Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב משפחתי- עד 25 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב בשביל חבר,

הרכב מיועד עבור נהג צעיר ובשביל אשה בגיל ה40 (אמא שלו), התקציב הוא כעיקרון עד 30 אלף שקל בלי חריגות, עדיף סביב ה25 אלף שקל.

מה מחפשים ברכב לפי סדר החשיבות :

אמינות- זה הנושא העיקרי והכי חשוב מהרכב, שיהיה הכי אמין שאפשר כי הרכב לא הולך להתחלף ב3 שנים הקרובות, הרכב מיועד להישאר כמה שנים טובות.

צריכת דלק- זה קצת פחות חשוב, רק שלא יהיה מטחנת דלק, צריכה סבירה זה בהחלט בסדר.

כרגע הם חשבו על הניסאן אלמרה אך עדיין לא סגורים כי הם קראו קצת בפורום וראו שהשוק די חלש, המנוע 1800 אז עד כמה הרכב שותה בעצם? (בדקנו לפי KML אבל אם יש פה מישהו בעל אלמרה אשמח לקבל נתונים מדוייקים יותר).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הקפצה זה פשוט עניין די דחוף, הם מסתכלים גם על הונדה סיוויק 5 דלתות, שנת 2001-2002 , כיוון שזה רכב שיחסית אין הרבה בארץ יש בעיה של חלפים? או שהם פשוט יקרים יותר?

פורסם

היה לי בזמנו את הניסאן אלמרה. גם ידנית וגם אוטומטית.

רכב פשוט מוצלח. אפס תקלות.

הרכב אינו מיועד למרוצים ופוזה ברחוב. הוא מיועד להתניידות נטו.

הרכב מאוד מרווח מבפנים וה"סחיבה" בסדר גמור.

ממליץ בחום.

אגב, את 2 הרכבים מכרתי תוך יומיים. הם היו מטופלים ברמה יוצאת דופן.

פורסם

אלמרה זאת אופציה מצויינת.

למרות שאתה גם יכול לפזול לכיוון המאזדה לאנטיס 323 \ הונדה סיוויק.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות :-D

ההתלבטות שלהם עכשיו היא בין אלמרה,סיוויק 4 דלתות מהשנים 2001-2003 או סיוויק 5 דלתות אותם שנתונים כמו ה4 דלתות.

הדגש העיקרי הוא על אמינות כפי שכבר ציינתי, אבל מבחינת שאר הדברים, איזה רכב עדיף?

פורסם

יותר שמור..

גם סובארו אמפרזה יכולה להכנס לרשימה, גם מזדה לנטיס.

אתה קונה רכב בתקציב כזה, שהדבר הכי משפיע על האמינות הוא אופן הטיפול ברכב בשנים הקודמות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את הסובארו הם לא אהבו והלאנטיס נחמדה אך הם עדיין די נעולים על הסיוויק והאלמרה, השאלה מי עדיפה מבחינת כל הפרמטרים? אמינות שתיהן נחשבות לרכבים אמינים.

פורסם

שני הרכבים נחשבים לאמינים מאוד, להונדה חלקים יקרים יותר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תוסיף להתךבטות שלך גם את הפורד פוקוס מהשנים הראשונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בקשר לסיוויק 5 דלתות, יש בעיה בזמינות חלקים? כי אני רואה שהרכב די נדיר... לגבי האלמרה, ההתלבטות שלהם היא בגלל שהמנוע הוא 1800 שהוא בזבזן יותר וגם בטסט יש לשלם יותר, מישהו יכול להגיד לי מחירים פחות או יותר או בכמה ההבדל מהסיוויק מבחינת המחיר?

פורסם

הסיוויק 5 דלתות זולה יותר וגם נראית מרווחת יותר, אמא של החבר מעדיפה אותה גם כי התחת של הרכב נראה קטן יותר ויהיה לה קצת יותר קל בחניות, איזה הבדלים יש בין הסיוויק 5 דלתות ל4 דלתות? כמובן חוץ מהמרכב עצמו, ראינו שגם הפנים קצת שונה, אבל מבחינת אמינות יש הבדל? מבחינת חלפים יש הבדל? אשמח שתפרטו לי ככל שיותר, תודה רבה על התגובות!

פורסם

מניסיון בן כשנתיים - מאזדה לנטיס 323 מאד מומלצת. בתקציב הנתון, אפשר לדעתי שנתונים 2002 -2003.

1.6 ליטר, אפילו 1.8 ליטר מומלצת. רכב מאד אמין, יש הרבה חלפים מקוריים או תחליפיים, ואפילו משומשים מפירוקיות.

אצלי רכב שנת 1999, עמיד ושמור כאילו יצא מהמפעל - כמעט ואין קרקושים, והפלסטיקים מאד איכותיים, ולא נכנעים לשמש הישראלית.

הרכב, למרות שהוא מאד נפוץ, הוא גם אהוב ומבוקש, כך שהסחירות טובה, ללא ספק.

יש להעדיף גרסת GLX המאובזרת יותר, ששימשה בעיקר ידיים פרטיות ולא ליסינג או השכרה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...