Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים על R1R במידה הזו בפחות מ-800 ש"ח?

אם כן , אני קניתי 215/45 ו-245/40 (17) בפחות אצל צמיגי מטלון בפ"ת (לכו ישר לבעלים דני , בחור קצת מלא חובש כיפה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Fangio - מחזק כל מילה, גם אני הייתי על המידה שלך 225-45-17, גם אני עברתי איתם שני חורפים מהנים וקילומטראז' זהה, אפילו הרכב הוא אותו רכב, לאון-4 משודרג (אם כי שלי היה קצת מעל 200 סייחים בלבד, ולא 300), גם אני לא התגרזנתי ייתר על המידה בנס-הרינג, והשיפור במעטפת הביצועים היה פשוט מטורף (אני עוד עברתי מפירלי P_Zero_Rosso עם ת'רד 220)

האם גם אני הייתי קונה כאלו ? - בהחלט ובהחלט !!! שווים כל אגורה - גם ברטוב (אם נזהרים)

Vlads6n - קצת התבלבלת בין T1R ל R1R, זה כמו ההבדל בין שופט לשפוט בערך !!!

לא שיש לי משהו אישי נגד T1R, אבל הם ממש ממש לא בליגה של ה Extreme Performance של ה R1R

ד"א, היום אני נוסע על T1R, בדיוק במידה שלך 195-45-15, על רכב פחות ספורטיבי (פחות זה אנדרסטייטמנט) ומאד נהנה מהם, מתי קנית אותם ? מה תאריך הייצור שלהם ? פשוט לא הצלחתי לשים יד על סחורה טרייה במידה הזו :(

ליאור

באמת שכחתי לציין שזה T1R, הייתי בעבודה :) קניתי אותם לפני חודשיים בערך מטייר קלאב באזור תעשייה של ראש עין.

הייתי רגיל ל13, 15 זה עולם חדש בשבילי.

פורסם
באמת שכחתי לציין שזה T1R, הייתי בעבודה :) קניתי אותם לפני חודשיים בערך מטייר קלאב באזור תעשייה של ראש עין.

הייתי רגיל ל13, 15 זה עולם חדש בשבילי.

Vlads6n - מה תאריך הייצור שלהם ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה על הסיקור!

אני כבר 11K ק"מ על T1R וממש מופתע מהם לטובה כל פעם מחדש (גם על רטוב).

מה שכן מעצבן בצמיגים האלה שצריכים לחמם אותם היטב לפני שהם מתחילים לאחוז. כשהם קרים האחיזה מגוחכת יחסית.

פורסם

הייתי שמח לקבל קצת פרטים על הלאון 4 שלך ואיך הבאת אותה ל300 סוסים?

בתור בעלים של לאון 4 אני סקרן (למרות שאין לי שום כוונה להגיע להספק דומה).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

FMIC גדול ובריא, K04-23, קאסטום REVO סטייג 3, מזרקים גדולים, ווסת דלק 4באר, פילטר אינבוקס פתוח.

אבל היי, הרכב הוא בכלל לא נושא השרשור...

חו"ד ראשונית (מאוד) על הAD08 - הרבה יותר שקטים מהטויו, ההגה "איבד" טיפה משקל במרכז, מה שקצת מצער אותי כיוון שאחרי הקוילאוברים (KW), המשולשים ונאבות של אאודי TT-Q היה לו משקל מושלם במרכז (בניחוח בווארי).

לחץ ניפוח זהה למה ששמתי בטויו - 36PSI, אני אשחק קצת עם לחצי ניפוח לבדוק שנויים.

חדוות פניה מופלאה! בטח לא פחות מהטויו, יש מצב שאפילו יותר, בשביל זה צריך עוד קצת ק"מ.

בפירוש נוחים יותר מהטויו ומזכירים שהשואות מסוג זה הן תמיד בעייתיות כיוון שהם מעמתות מציאות עם זיכרון של הצמיג כשהיה חדש וצמיגי הרבה יותר...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם הגודייר או הטויו, אבל מורכבים אצלי על איביזה קופרה 2011 סט AD08

יכול לומר מניסיון של כ 6000 ק"מ שמדובר בצמיג שנושא החימום עבורו הוא קריטי!

כשהצמיג הזה קר הוא פשוט אבן! הוא מרעיד מרטיט ומקפיץ את הרכב, ובכלל, הופך את נוחות הנסיעה לגרועה מכפי שהיא גם ככה.

עם זאת, כשהצמיג הזה מתחמם מורגש שיפור משמעותי בכל התחומים, אבל כדי להנות מזה הוא פשוט חייב להתחמם קודם לכן.

ציער אותי לגלות בדיעבד, שלצמיג זה יש סימונים צבעוניים שאמורים לסמן כיצד להרכיבו על החישוק.

היבואן לא טרח (רק בדיעבד כשנוצרה בעיית איזון שעדיין אינו מושלם...) לצערי ליידע את המתקינים שלו על כך, והם פשוט הרכיבו את הצמיג באופן רנדומלי.

