש את מוסך אוטוסטרדה חיש 2010 שהוא אומנם מוסך מורשה של דייהו, דייהטסו וסאניונג אבל מתמחה בטיפול בכל הרכבים.

פורסם
אתה מעדיף צפונה או דרומה?

1) בחדרה יושב מוסך הלב שבהחלט נותן שירות מכל הלב.

2) בקריות יש את מוסך אוטוסטרדה חיש 2010 שהוא אומנם מוסך מורשה של דייהו, דייהטסו וסאניונג אבל מתמחה בטיפול בכל הרכבים.

בתור חדרתי, אם אתה חרד לרכב שלך תקשיב להמלצה הראשונה וגש למוסך הלב

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
אני גר באזור צפון מושב ליד עפולה מוסכים מומלצים באזור?

חבר יקר, מתגובות של חברים בפורום כנראה אין מנוס אלא לתאם פגישה עם המומחה לרכבי קונצרן VAG ולהגיע לתל-אביב.

אנשים מגיעים אל רון מנצרת ועד אילת.

איזה כייף לי :)

פורסם

:mm_yeah:

חבר יקר, מתגובות של חברים בפורום כנראה אין מנוס אלא לתאם פגישה עם המומחה לרכבי קונצרן VAG ולהגיע לתל-אביב.

אנשים מגיעים אל רון מנצרת ועד אילת.

פורסם

אוקי נושא הנזילה סודר גם החופש בידית לצערי החריקה בשילוב שני לא עברה ,כנראה שאין ברירה ונצטרך לעשות שיפוץ גיר ולהחליף סינכרונים מה עלות של שיפוץ?

אני רואה שמוסך רון מעודף אז אם הוא עושה שיפוץ?או כל מידע שיעזור

*הוחלף שמן גיר 75W90 VALVOLIN 100% סינטטי לא פתר את הבעיה

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך רון בהחלט מומלץ.

לצערי רוב המוסכים לא משפצים תיבות הילוכים אלא מפרקים את הגיר ושולחים למכון גירים ולוקחים עמלה על השירות.

לכן המלצתי אלייך היא לחסוך את העמלה ולפנות ישר למכון גירים שיסדר את התקלה.

אתה מוזמן לעשות חיפוש במדריך העסקים ובפורום חוות דעת על מכוני גירים מומלצים.

אני ממליץ לך לפנות למכון סופר גיר.

• תוכן חדש...