Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב חדש, ואני מתלבט במשפחת הסופר מיני מה לקנות.

הרכב ישמש כרכב שני, וכרכב נסיעה לעבודה ובחזרה.

אולי אתם ממליצים על רכב אחר מאותה קטגוריה?

תודה.

פורסם

לפאביה יש יחידות הנעה (מנוע וגיר) טובות יותר, גם בידני וגם באוטומט.

לקיה יש אחריות ארוכה יותר ועיצוב נאה יותר.

השורה התחתונה - בדוק גם את היאריס החדשה והפיאסטה הלא כל כך חדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד אתמול היה מבצע בסקודה של כ 10,000 ש"ח הנחה על הדגמים.

תמקד את השאלה אם אתה יכול, אתה מדבר על הדגמים הבסיסיים של הריו והפאביה? אם כן, הפאביה הבסיסית 1.2 ליטר שמתומחרת מצוין, היא יפה לעין אבל מבפנים הכל פלסטיק פשוט ה-כ-ל וזה קצת מעיק (אם לך זה לא חשוב אז לך על זה) והפאביה עדיפה לדעתי, גם מבחינת הכוח של המנוע בדגמים אלו.

אם אתה מכוון גבוה יותר, הריו עם מנוע חזק יותר וגימור פנימי גבוה יותר, נראית לי קניה כדאית. היא נוחה, יש עליה ביקורות טובות בחו"ל ולטעמי האישי גם הרבה יותר יפה.

לגבי מכוניות אחרות, לסיאט יש מבצע על האיביזה ב 69K ששווה לך לבדוק כי נראה שהיא מציע הכי הרבה (אם אין לך בעיה עם גיר ידני).

פורסם

אחינו, אתה "קצת" חי בסרט. הייתה הטבה של 2.5K על הפאביה - ממש לא 10K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מיקוד השאלה-

הרב הוא עבור אשתי בתקציב של 90,000-100,000 פחות או יותר.

הרכב משמש כרכב שני בבית, ובעיקר לנסיעה של כ30 ק"מ למקום העבודה (כ60 ק"מ ביום), אני לא רוצה לקנות את המיני, כי אין יותר מדי מקום לילדים. אין לנו בעיה לקנות ידני, במידה ויש הבדל משמעותי במחיר.

אני מתלבט מאוד בין הרכבים הבאים-

סקודה פביה.

יונדאי I20

קיה ריו

ועכשיו אולי גם יאריס......

פורסם

בקיה ובסקודה יש הבדל משמעותי בין הידני לאוטומטי. ביונדאי ובטיוטה הוא פחות משמעותי.

על ה-i20 הייתי מוותר בשלב זה. גם כי היא לפני מתיחת פנים וגם כי היא תהיה קצת בעייתית למכירה בעתיד הקרוב (השוק מוצף ברכבי ליסינג).

אם אישתך נהגת רגועה ולא מהממהרות, בהחלט ייתכן שהיתרון הגדול של הפאביה (כלומר המנוע והגיר) יהיה לא רלוונטי כלפיה. אולי עדיף לה ללכת לכיוון הטיוטה, שמסיבוב קצר מרגישה הרבה יותר רגועה. גם הריו החדשה מעניינת, עם עיצוב נהדר ומרווח פנים טוב.

בסך הכל, כל שלושת הרכבים שברשימה שלך טובים ופחות או יותר באותה הרמה. מה שלא תבחר, נפילה גדולה זאת לא תהיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
במסגרת התקציב שאתה מציג אתה יכול להביא את הפולו' date=' ידנית (1.4 ב 89K) או אפילו את ה-DSG עם תוספת קטנה במחיר (1.4 ב-104K).[/quote']

מחיר מופרז לסופר מיני ברמת גימור שבוודאי נמוכה ועם מנוע 1.4 די חלש,

כאשר ריו מציעה 110 כ"ס וI20 מציעה 100 כ"ס, הפולו מציגה רק 85 כ"ס, גיר שלא מראה אמינות גבוהה (למרות כל ההחלפות והארכת האחריות, לא הייתי הולך עליו), תחזוקה יקרה ורק שנתיים אחריות לעומת 7 שנים בקיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

7 שנים של סיוט תנסה לקבל מהם שירות ותבין למה גם 10 שנים לא יעזרו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
7 שנים של סיוט תנסה לקבל מהם שירות ותבין למה גם 10 שנים לא יעזרו.

לא ניסיתי.

אני יודע שביונדאי השירות פיקס, אז אוכל להמליץ על i20 שגם יצא לי לנהוג עליה, רכב נחמד, יותר טוב מהגטס בהרבה. שיפור משמעותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איזה 10K ש"ח הנחה?!

גם על הסופרב לא היית מקבל 10K הנחה, בטח שלא על פאביה.

צודקים חברים צודקים, היתה הנחה של כמה אלפי שקלים. התבלבלתי עם המבצע של סיטרואן משבוע שעבר...כל המבצעים האלה, כבר נורא מבלבל :)

פורסם
מיקוד השאלה-

הרב הוא עבור אשתי בתקציב של 90,000-100,000 פחות או יותר.

הרכב משמש כרכב שני בבית, ובעיקר לנסיעה של כ30 ק"מ למקום העבודה (כ60 ק"מ ביום), אני לא רוצה לקנות את המיני, כי אין יותר מדי מקום לילדים. אין לנו בעיה לקנות ידני, במידה ויש הבדל משמעותי במחיר.

אני מתלבט מאוד בין הרכבים הבאים-

סקודה פביה.

יונדאי I20

קיה ריו

ועכשיו אולי גם יאריס......

מדובר בסה"כ ברבים בינוניים שמטרתם היא לשרת את אשתך בנסיעות יומיות.

הייתי בוחר בקיה לו רק בגלל אחריות 7 שנים שמשמעה ראש שקט!

• תוכן חדש...