ישנו סימון אחד ירוק, ואחד צהוב באם אני זוכר נכון (הם נמחקים די מהר אז רצוי למהר), אחד מהם מתייחס לאיזושהי נקודת ציון שאמורה להימצא על החישוק (ברוב החישוקים אין) והסימון השני אמור לבוא לציין מיקום מול הונטיל, בחישוקים בהם לא קיימת אותה נקודת ייחוס מדוברת.

ממליץ לבדוק ולהתקין בהתאם.

אנסה להעלות את הקובץ שנשלח אליי מהיצרן (דרך היבואן).

וכמובן, איך אפשר בלי בעיות עם יבואנים מקומיים? על מנת שנפתור לך את בעיית האיזון, סע על חשבונך מירושלים לבאר שבע, שם קיימת מעבדה שתבדוק את הצמיג החישוק וכיו"ב...כבר מספר חודשים שאני אפילו לא מוצא את הזמן לכך, שלא לדבר על החוצפה ואשמת היבואן בכך שאינו מיידע את המתקינים בפרטים הטכניים הרלוונטיים להרכבת צמיג זה.

בינתיים אני נהנה מרעידות קלות שמתרחשות ומורגשות במהירות גבוהה, ומתגברות קצת במהירות מסויימת ומעלה.

כמבון שלא זה השרות לו ציפיתי מיבואן המייבא צמיגים שעלו לי המון כסף.

פורסם
ישנו סימון אחד ירוק, ואחד צהוב באם אני זוכר נכון (הם נמחקים די מהר אז רצוי למהר), אחד מהם מתייחס לאיזושהי נקודת ציון שאמורה להימצא על החישוק (ברוב החישוקים אין) והסימון השני אמור לבוא לציין מיקום מול הונטיל, בחישוקים בהם לא קיימת אותה נקודת ייחוס מדוברת.

ממליץ לבדוק ולהתקין בהתאם.

נראה לי שזה בלתי אפשרי.

תיאורטית, גם אם על החישוק ישנה נקודת ציון עלומה, היא עדיין תהיה קבועה ביחס למיקום הונטיל, כך שאם כיוונת את הצמיג אל הונטיל אזי ההתכווננות של הצמיג אל מול אותה נקודה עלומה על החישוק תהיה בלתי אפשרית.

מבירורים שערכתי מול פנצ'ר-מאעכרים אזי תפקיד העיגול שמסומן על הצמיג הוא אך ורק להקל על החזרת הצמיג למקומו אחרי תיקון פנצ'ר.

יתרה מזאת, גם במאזדה של זוגתי ישנם צמיגים מקוריים עם סימוני העיגול שהורכבו במפעל כשאינם נמצאים מו הונטיל - אז גם יצרן הרכב לא מודע לצורך הקריטי בכיוון הצמיג אל מול פתח הונטיל?

פורסם

בתאוריה העיגול הירוק על הצמיג אמור להיות מול הוונטיל.

בפועל, לא היצרנים ולא המתקינים כאן בארץ מקפידים על זה, חלקם אפילו לא מודע לזה.

gtv11636 - הרעידות שיש אצלך הן איזון לא טוב, שווה לבדוק אולי עפה משקולת שלא הודבקה טוב, אולי סתם אחד הצמיגים יצא מאיזון, בכל מקרה - לאזן שוב, דרך אגב, אם גם החלפת חישוקים למשהו לא מקורי, האם התקנת מתאמים בין הג'אנט לנבה ?

עוד דבר, צמיג קר לא אוחז טוב כמו צמיג חם, אין קשר לרעידות או נוחות, ממש לא.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תומר, קשה לי להאמין שיוקוהמה המציאו את הגלגל, את סימון הוונטיל אני מכיר מזמן והעיגול השני שאמור להיות מול נק' האיזון של הג'אנט קצת קשה לי להבין את משמעותו.

בכלל, אם בוצע איזון בזמן ההרכבה והתוצאה תקינה, מה הבעיה?

אם הרעידות ממשיכות כדאי לאזן על "ווספה" שאתה בטוח מכיר מקרוב.

שבת שלום.

ד"א - יש סיבה שהGTV עדיין בסמלון?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ידוע לי כי הם לא המציאו את הגלגל במקרה זה, אך למען האמת לא נתקלתי בעבר בסימון הזה בצמיגים אחרים שהיו ברשותי.

בכ"א, לדעתי זה חשוב וחבל שהמתקינים לא נוהגים לפי הסימונים (או שאינם מודעים)

האיזון שבוצע בוצע מספר פעמים. הווספה זה לא רעיון טוב ויש לכך סיבות.

מה שאני מחפש ושאשמח אם מישהו נתקל בפנצ'ריה שיש לה כזה דבר, זה מתאם למכשיר האיזון שנראה כמו נאבה של גלגל של רכב, כך שהגלגל יושב על המתאם ישירות עם כל חמשת הברגים שלו כאילו שהוא יושב על הרכב.

זה לא רק מאזן בצורה נכונה יותר, זה גם ימנע סימנים וצלקות על הג'אנט כתוצאה ממגע המתכת של המתאם הקוני.

אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.

וכן אורי, יש משמעות:wink:

• תוכן חדש...