Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליה במחירי הדלק לשיא חדש

shandor
שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות עליית מחירי הנפט בעולם, מחירי הדלק עומדים לעלות לשיא של 7.99 לשירות מלא ו7.78 לשירות עצמי!

קשור לכתבה מYNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4194766,00.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לקניה:

מחפש קורקינט ממונע חשמלי, בעל 4 מקומות, ק"מ נמוך, שיהיה בטיחוטי להובלת משפחה עם 2 ילדים, העדפה לאחד עם בגג' וגג :-(:cry:

ובנימה קצת יותר רצינית, מתחילת ינואר התחלתי לחפש רכב, התכנון לקנות רכב בתחילת מאי, ומאז ועד מאי אני כבר לא יודע מה לחפש, מחירי הדלק לא הגיוניים בעליל.

התחלתי חיפוש של רכב עם מנוע 2.0 עכשיו ירדתי לחפש מנוע 1.6 ידני, ובקצב הזה אני ימצא את עצמי מחפש איזו פיקנטו או אלטו:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק מחאה תעזור.

אם תמשיכו לשבת על התחת כל היום בפורום ולבכות, הדלק בנתיים יעלה ויעלה עד שכסף לאינטרנט גם לא יהיה לכם.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פירסמו את זה כבר.

ובנימה זו תרשו לי להוסיף תמונה שמתארת את המצב של הרוב שבוכים אבל לא עושים כלום חוץ מלהחרים את אסם\עלית...

369eer.jpg

+1 וחמש תווים

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין באיזה שער העם "יתפוצץ"?

הרי זה יגיע מתישהו, השאלה אם זה יהיה ב 9,10,11 או אולי 12 שקל?

אני שואל לא בציניות, אלא באמת מתוך סקרנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[תיאוריה]

את העם צריך להאכיל, אז מעלים את המחירים של הקוטג', ואז העם עושה מחאה המחירים יורדים והעם נהנה. אחרי זה מעלים את הדלק אבל העם מוצא תעסוקה אחרת (אסם-עלית-שטראוס מישהוא?).

הפואנטה שלי היא שזה לא יתפוצץ. כי תמיד יהיו "בעיות נקודתיות" שניתן לפתור בצורה פשוטה, מה שיעזור לפרוק את העצבים שהצתברו בגין בעיות אמיתיות (דלק, מחירי דיור, מחירי רכב וכדומה) על שטויות ולהרגיע את העם.

זה מין פורקן עצבים כזה.

[\תיאוריה]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[תיאוריה]

את העם צריך להאכיל, אז מעלים את המחירים של הקוטג', ואז העם עושה מחאה המחירים יורדים והעם נהנה. אחרי זה מעלים את הדלק אבל העם מוצא תעסוקה אחרת (אסם-עלית-שטראוס מישהוא?).

הפואנטה שלי היא שזה לא יתפוצץ. כי תמיד יהיו "בעיות נקודתיות" שניתן לפתור בצורה פשוטה, מה שיעזור לפרוק את העצבים שהצתברו בגין בעיות אמיתיות (דלק, מחירי דיור, מחירי רכב וכדומה) על שטויות ולהרגיע את העם.

זה מין פורקן עצבים כזה.

[\תיאוריה]

כי רק אוכל מעניין אותם .

CHEVY CAVALLIER 98'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר 98, ויש פה לא מעט שמתדלקים, יתבסס קרוב ל10 שקלים. אני בקרוב באמת הולך להתקין פאנל סולרי על הגג של הרכב.

שאלה לשר הא(ע)וצר שטייניץ (ד"ר לפילוסופיה) : איך יכול להיות שכאשר מחירו של ליטר בנזין הגיע לשיא קודם בחודש יולי 2008 ועמד על 7 שקלים לליטר, אז המחיר שיקף מחיר חבית של כמעט 150 דולר, וכעת מחיר הדלק מגיע ל8 שקלים לליטר כאשר מחיר חבית כיום הינו כ-100+ דולר?.

כנראה שרק ד"ר לפילוסופיה יכול לענות על זה.

אברה קדברה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחאה אלימה או שום מחאה בכלל.

כמה אנשים הפסיקו לקנות קוטג', המחיר ירד בשקל וחצי וכולם באקסטזה כאילו כבשנו את הירח.

skwee צודק, אנשים לא מרוצים מאיזה משהו שטותי, העיתונאות עושה על זה קופה, מניות יורדות בקטנה ואנחנו שמחים בחלקנו על חסכון של 5 שקל בחודש. בו בזמן המחירים של כל דבר אחר - חשמל, מים, דלק, מגורים - דברים שאנחנו תלויים בהם, ממשיכים לעלות.

אבל מה, כש90% מהמדינה אדישים מבכדי לעשות צעד מחוץ לבית הנוח, אי אפשר לצפות למשהו שיקרה מעצמו.

משתינים עלינו ולא טורחים לקרוא לזה גשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, יהיה בסוף מחיר שיוגדר כבלתי נסבל לחלוטין, ואז זה יתפוצץ. זה ברור שזה יקרה במחיר מסויים.

אני אישית לא חושב שעם ישראל יתחיל לזוז מהכוסא לפני חציית ה 10 ש"ח לליטר.

בינתיים כולם בוכים ולא עושים כלום. ראינו לאיזו הצלחה זכתה מחאת הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי בפוסטים קודמים אנשים לדעתי אדישים לזה כיוון זה ניראה לא רציני נו אז 15 אגורות עליה,כמה זה בסך הכול עוד 14 שקל ואם מתדלקים פעם בשבועיים אז תוספת של 7 שקל לשבוע,למה שניטריח את עצמו לעמוד בשמש,לצעוק?

לדעתי אם במקום 7.78 זה היה קופץ ל 9.98,אז אולי הדברים היו ניראים אחרת,בכיוון הזה,שום דבר לא ישתנה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחאה אלימה או שום מחאה בכלל.

כמה אנשים הפסיקו לקנות קוטג', המחיר ירד בשקל וחצי וכולם באקסטזה כאילו כבשנו את הירח.

skwee צודק, אנשים לא מרוצים מאיזה משהו שטותי, העיתונאות עושה על זה קופה, מניות יורדות בקטנה ואנחנו שמחים בחלקנו על חסכון של 5 שקל בחודש. בו בזמן המחירים של כל דבר אחר - חשמל, מים, דלק, מגורים - דברים שאנחנו תלויים בהם, ממשיכים לעלות.

אבל מה, כש90% מהמדינה אדישים מבכדי לעשות צעד מחוץ לבית הנוח, אי אפשר לצפות למשהו שיקרה מעצמו.

משתינים עלינו ולא טורחים לקרוא לזה גשם.

+1.

עם כמה שאני נגד אלימות.

אברה קדברה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...