Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט - 5% מעל המחירון ללא בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביומיים (לפחות) האחרונים רצה בטלווייזה פרסומת על כך שפיאט נותנת 5% מעל המחירון, ללא בדיקה על הרכבים המשתתפים במבצע.

מישהו מכיר מה הכוונה?

פורסם

מהאתר שלהם אני מבין שניתן לקנות 500, 500 קבריולט, פנדה, בראבו ופונטו.

האם באמת נותנים 5% מעל המחירון לכולם?

פורסם

נשמע TOO GOOD TO BE TRUE

חייבות להיות פה אותיות קטנות מתקילות שכתובות בתקנון וכו'.

אשמח לשמוע ממישהו שיוכיח אותי על טעותי, אחרת אני רק מפרגן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין פה שום קאץ'.

הרווח על כל רכב הוא גדול מאוד.

אני מניח שהם עומדים להתקע עם מלאי לא קטן של רכבים שעומד להירשם על שמם של אוטו דיל ולהימכר במחירי זנות.

אז אם זו האופציה - נותנים 5% מעל המחירון ללא בדיקה לכל רכב.

אח"כ מוכרים את הרכבים המשומשים בסטוק לסוחר רכב אחר - ועדיין יש לך שולי רווח מוצלחים יותר מאשר אלו שהיו לך אם היית צריך למכור את הסטוק של הרכבים החדשים לאוטו דיל.

פורסם

לו רק היו מתמחרים מראש את הרכבים שלהם במחיר נורמאלי, נניח 15K פחות, שזה בערך מה שעולה להם ה"מבצע" הזה לכל רכב... כנראה שלא היו נמצאים עכשיו באותו מצב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן. בתור לקוח כבד שלהם, שמקבל שירות מעולה במוסך שלהם בעכו, זה מעציב אותי עד מאוד.

אגב - בקלי קלות אפשר להתמקח איתם ולהוריד כמעט 10K מהמחיר. הסוכנות של הרכב החדש היא פשוט בזאר טורקי.

פורסם

איזה הגבלה של שנת ייצור לרכב שניתן להביא להם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...