Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קצרה מ-407 2.2 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו עצמו, לדעתי, מעוצב בצורה מאוד מרשימה. ואפילו התלטתי אם לסמן אותו בסקר המכוניות.

רוני,

שאלה אלייך, את התמונות של האוטו, בסקירה שלך,

אתה צילמת?..

סער

כמובן שלא..... אלה תמונות יצרן

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם
בשמחה. המתחרות הישירות לגרסת ה-2.2 הן מאזדה 6 2.3 שעולה פחות והונדה אקורד 2.4 בסיסית שעולה יותר (הרבה יותר). אני חושב שבגיליון הבא של "אוטו" יופיע מבחן בין שלושתן. מבחינת מחיר - ה-407 2.2 עולה 190K אבל המכונית שנהגתי עליה (מכונית המבחן של היבואן) מאובזרת קצת יותר אז היא בטח נושקת ל-200K. מאזדה 6 2.3 עולה רק 176K, אופל ווקטרה 2.2 עולה 168K, אוונסיס 2.0 עולה 180K, אקורד 2.0 מאובזרת עולה 172K ואקורד 2.4 פשוטה עולה 215K.

רוני

בידיעות אחרונות עשו מבחן לפני שבוע+ בערך-פיז'ו 407 2.2 נגד אופל ווקטרה 2.2 נגד טויוטה אוונסיס 2.0.

מי ניצחה?הפיז'ו?

ובהגה של החודש עשו גם מבחן פיז'ו 40 7 2.2 נגד מאזדה 6 2.3 נגד אופל ווקטרה 2.2

נו הפיז'ו ניצחה....

ורוני-אני מבין לפי הסקירה שלך,שלא בחרת בפיז'ו 407(ועוד מנוע 2.0) בסקר.... :wink:

פורסם

קודם כל, כמובן שאלו תמונות יצרן (יש לי את הדיסק - רוצים אחת ברוחב של 4000 פיקסלים?).

אביעד - הנתון באמת גרוע. לא יצא לי לאמת אותו או לבדוק את ההבדלים בין המצבים, אבל לפי החוברת הוא ב-D.

בנוגע למבחנים - מול הווקטרה 2.2 או האוונסיס גם אני הייתי בוחר בפז'ו 2.2, למרות שהיא יקרה משתיהן. גורם המשיכה שלה גדול בהרבה (שתיהן נראות כמו זוג מתאבקי סומו ליד מלכת יופי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנה עוד כמה פרטים מעניינים שחשבתי לשתף אתכם, מתוך החוברות של פז'ו על ה-407:

הציפיות הן לכ-300000 מכוניות מיוצרות בשנה מלאה אחת.

מתוכן: 80000 בצרפת. 160000 בשאר אירופה. 60000 בשאר העולם.

בתוך צרפת, היחס בין דגמי הסאלון לדגמי הסטיישן (SW) הוא 2:1 לטובת הסאלון.

בשאר אירופה, 90000 הם סאלון ו-70000 סטיישן :!:

מחוץ לאירופה - 4:1 לטובת הסאלון.

בנוגע למנועים - הפתעה הפתעה. 70% מהמכוניות יהיו... דיזל!! (יותר מ-200000 דיזלים בשנה).

בצרפת 83% מהמכוניות יהיו דיזל. בשאר אירופה היחס הוא 70-30 לטובת הדיזל, ורק בשאר העולם זה מתהפך - 31% דיזל, 69% בנזין.

מה למדנו כאן? הצרפתים אוהבים מאוד דיזל ודי אוהבים סטיישן. שאר אירופה אוהבים דיזל יותר מבנזין ומאוד אוהבים סטיישן. ושאר העולם מעדיף את מה שמעדיפים בישראל - 4 דלתות ומנוע בנזין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחד הדברים הבולטים ביותר ב407 הוא הבידוד מרעשים המעולה.

רעשי רוח, מתלים, גלגלים ומנוע.

וכן, התנהגות הרכב בפניות ארוכות ומהירות.

ESP היסטרי מדי.

מושבים קדמיים מצויינים.

• תוכן חדש...