Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליה במחירי הדלק לשיא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף זה יגיע גם לשם. עוד עליה של כמה עשרות אגורות, ותראה מבול של חברות במשק מתחילות

להגביל מס' ליטרים בחודש. החברות במשק לא במצב מי יודע מה, ומחפשות מאיפה לקצץ בהוצאות,

וסעיף הדלק מתחיל להיות משמעותי מאוד.

אני אישית יודע שבקפיצה הקודמת של הנפט(שהגיע ל 140 דולר), היו כמה חברות מאוד גדולות,

עם ציים של מאות רכבים בכל חברה, שהתקנות היו כבר בדרך. רק שהנפט התרסק מ 140$

ל 30$, וגנז את זה.

אבל היום הקפיץ נמתח שוב, ולדעתי לא רחוק היום שיחולו הגבלות רציניות על נהגי הליסינג.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל200 אלף נהגי ליסינג זה לא מזיז בכלל, הם לא ייצאו להפגין ברחובות

תתפלא, אחרי 5 שנים עם רכב פרטי, קיבלתי רכב מהעבודה ללא הגבלת דלק אלא הגבלת ק"מ שנתי (כביכול המחירים באמת לא אמורים להזיז לי)

אבל ברגע שתהיה מחאה, גם אני אצא מהבית.

פורסם
לקניה:

מחפש קורקינט ממונע חשמלי, בעל 4 מקומות, ק"מ נמוך, שיהיה בטיחוטי להובלת משפחה עם 2 ילדים, העדפה לאחד עם בגג' וגג :-(:cry:

ובנימה קצת יותר רצינית, מתחילת ינואר התחלתי לחפש רכב, התכנון לקנות רכב בתחילת מאי, ומאז ועד מאי אני כבר לא יודע מה לחפש, מחירי הדלק לא הגיוניים בעליל.

התחלתי חיפוש של רכב עם מנוע 2.0 עכשיו ירדתי לחפש מנוע 1.6 ידני, ובקצב הזה אני ימצא את עצמי מחפש איזו פיקנטו או אלטו:-(

למרות שאתה צוחק,יש משהו במה שאתה אומר.

צעירים שנוסעים בעיקר בתוך העיר (בית ספר חזרה,עבודה-בית וכו)

יכולים לקנות היום אחלה קורקינט ב 5 אלף על חשמל מאשר לקנות אוטו קטן ב 7 אלף ולכסות אותו תוך שנה עם מחירי הדלק.

פורסם

גם כשזה יגיעה ל15 ש"ח לליטר כולם ישתקו. כמו שזה קרה עם הדירות, הפגנה אחת או שניים והכל נגמר בזה, המחירים נשארו כמו שהם, ואנשים ממשיכים לקנות.

פורסם

Free

מחאה על דלק זה דבר קצת יותר מורכב, הריי לשטייניץ מעניין את הת_ת שחצי מהמשכורת החודשית שלי ושלך הולכת לכיס שלו.

מה נוכל לעשות, לא תדלק? לא להגיע\לאחר לעבודה?

מה עם החבר'ה שנוסעים על חשבון המעביד וזה ממש לא מעניין אותם?

בעיניין הדלק תופסים אותנו בביצים.

פורסם

תחייה כל החיים במוכנות למלחמה , תסיים תיכון תלך לצבא תטחן 3 שנים בזמן שמשתמטים + ערבים+ חרדים

התחילו ללמוד/לעבוד , תתחיל את החיים בגיל 21/22 תמשיך לעשות מילואים , בזמן שאתה משלם מיסים על כל דבר

שקיים למרות שימשיכו ויחפרו לנו שמחירי המים עולים כי "אין מים במדינה"(למרות שהיה חורף גשום ויש לנו 2 מתקני הטפלה פעילים) , ומחירי הדלק עולים "בגלל הבלו"(ואין

מונפול משולש על חברות הדלק שמשוות מחירים)

וקחו מס על הירושות והבתים והכבישים , ואם אין לכם כביש מול הבית אתם תצטרכו לשלם עוד 10,000 חוץ מהמסים,

תלך לעבוד אחרי 3 שנים של עבודה והתפטרת כי אתה רוצה להתחיל ללמוד ועד שתמצא עבודה תחתום אבטלה , אבל הייי !!! אתה סטודנט אתה לא יכול לחתום

ועוד מסים שחונקים וחונקיםםם , ז** על המדינה הזאת - לי נמאס !!!!!!!!!!!!!!!!

ואז שיוצאים להפגנות מנסים לשייך את זה לימין/שמאל . F*** YOU ISRAEL !

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

לדעתי אם במקום 7.78 זה היה קופץ ל 9.98,אז אולי הדברים היו ניראים אחרת,בכיוון הזה,שום דבר לא ישתנה.

אולי.

הברונים במגדל השן כנראה יודעים שאם ידפקו לנו העלאה במחיר של שקל ויותר,יהיה בלגן (או שלא)

אבל עושים מה שבטוח,העלאה קטנה של כמה אגורות,גורמת לרעש אבל לדעיכתו עוד יותר מהר מאיך שהוא נוצר.

איך אומרים? משחילים את הצינור לאט ובטוח,מאשר בפעם אחת עם BACKFIRE.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לצאת לרחובות לא יעזור. צריך לעשות משהו שיכול לפגוע בכלכלת המדינה כמו למשל לחסום כבישים כמו שנהגי המשאיות עשו בזמנו.

שמר שר האוצר יראה שקופת המדינה בסכנה אולי הוא יתעורר ויתחיל לקצץ במיסים על הדלק.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

מה שמעניין שגם אלה שבעיקרון אומרים שהם מוכנים לעשות משהו לא עושים כלום בטענה שכולם אדישים ככה שזה יוצר לולאה .. כמה אנשים צריכים לארגן משהו, לא משהו מהיום למחר אלה משהו רציני, עם הודעה מראש לכולם שיתכוננו ואני מאמין שהרבה יצטרפו. לפחות אני נורא אשתדל. :lol:

הקטע שלא כולם מוכנים לקחת על עצמם את המטלה הזאת ולתכנן את כל זה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

ואם הדלק יהיה 8 במקום 7.5 שח לליטר,כמה ליטרים האדם הממצוע צורך בחודש?

אם נעשה חישוב זריז שהאדם ממצוע צורך כ130-140 ליטר בחודש הסטייה היא בסך הכל של 60-70 ש"ח בחודש על הוצאה שגם ככה היא בסך גודל 4 ספרות.(וכאן מדובר על עלייה של חצי שקל ולא של 20-25 אגורות),אז כמובן שאף אחד לא יצא לרחובות בישביל לקצץ בעוד 60 ש"ח בהוצאות החודשיות,הרי 60 ש"ח זה אפצי של 2 בירות בפאב וצייסר,60 ש"ח זה קנייה זריזה בסופר,60 ש"ח זה אתה והילד ברשת מזון מהיר.

הכסף בארץ כל כך שחוק שעד שלא תהיה מקפצה ששוות ערך ל200-300 ש"ח בחודש,אנשים ההיו אדישים,ואולי בצדק אולי זה באמת לא משנה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתה מפספס דבר אחד. ההפרש הוא לא 30 וגם לא 40 אג. ההפרש הוא המחיר, כאשר הנפט היה בשיא והדולר היה בשיא, מחיר הדלק היה נמוך משמעותית מהמחיר היום. זה מה שנקרא צינור. ופה הבעיה. מישהו פה עושק את הציבור (ויש רק אחד שיכול...)

אברה קדברה

• תוכן חדש...