Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי צמת הRCA שיש לי על הרדיודיסק כבר לא מתפקד כמו שצריך ולאט לאט החוטים מתנתקים מהשקע:cry:

לפני שאני רץ להזמין באיביי רציתי לדעת אם יש למישהו אחד או יודע מאיפה אפשר להשיג.

בלי הצמה אני לא יכול לשמוע מוזיקה.. סליחה התכוונתי לבאסים.

דגם הרדיו דיסק הוא DZX785 והצמה יושבת גם על עוד דגמים אחרים. סה״כ יש 4 זוגות RCA ומה שנראה כמו שקע PL נקבה.

תודה, דיוויד

פורסם

גם לדוד עם ה- 306 יש את אותה הבעיה עם המכשיר שלו והוא מחפש צמה כבר חודשים ארוכים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תנסה לשלוח הודעה למוכר, אני כמה פעמים שלחתי כך הודעות למוכרים שלא היה רשום ששולחים לארץ והם הסכימו לשלוח. שווה לנסות

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לאחר הרבה חיפושים באינטרנט וחפירות באיביי ואפילו שקילת משלוח דרך חבר בלאס וגאס החלטתי פשוט לנסות ולתקן את הצמה לבד. אני לא מסוגל לחכות עכשיו שבועיים בשביל כבל. חייב מנת באס ועוד היום! :twisted:

הצלחתי מן הסתם, סה"כ דורש קצת עדינות אבל הוצאתי את הפינים והחלמתי את החוטים אליהם ישירות במוקם ללחוץ.

נראה כמה זמן זה ישרוד.

תודה לכל הצופים והעונים!

דיוויד

פורסם

את האמת לא צילמתי את התהליך פשוט רציתי לסיים עם זה כבר, עבר עליי לילה מאווווד ארוך אתמול. כל הסיפור הזה רק תיסכל אותי.

אבל אין לי בעיה לנסות ולתקן את שלו.

פורסם

יש לך את זה ואם תעבוד עם USHOPS תוכל לקבל אותה הביתה בעלות משלוח מאוד קטנה וללא מכס כי העלות נמוכה וכך גם המשקל

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...