Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות פיג'ו 206, לקחתי את הרכב לבדיקה. הרכב עשה 34000 ק"מ, יחסית שמור חוץ מהעובדה שלמרות שהוא כבר עומד על הכביש 5-6 שנים לא החליפו לו עדיין טיימינג, מצבר וצמיגים (שמן הסתם כבר בלויים וחייבים להחליף).

המוכר לפני הבדיקה הבטיח לטפל בכל בעיה שתהיה (סיכמנו 49 אלף לפני הבדיקה - מחיר מחירון לטענת המוכר, למרות שהמחירון של הרכב הינו 52.5), לאחר הבדיקה טען שהבודק סתם מחמיר ולא הסכים לטפל בתקלות.

אני לא יודע כמה להתייחס לגיר כי הבנתי שזה משהו קבוע שכל הבודקים רושמים (תקנו אותי אם אני טועה).

אני מצידי לא וויתרתי כי הצמיגים למשל ממש יבשים, וסה"כ הטיפולים נשמע בסביבות 3-4 אלף שקל. (שוב, תקנו אותי אם אני טועה).

לאחר הבדיקה המקס' שהוא היה מוכן לעשות (לא הסכים לטפל בבעיות) - להוריד אלפיים ש"ח כך שהמחיר כרגע עומד על 47 אלף.

מצ"ב דו"ח הבדיקה, אשמח לדעתכם אם כדאי להמשיך עם העיסקה או לא.

IMG_20120305_112050.jpg

פורסם

אם הגעתם למחיר 47 אלף ז"א שהמוכר הוריד כ-5 אלפים מתחת למחירון שכביכול מכסה את עלויות התיקונים, תבדוק בעצמך מה המחיר המשוקלל במחירון .

לא טעית בהערכת העלויות והייתי מוסיף עוד 1000 לפחות.

קיימים מספר ליקויים שמחייבים בדיקת מוסך פיג'ו, כגון מזגן שלא מקרר, נקישה בהעברת הילוכים, תיקון כל אלה יכול להגיע לסכומים גבוהים בהרבה מ-5 אלפים שקל.

באופן אישי אני ממש לא מתלהב, זה נשמע ברכב מוזנח מכאנית למרות 34000 ק"מ שעבר.

פורסם

סה"כ הבדיקה נראית בסדר, לא הייתי מתרגש יתר על המידה מעניין הגיר.

מה שמדאיג זה שהמזגן לא מקרר, זה צריך לבדוק לעומק, זה יכול להיות בכיף תקלה של 1500 ש"ח אם לא יותר.

צמיגים, עוד 1200-1500 לרביעיה נורמלית,

טיימינג אני לא יודע לומר לך כמה יעלה להחליף...

בכל מקרה במצב השוק של היום המחיר שהוא דורש הוא מופרך אפילו עם כמות הנסועה הנמוכה, במיוחד לאור העובדה שזה רכב שצריך לשים עליו לפחות 3500 ש"ח ישר על המקום.

אל תשכח שמוכרים מכונית מאוד מאוד דומה (206+ ידנית) בסביבות ה25 א' ש"ח יותר, ועוד מבחר מכוניות בגודל דומה חדשות באיזור ה-70 אלף ש"ח.

לבקש 50 אלף על מכונית כזאת בת כמעט 6 זה לא ריאלי.

כל זה לדעתי כמובן....

הייתי מעדיף לקחת הלוואה ולהינות מרכב חדש, חסכוני יותר בדלק ועם אחריות.

פורסם

וואלה הוצאת לי את האוויר מהמפרסים.. אבל טוב לשמוע את הדעות שלכם.. גרם לי להסתכל על האוטו מנק' מבט אחרת

פורסם
וואלה הוצאת לי את האוויר מהמפרסים.. אבל טוב לשמוע את הדעות שלכם.. גרם לי להסתכל על האוטו מנק' מבט אחרת

בתור אדם שחי את המותג-וסוכן המותג -לפי דעתי האישית לא כדאי לקחת את הרכב במחיר הזה.

טיימינג עושים כל 120 או 5 שנים-בסביבות 3K.

דרך אגב לפי הבדיקה הרכב עבר משהו בחזית-בדוק את הנושא?

206 חדשה (ידנית ) נמכרת האזור 70K חדש עם 3 שנים אחריות יצרן.

תאמין לי שגם אם תתקשר אליו עוד חודש-במחיר הזה הוא לא ימכור בוודאות:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

מסכים ומצטרף לנאמר. שוק הרכב סביב השנתון שאתה מחפש נמצא כרגע בבעיה קשה, כיון שאותם מכוניות נקנו בזמנו בסכומים מופרכים מהסוכנויות, ומאז המחירים בקטגוריה ירדו בצורה דרסטית.

סה"כ הבדיקה בסדר מלבד המזגן (תברר), תושבת עייפה, ותאונה(?) מקדימה. לא מציאה גדולה. לדעתי המוכר צריך להתגמש.

פורסם

לפי בדיקה נראה שרכב עבר תאונה קדמית לא קלה ומססביב. מזגן לא מקרר מעיד על תקלה לא זולה: קומפרסור,צנרת,רדיאטור וכולי...

צמיגים מעידים על הזנחה של בעליו.

כיוון פרונט מתחבר לתאונה קדמית.

מצבר מקורי שזה מצבר ישן, אבל הוא עדיין מניע (^_^) ...

רכב לא עבר הרבה אבל ראה הרבה.

ממליץ להמשיך לרכב הבאה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני מסכים איתך ב100%. ע"פ מה שנאמר בכתב האחריות, אין כל סיבה לעשות בדיקה כללית לרכב במכון (לפחות במכונים עם התנערות זהה). בדיקה אצל פחח והכנסת הרכב למוסך עדיפים ויעילים יותר.

פשוט בדיחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כן, בנוסף להכל היחס שלהם היה מאוד לא סימפטי והיו יקרים (480 שקל)...

דווקא בפורום פה המליצו עליהם.

אני את הבדיקה הבאה אזמין ממבדק בפתח תקוה, יש לי גם 20 אחוז הנחה עם כרטיס חבר.

• תוכן חדש...