Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו דבר יהיה עם מוכרי הדירות. וכל תירוצי האין דירות, אין קרקעות, הילודה שישראל, בלה בלה בלה, זה הכל בולשיט

של בעלי אינטרסים, ששנים מפמפמים את זה לאנשים.

רק צריך להיות סבלניים ולא לקנות עכשיו דירה. בסוף אנשים ירדו מהעץ הגבוה שהם טיפסו עליו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוק הנדל"ן פועל כמו כל שוק היצע וביקוש.

כאשר הביקוש עולה על ההיצע המחירים עולים ולהיפך.

והוא פועל במחזוריות שכל גל הוא בן מספר שנים לא קטן, כי יש לייצר קרקע ויש לייצר דירות , זה לא רכב שאפשר להביאו בתוך חודש לארץ.

חלק גדול מעליית המחירים נבע מרכישה מסיבית של דירות של עולים בפוטנציה כמו יהודים צרפתים, שרכשו כאן דירות לעת צרה ובינתיים משמשות אותם בחופשות הקיץ.

עוד פיגוע שניים לא עלינו , כמו זה שבטולוז וכל התיאוריות הכלכליות שלכם לא שוות את אותיות המקלדת .

ויש גם אנומליה במצב בו אתה לא קונה ? אתה שוכר או גר עם הוריך , אבל כבר בא להקיא לך מהמצב ולכן אתה קונה או שאתה ממשיך לשכור וכך נוצר לחץ על שוק השכירות ורמת המחירים עולה ואז המשקיע אומר לעצמו וואלה כדאי להשקיע בדירה להשכרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אתה מדקלם את דברי התשקורת, ואתה הופך כמוה לשופר של בעלי ההון והעניין.

האמן לי, אני מכיר מקרוב את התחום, את הנפשות הפועלות, רואה דברים קצת אחרת.

ב 2008 לא היה שום מחסור, לא של דירות ולא של קרקעות, וגם לא של דירות להשכרה.

והיו קבלנים ויזמים שהיו על סף פשיטת רגל.

המזל שלהם היה שהריבית ירדה לשפל, והגאונות שלהם, היתה מסע תעמולה מתוזמן, מתוזמר,

ומפומפם מעין כמוהו. ועל זה אני מצדיע להם, כי הם הצילו את העור שלהם, אומנם על חשבון הציבור,

אבל המהלך העסקי שלהם היה מדהים.

ואז פתאום אתה רואה אנשים שהם בעלי חמש, או שלוש, או שמונה דירות, בעוד ששנה לפני לא היתה

להם דירה אחת, או אולי היתה להם דירה אחת בבעלות. זה הכל בולשיט אחד גדול, ואנשים יאכלו על

זה מרורים. כוח הקניה המקומי הוא זה שקובע, קבע ויקבע את המחיר, והיום הכוח הזה חלש מאוד.

תוסיף לזה את העיתונות, שפתאום משמיעה קולות אחרים קולות של ירידות מחירים, ופתאום כל הישראלים

לא רוצים להיות הפראיירים האחרונים שקפצו על העגלה. ואז אתה רואה שקבלנים, ואח"כ מוכרים פרטיים

תקועים עם דירות, שאין להם ברירה. וכמו ה IPAD, מי שלא מוריד מחיר, וחזק, לא מוכר.

פורסם

אושרי

אני לא מדקלם את התקשורת

רק את מורי באוניברסיטה.

קרקע משאב במחסור. נקודה. בגוש דן במחסור יותר גדול . לכן בגדול רמת המחיר תהיה בעליה מתמדת גם אם ייהיו תקופות של ירידה במחירים !! וכרגע זה קורה מול עינינו .

רק טוב ייצא מזה.

הקבלן שלפני 5 שנים היה לו בסטה בשוק סביר שייפול והקבלנים המקצועיים ישרדו ברובם.

זה חוק הטבע ,הטוב והחזק שורד.

שיווי משקל בשוק הנד"לן לא קל להשיג !!

בערבות הנגב יש מספיק אף אחד לא רוצה ללכת לשם.

