Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע להחלפת המנורה, אתה לא מוציא את הפלסטיק של הנורה בלבד אלא אתה מוציא את כל הבית מנורה כולל הפלסטיק שמסביבה.

Peugeot 206XS

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצביעה יצא לך ממש יפה, אבל שים לב! החלקים החיצוניים שאתה צובע הם בעייתיים לצביעה. השתמש בצבע איכותי , אחרת הצבע עלול להתחיל להתקלף אחרי כמה זמן.

פורסם

zl@tnik- האם לדים זה לא אוטומטית יותר טוב ויותר מאיר מנורה רגילה? האם לא בגלל זה מלא אנשים שמים לדים בפנסים האחוריים?

לגבי הקנאק- אני רואה מאיפה הוא מגיע. זה לא ציר שבור. זה הבורג הזה שצילמתי, הוא לא מספיק מהודק כנראה, ושתי הזרועות שהוא מחבר, מחליקות זו כנגד השניה בכל תנועה של הדלת.

Roy B.A- ראשית, אם אין לי שמן מכונות תפירה, שמן נשק שנשאר לי מהצבא, תופס? שנית, מה זה סטופרים?

לגבי התמונה של ראש הבורג:

p1150400x.jpg

ואותו בורג מלמטה:

p1150401p.jpg

invent- אתה יכול לתת לי כיוון יותר מדויק של מה בדיוק עלי לחפש?

משיטוט קצר באיביי הבנתי שאין לי שמץ של מושג מה אני צריך. האם זה משהו כזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300658921378&_trksid=p2042998.m1253

כזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320844155382&_trksid=p2042998.m1253

או כזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120851842848&_trksid=p2042998.m1253

T-Corolla- לא התכוונתי רק לכיסוי של הנורה. אלא איך פותחים את כל הפלסטיק שמסומן בלבן בתמונה:

p11503952.jpg

תודה לכולם,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אתה לא צריך לפרק את כל הפלסטיק הזה.

קח מברג שטוח דק, תכניס אותו מצד ימין (או שמאל) של הפנס עצמו, והוא ייפול החוצה ובתוכו תהייה הנורה.

אם אתה ממש לחוץ על פירוק הפלסטיק, אז קודם כל פרק את הפנס החוצה, אז תמצא 2 ברגי כוכב שמעגנים את הפלסטיק הזה למקומו. פרק אותם, ותלוש בעדינות את הפלסטיק הגדול.

פורסם

אתה בטוח? עכשיו ניסיתי בדיוק את זה, וכשלחצתי קצת על המברג, שמעתי פלסטיק נשבר קצת, ועזבתי את זה ככה. כרגע זה עוד עובד. לא רוצה לשבור לגמרי.

hagggg55 כתב:

פורסם

רוצה לפרט?

hagggg55 כתב:

פורסם

תכניס מברג מקדימה, יש שם קליפס שתופס של הפלסטיקה ומברג אחד מאחור. תפעיל על האחורי קצת כח ובוא זמנית טיפה כח על הקדמי והפלסטיקה טיפול.

אל תפעיל יותר מידי כח כי הפלסטיקה שבירה.

Peugeot 206XS

פורסם

בטוח בזה, כן?

אנחנו מדברים על החלק שמסומן בלבן בתמונה בראש הדף, לא רק בכיסוי השקוף של הנורה?

hagggg55 כתב:

פורסם

לא !!!

הנורה הזו משותפת להרבה דגמי ב'יזו - ל 306 שהייתה לי (זא"ל) וה 406 שיש לי (תבלא"א).

לפני חצי שנה הייתי צריך לפתוח את העסק שם (בשביל לפרק אנטנה מה 306 ולהעבירה ל 406).

חבר, צריך לדעת איפה בדיוק להכניס מברג, ז"א מאיזה צד של בית הנורה !

צרפתי תמונה של הפלסטיקה של ה 406, בכל מקרה הנורה והבית שלה זהות.

מסומן שם איפה להכניס את המברג.

מקווה שעזרתי, אריאל.

406.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

X plane, אתה בטוח שהרעש שאתה שומע מהדלת מגיע מהבורג ולא מהציר בתוך הדלת? הייתה לי פעם 206 XS והיה לי רעש דומה מהדלת, המחלה של הדלתות ב-XS היא המשקל הגדול שלהם שמכביד על הצירים ולאט לאט הורס אותם.

היה רעש של שתי נקישות כאלו כאשר פותחים את הדלת, ולאחר זמן מה הדלת התחילה להיפתח עד למצב ישר כמו של זווית 90 מעלות מהרכב, ולא הייתה נעצרת במקום כמו הדלת השנייה שהייתה תקינה. לאחר שפירקתי את הפלסטיקה של הדלת, עקבתי אחרי הציר שנכנס לתוכה וגיליתי שיש חלק כלשהו שמיועד לבלום את הדלת בעזרת קפיץ כדי שלא תעקר מהצירים והוא השתחרר מהמקום שלו בגלל שנשחק, לדעתי כדאי שתבדוק מאיפה באמת מגיע הרעש ואם צריך תפרק את פלסטיקת הדלת ותראה מה מצב החלק שדיברתי עליו תנסה להזיז את הדלת תוך כדי התבוננות על החלק לראות אם הוא בורח מהמקום וגורם לרעש.

דרך אגב, ה-XS רכב מצויין, הנה שלי לשעבר -

DSCF4377_800x599.jpg DSCF4374_800x599.jpg

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

לגבי התאורה אתה צריך משהו בסגנון הזה, אלו בעצם נורות הדומות לנורות חניה רק שפה יש גם לדים מסביב בשביל פיזור העלומה, אחרים יהיו ממוקדים והם יאירו לך רק את צד ימין של בית הנורה או לדוגמא הלוחות לדים שפירסמת לא יכנסו לשם אין לך יותר מידי אופציה למשחק.

