Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמתחמקים מבור אין זמן לבדוק עם יש קטנוע לידך בנתיב שלך. ההגיון אומר שמי שמסתכן יזהר, כנראה שזה לא תקף לדעתכם לרוכבי דו"ג, לשיטתכם מי שמסכן יזהר.

אל תינהג לידי בבקשה.

משום מה אני מצליח להתחמק מבורות ולא להיכנס בשום דבר לידי. לא יודע איך, אני כנראה יש לי כוחות על טבעיים, כמו לאורן זריף.

אם אתה לא בודק במראות ונוסע במהירות המתאימה לתנאי הדרך כדי להתחמק מבור, אתה נהג מסוכן.

תפסיקו עם הראייה הצרה הזאת. אם אנשים צריכים להגיע ממודיעין (סתם לדוגמא) לת"א כדי לעבוד ואין להם רכב (כי זה יקר מידי) ואין אוטובוס (כי זה לא משתלם להפעיל אחד או שזה יקר מידי), מודיעין תהפוך לעיר עוני. אם אנשים לא יעברו לפריפריה, מחירי הדירות במרכז יהיו גבוהים מידי (זה גם מה שקורה עכשיו).

את דעתי אמרתי.

המדינות בעולם הבינו כבר שזה משתלם כלכלית להשקיע בתחבורה ציבורית כי זה חוסך למדינה כסף ע"י צמצום תאונות, זיהום, בזבוז שעות עבודה וכו'. נכון שהמדינה תעשה פחות כסף מדלק ומס על מכוניות, אבל היא תחסוך במקומות אחרים ורמת החיים באופן כללי תעלה.

נכון! המדינות בעולם.

באיזו מדינה אתה חי?...

תשובה: DERP CENTRAL. או חלם. או משהו כזה. ישראל (נכון שהיא מדינה, נכון שהיא נמצאת בעולם, אבל היא בהחלט לא אחת ממדינות העולם משום מה) מגיבה הפוך מכל היגיון ושכל ישר. אם תגיד לשר האוצר שעכשיו לילה, הוא עשוי להעביר הצעת חוק לירות טיל גרעיני כדי לגרום לחושך להימשך לנצח, או כדי להאיר את השמיים כדי שיוכלו לראות משחק כדורגל בלי לצרוך חשמל יקר על המוטות תאורה שיש להם שם.

אל תנסה לשכנע אותי מה ההיגיון אומר, כל עוד אף אחד מקברניטי המדינה לא מסוגל להקשיב לו. :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה יכול לקלוט בור מ-10 מטר ב-50 קמ"ש ולהספיק לבדוק במראות וגם לאותת, כנראה שבאמת יש לך כוחות על טבעיים.

הינה עצה בשבילך, אל תדחף בין מכוניות ואתה תהייה בסדר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

במקרה, לא דיברתי על איתות. 98% מהבורות ניתנים להתחמקות תוך הישארות בנתיב שלי. ואם לא ניתן להתחמק בסיכוי גביה לפגוע ברכב לידי אני לא מתחמק. אבל עדיין, אתה מחוייב לבדוק במראות לפני שאתה מנסה להתחמק ממשהו!

וחוץ מזה.

אתה חשב שאני אחד מהנדחפים? שתדע לך, שאני מוצא את ההערה הזו מעליבה. יש לי רישיון לקקנוע, אבל מתנייד עם רכב.

אני גאה בזה שאני סבלני וסובלני, נוהג (כמה שרק ניתן) ע"פ החוק (במדינה שלנו, אם אתה נוהג לפי החוק כלשונו אתה עושה תאונה אחת ליום לפחות), לא מזגזג ולא ממהר לשום מקום, ואתה זורק הערות מטומטמות שאינן במקום בלי להכיר ובלי לדעת בכלל עם מי אתה מדבר. יפה לך.

ואני חוזר על הצהרתי ממקודם: אם אתה כל כך בטוח בזה שאין לך זמן לבדוק במראות, אל תנהג לידי בבקה, כי אתה מסכן אותי. לא בא לי לעבור תאונה בגלל אחד שלא טורח לבדוק במראות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל נהג אמור לנהוג במהירות שתאפשר לו להבחין בבור גדול (כל עוד לא מדובר בסדק קטן שקשה להבחין בו) בכביש בזמן ולעצור לפניו. העצירה לפני המכשול קודמת לסטיה סביבו ולמקרה שיש צורך בסטיה - תמונת המצב מסביב אמורה להיות ידועה מראש על ידי בדיקת מראות תדירה בזמן הנהיגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
במקרה, לא דיברתי על איתות. 98% מהבורות ניתנים להתחמקות תוך הישארות בנתיב שלי.

קרא שוב אני דיברתי על תמרון בתוך הנתיב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...