יעשו עיר בה"דים פתאום החול יהפוך לזהב.

מאיר שטרית היה ראש עירית יבנה , עיירה מוזנחת אז.

בא לאנשי קבע שאל למה אתם זקוקים כדי לבוא לגור ביבנה , אמרו לו חינוך אמרו לו ספורט קצת גינון בקיצור איכות חיים.

נתן להם העיר התפתחה. החול הפך להיות זהב .

הא דרך אגב אני שופר של עצמי , כי אני סומך יותר על הדירות מאשר על התספורות של הטייקונים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכל מי שעדיין חושב שהשוק לא ירד:

http://www.themarker.com/realestate/1.1686572

סיכום מנהלים: עליה חדה בהלוואות הגישור למשפרי דיור שקנו דירה חדשה אך לא מצליחים למכור את הישנה.

כשהאנשים האלו צריכים לשלם גם את המשכנתא על הדירה החדשה וגם את הריבית של הלוואת הגישור, הרזרבות שלהם נאכלות במהירות, והם יאלצו להוריד מחירים. כך נראה ירידה גם בשוק היד השניה במהרה בימינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכתבה לא מפרטת אם הלוואות הגישור ניתנו לבעלי נכסים באיזורי ביקוש או בפרפריות מרוחקות ועוד שלל פרטים רלוונטים.

אני יכול לומר לך שדירות שלפני שנה ראיתי ב-1.7 מליון (מקבלן,באיזורי ביקוש) הפכו להיות 1.86 מליון מאותו קבלן ובאותו פרוייקט.

הבנקים מדברים על ירידה צפוייה של כ-6% במחירי הדירות מיד שניה, התקשורת מדווחת על קפאון בענף הבניה, הקבלנים (לפחות באיזורי ביקוש) אכן מודים על האטה מסויימת אבל במקביל לא מגלים *גמישות מיוחדת (בטח ובטח לא נהפכים לבלרינות).

העצה הכי טובה שלי היא שלמעט מצב של הזדמנות אמיתית לרכישה- ממש אין מה לרוץ לקנות היום דירה, עדיף לשבת ולהמתין עד שהשוק יתבהר.

*לא נכנסתי למו"מ רציני על דירה, זו התחושה שקיבלתי משיחות עם כמה קבלנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

והיום כתבה ב YNET

מתוך נתוני בנק ישראל גידול בלקיחת משכנתאות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4217181,00.html

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חסר שם נתון של סך תיק המשכנתאות שבידי הבנקים. גידול שלו יכול להצביע על גידול במספר העסקאות. דריכה במקום מעידה על מחזור, בעיקר על מנת לנעול ריביות (קל״צ בעיקר) עקב הירידה בריבית המשכנתאות בחודשים האחרונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אמנם נכנסתי קצת באיחור אבל נהנתי לקרוא את הפוסט של יאצק על מוכרי יד-שנייה ורציתי להוסיף שהבעיה היא לחלוטין פסיכולוגית ונוגעת לכל התחומים - לא רק לדירות, מכוניות או אייפדים. אנשים פשוט לא רוצים לצאת פראיירים, זה טבוע אצלנו בגנים - וזה גורם לנו לעשות שטויות. לפעמים (נדירות) זה מצליח לנו ומגיע האידיוט שישלם לנו יותר, אבל לרוב זה פשוט לא קורה - לא שזה מונע מאיתנו להמשיך לנסות. מה שמעניין הוא שפעמים רבות התהליך הזה גורם לנו נזק: אנשים עם אייפד 2 מנסים למכור ביותר, לא מצליחים במשך הרבה זמן ואז יוצא אייפד 3 ועוד יותר מוריד את המחיר. אנשים עם דירות שמתעקשים על 50 או 100 אלף שקל, תקועים עם נכס שרק עולה להם כסף במשך חודשים ושנים. אנשים עם רכב (שגם עולה להם כסף) נתקעים איתו ומפסידים את כל האלפים שהם ניסו להרוויח במכירה שלו במחיר גבוה יותר. וכן הלאה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

כמו זה שאתה מנסה למכור לו את המרצדס

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...