Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב חדש מהחברה שקניתי ב2011 , הוא אצלי כמעט חצי שנה, ועשיתי תאונה עם אוטובוס, אני רוצה לדעת מי אשם.

אני עצרתי את הרכב קצת לפני תחנת אוטובוס, ממש עצרתי, הרמתי אמברקס, וחברה שלי ירדה לקנות לקנות סיגריות , שזאת הסיבה שעצרנו איפה שעצרנו.

המדרכה הייתה בצבע צהוב אדום, נראה לי (לא בטוחה), ואז האוטובוס בא, עבר לפניי, עצר להעלות נוסעים, ואז שבא להמשיך לסוע , שרט לי את המראה.

לא הצלחתי לתפוס אותו ברמזור שאחרי, לדעתי הוא ברח, וולקחתי מס רכב.

אני לא יודעת מי אשם, כי אומנם אולי עצרתי במקום שהיה אסור לי, כי זה ברור שאסור לעצור ליד תחנת אוטובוס אבל גם זה לא אומר שהאוטובוס יכול להכנס בי. גם אני רוצה לדעת, נגיד והוא אשם, מי בוחר איך הוא יתקן את מה שהוא עשה?

אני שואלת את כל זה עוד לפני שאני מתקשרת לחברת הביטוח

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך היה אסור לעצור במפרץ של האוטובוס, מכיוון שהוא נועד להעלות ולהוריד נוסעים,

ולא לצורך רכישה של סגריות.

ממה שהבנתי האוטובוס והנוסעים היו צריכים לתמרן ולרדת לכביש,

מכיוון שהרכב שלך הפריע לאוטובוס להתקרב לשפת המדרכה ולהעלות נוסעים בבטחה.

זה שהנהג פגע בעצם דומם ללא תנועה אינה פוטרת גם אותו מאחריות.

אם זו רק שריטה של המראה אני מניחה ומשערת שהנהג כלל לא הרגיש,

ולא נמלט מהמקום כפי שאתה מתאר.

יש לך אפשרות להעלות את התמונה של הנזק?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא הצלחתי לתפוס אותו ברמזור שאחרי, לדעתי הוא ברח, וולקחתי מס רכב.

באמת ראיתי אוטובוס עם נוסעים יורד מהכביש ונוסע במהירות בשדות כאילו שד רודף אחריו.

קבלת עוד חיזוק לזה שסיגריות מזיקות.

ולעניין. עמדת עמידה מוחלטת, האוטובוס פגע בך כך שרוב האשמה מוטלת עליו. לך יש אחריות תורמת אבל במקרה הזה מזערית.

אין סיכוי שנהג האוטובוס הרגיש שפגע בך ואני כותב זאת מכיסא של נהג אוטובוס. אם מדובר רק בשריטה שקצת פוליש יכול להוריד אין סיבה לערב ביטוח או לעשות מזה עניין.

פעם הבאה תשתדלי לא לעצור בתחנת אוטובוס גם לא בשביל לקנות סגריות. זה בניגוד לחוק ומהווה מטרד אמיתי לנהג שצריך להכניס רכב 12 מטר 12 טון למפרץ התחנה.

ארז רונן

פורסם

ארז יש לי הרגשה שלא נראה את פותח השרשור הזה כאן יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, הנזק הוא לא גדול, אבל מה שבטוח אני לא צובעת , אם אני ישלם את זה לבד או על חשבונם זה עדיין ישולם כי אני מחליפה את המראה ואת האיזור מעל הגלגל.

אם זה לא היה רכב חדש , הייתי מתעצבנת אבל זה היה עובר... עכשיו זה רק עיניין של מי משלם

רק שבסוף לא יתבעו אותיייי

פורסם

יש לך מספר רכב

תאתרי את חברת האוטובוסים ותדרשי את הנזק מהם.

לא ילך בית משפט לתביעות קטנות.

השופט יוריד לך חלק מהנזק עקב אשם תורם , כיוון שעמדת בצורה שהפריעה ל 12 מטר ו 12 טון להיכנס בבטחה לתחנת האוטובוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ארז יש לי הרגשה שלא נראה את פותח השרשור הזה כאן יותר.

ל'

במיוחד אם תמשיכי להתייחס אליה כמו אל בן...

ארז רונן

פורסם

כמה שטויות ניכתב כאן אשמה תורמת לא תורמת מה זה משנה תגידו אם רכב עוצר לא משנה איפה ובאיזה מיפרצון אז צריך להיכנס בו?