לגבי הפירוק: מברג שטוח קטן מצד שמאל (ליד המתג). אל תנסה לפרק את כל המכסה האפור כי אתה תשבור הוא יושב עם ברגים.

הפס שמעל הלוחית בשום אופן אל תמשוך גם כי ישנם 2 קליפסים בצדדים הקיצוניים ובמרכז ישנם 2 ברגים, בשביל להגיע לברגים אתה צריך לפתוח את הבאגז' ולמשוך החוצה את כל המכסה השחור שמכסה את מנוע הוישרים, נורות לוחית וכו'.. שתפוס אגב בקליפסרים מברזל, משם אתה תראה 2 ברגים במנעול של הפתיחה.

לגבי הדלת לדעתי תפנה לפחח.

ד"א מה זה המתג הלא קשור הזה שיש לך באמצע התקרה??

206 XS

פורסם
לא !!!

הנורה הזו משותפת להרבה דגמי ב'יזו - ל 306 שהייתה לי (זא"ל) וה 406 שיש לי (תבלא"א).

לפני חצי שנה הייתי צריך לפתוח את העסק שם (בשביל לפרק אנטנה מה 306 ולהעבירה ל 406).

חבר, צריך לדעת איפה בדיוק להכניס מברג, ז"א מאיזה צד של בית הנורה !

צרפתי תמונה של הפלסטיקה של ה 406, בכל מקרה הנורה והבית שלה זהות.

מסומן שם איפה להכניס את המברג.

מקווה שעזרתי, אריאל.

מאוד עזרת אריאל. תודה.

חבל שלא ראיתי את ההודעה הזאת אתמול. היום בבוקר הגעתי לעבודה קצת מוקדם אז התחלתי לנסות לפרק לפי ההוראות של TCOROLLA בחניון בעבודה. התוצאה- לא טובה. כל הפלסטיק שמכסה את המנורה נשבר לחתיכות קטנות. אין מצב לתיקון של החלק הזה. כמה עולה כיסוי חדש חזה?

X plane, אתה בטוח שהרעש שאתה שומע מהדלת מגיע מהבורג ולא מהציר בתוך הדלת? הייתה לי פעם 206 XS והיה לי רעש דומה מהדלת, המחלה של הדלתות ב-XS היא המשקל הגדול שלהם שמכביד על הצירים ולאט לאט הורס אותם.

היה רעש של שתי נקישות כאלו כאשר פותחים את הדלת, ולאחר זמן מה הדלת התחילה להיפתח עד למצב ישר כמו של זווית 90 מעלות מהרכב, ולא הייתה נעצרת במקום כמו הדלת השנייה שהייתה תקינה. לאחר שפירקתי את הפלסטיקה של הדלת, עקבתי אחרי הציר שנכנס לתוכה וגיליתי שיש חלק כלשהו שמיועד לבלום את הדלת בעזרת קפיץ כדי שלא תעקר מהצירים והוא השתחרר מהמקום שלו בגלל שנשחק, לדעתי כדאי שתבדוק מאיפה באמת מגיע הרעש ואם צריך תפרק את פלסטיקת הדלת ותראה מה מצב החלק שדיברתי עליו תנסה להזיז את הדלת תוך כדי התבוננות על החלק לראות אם הוא בורח מהמקום וגורם לרעש.

דרך אגב, ה-XS רכב מצויין, הנה שלי לשעבר -

[ATTACH]276354[/ATTACH] [ATTACH]276359[/ATTACH]

כמעט בטוח. אני רואה אותו עושה קליקים בכל פתיחה וסגירה של הדלת. לדעתי זה זה אבל אני מוכן לבדוק עוד אופציות. אני אפתח את הדיפונים בשישי/שבת ונראה מה הולך בפנים.

כמה עולה קפיץ כזה?

ג'אנטים מאוד יפים.

לגבי התאורה אתה צריך משהו בסגנון הזה, אלו בעצם נורות הדומות לנורות חניה רק שפה יש גם לדים מסביב בשביל פיזור העלומה, אחרים יהיו ממוקדים והם יאירו לך רק את צד ימין של בית הנורה או לדוגמא הלוחות לדים שפירסמת לא יכנסו לשם אין לך יותר מידי אופציה למשחק.

לגבי הפירוק: מברג שטוח קטן מצד שמאל (ליד המתג). אל תנסה לפרק את כל המכסה האפור כי אתה תשבור הוא יושב עם ברגים.

הפס שמעל הלוחית בשום אופן אל תמשוך גם כי ישנם 2 קליפסים בצדדים הקיצוניים ובמרכז ישנם 2 ברגים, בשביל להגיע לברגים אתה צריך לפתוח את הבאגז' ולמשוך החוצה את כל המכסה השחור שמכסה את מנוע הוישרים, נורות לוחית וכו'.. שתפוס אגב בקליפסרים מברזל, משם אתה תראה 2 ברגים במנעול של הפתיחה.

לגבי הדלת לדעתי תפנה לפחח.

ד"א מה זה המתג הלא קשור הזה שיש לך באמצע התקרה??

קודם כל תודה על התגובה.

אני צריך משהו בסגנון של הנורות האלה? או בדיוק הנורות האלה? אני יכול להזמין את זאת?

לגבי הפירוק- לא הלך.

לגבי הפס שבדלת תא המטען- תוןדה אנסה את זה בסופ"ש הקרוב ואדווח עם תמונות.

המתג הזה זה הסאנרוף.

אורן

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...