אם יש לך מס אוטובוס תיפני להנהלת החברה ותיראי מה תגובתם אם תפעילי ביטוח יש הישתתפות עצמית וזה לא משתלם וגם שנה הבאה הביטוח קצת יעלה אם זה נזק גדול מדי תתקני לבד זה יעלה פחות אני חושב

פורסם
כמה שטויות ניכתב כאן אשמה תורמת לא תורמת מה זה משנה תגידו אם רכב עוצר לא משנה איפה ובאיזה מיפרצון אז צריך להיכנס בו?

אולי לפני שתשתלח באחרים, תבדוק בגוגל את המונח "אשם תורם". אחר כך אתה יכול להתנצל אבל אתה לא חייב.

ארז רונן

פורסם

ארז הבחור הזה עורך דין, הוא יודע יותר טוב מכולם,

תיכף הוא ירשום את מספר הנייד שלו ויפנה את פותחת השרשור אליו.

:roll:

ל'

פורסם
ארז הבחור הזה עורך דין, הוא יודע יותר טוב מכולם,

תיכף הוא ירשום את מספר הנייד שלו ויפנה את פותחת השרשור אליו.

:roll:

ל'

לא הוא לא.

אני לא עו"ד אבל אם אתה רוצה אני יכול לייעץ לך 050XXXXXXX

ארז רונן

פורסם

שמתי לב לאחרונה,שיש משתמשים בפורום שכאשר תגובה אינה בקו המחשבה שלהם,

ואינה תואמת את מחשבותיהם ודעותיהם נוהגים להתפרץ, ולנסח תגובה שאינה הולמת.

אם יש תגובה שנכתבה בטעות/ מטעה/ המידע אינו תקין,

אפשר לנסח הודעה ובה להסביר מדוע מה שנכתב אינו תקין.

ל'

פורסם

ללא קשר למקרה,

אם יש משהו שאני לא סובל אצל נהגי אוטובוס זה החוסר סבלנות שלהם שהם יוצאים בפראות אחרי שהעלו/הורידו נוסעים ונכנסים בכוח לתוך הנתיב חזרה ומכריחים אותך לעצור.

אני יודע שהם לחוצים על זמנים לכל תחנה, אך לפעמים זה פשוט מעלה את הסעיף.

פורסם
ללא קשר למקרה,

אם יש משהו שאני לא סובל אצל נהגי אוטובוס זה החוסר סבלנות שלהם שהם יוצאים בפראות אחרי שהעלו/הורידו נוסעים ונכנסים בכוח לתוך הנתיב חזרה ומכריחים אותך לעצור.

אני יודע שהם לחוצים על זמנים לכל תחנה, אך לפעמים זה פשוט מעלה את הסעיף.

מה שאני לא סובל אצל אנשים זה שהם חושבים שהם אלוהים.

ולעניין, נהגי אוטובוס לא לחוצים על זמנים לכל תחנה. אחת הנחיות היותר ידועות בחברות האוטובוסים היא להניח את השעון בצד בתחילת נסיעה. שום תירוץ של "מיהרתי כדי להספיק לנסיעה הבאה" לא יהווה הקלה בעונש במקרה של תאונה.

הסיבה הפשוטה שנהגי אוטובוס יוצאים מתחנה בחוסר התחשבות כביכול, היא שאפשר לספור על יד אחת את נהגי הפרטיות שמרצון יאפשרו לאוטובוס להשתלב בתנועה.

צריך גם לקחת בחשבון שנהג אוטובוס הינו נהג מקצועי שיודע לזהות מצבים הרבה לפני נהג מזדמן, גם אם "המחיר" שהפרטית נאלצת לעצור.

עשרים וחמש שנה אני נוהג אוטובוס. אלפי סיפורים אני יכול לספר לך על נהגים המצפצפים בפראות ברגע שהדלקתי את הווינקר כדי לסמן שאני רוצה לצאת מהתחנה, רובם ככולם מאיצים כדי לצמצם את הרווח ולא מאפשרים להשתלב.

גם ממכם נמאס.

ארז רונן

פורסם

האמת פעם פעם פעם פעם כשאני למדתי נהיגה לימדו אותנו כי אוטובוס שמאותת לצאת מהתחנה תן לו זכות קדימה.

אני עושה זאת בד"כ ומקבל חן חן מהנהג של האוטובוס בד"כ.

אבל מאז שקדימה זה לא משהו אז החוק השתנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...