Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמשגע אותי זה השפה, שהיא גרמנית.

גם את בדקתי בספר, והתפריטים, ההתראות וההסברים כולם באנגלית! לא צויין שם פעם אחת משהו בגרמנית!

אתמול הצעתי לך הצעה חצי הומוריסטית (ללמוד גרמנית) וכנראה צונזרתי, אז אני מציע לך הצעה רצינית לגמרי:

אם אתה לא מוצא מוסך שבטוח לחלוטין שהוא יודע מה הוא עושה (אל תיתן בשום פנים לשחק עם המחשב למי שאינו מומחה מוכח בזה) - תעלה את הודעות המחשב כאן או בפורום תרגום של תפוז (בסה"כ לא צריכות להיות הרבה הודעות שונות) ואני או מישהו אחר מהפורום שם יתרגם לך אותן. לדעתי זה אפילו עדיף על התעסקות במחשב.

פורסם

תודה אבל, נראה לך שלא עשיתי את זה כבר מזמן?

מה זה עוזר? כל פעם לרוץ לגוגל לתרגם??

ומה עם תהיה הודעת קריטית, אני אחכה שאני אהיה ליד אינטרנט כדי לבדוק? זה לא רציני.

אני יודע מה הם אומרות, פשוט רוצה לשנות את זה לשפה שאני מבין, (שפה בינלאומית כמו בכל רכב נורמלי) אני לא מבין מה הבעיה..

מקווה מאוד באמת שזה אפשרי, למה אם לא זאת פדיחה רצינית של VW.

אני לא גר בגרמניה, וכל רכב בעולם אמור להגיע עם תפריטים בשפות בינלאומיות, המינימום שבמינימום - אנגלית!

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם
תודה אבל, נראה לך שלא עשיתי את זה כבר מזמן?

מה זה עוזר? כל פעם לרוץ לגוגל לתרגם??

ומה עם תהיה הודעת קריטית, אני אחכה שאני אהיה ליד אינטרנט כדי לבדוק? זה לא רציני.

אני יודע מה הם אומרות, פשוט רוצה לשנות את זה לשפה שאני מבין, (שפה בינלאומית כמו בכל רכב נורמלי) אני לא מבין מה הבעיה..

מקווה מאוד באמת שזה אפשרי, למה אם לא זאת פדיחה רצינית של VW.

אני לא גר בגרמניה, וכל רכב בעולם אמור להגיע עם תפריטים בשפות בינלאומיות, המינימום שבמינימום - אנגלית!

הכוונה היתה שתרכז ותעלה את כולן בפעם אחת, אבל אתה צודק שאי אפשר להיות בטוח שנתקלת בכולן.

פרט לזה, קיבלת כאן עצה להשתמש ב- vag-com. עד כמה שידוע לי זה לא כלי של VAG וצריך לא רק להיזהר בשימוש בו אלא לברר מה אומר עליו היבואן/נותן האחריות.

אין ספק ששינוי השפה ניתן להעשות, השאלה היא אם יש בארץ מי שמסוגל לעשות את זה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה לא מסתדר עם המורשים תגיע אלינו ונשנה את השפה לאנגלית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בפולו שלי היה את אותו הסיפור, שיניתי באמעות כבל VAG-COM.

טיפ נחמד:

אם משנים פרמטר של המדינה לJapan.

השפה הופכת לאנגלית, המידע מוצג בקילומטרים, וצריכת הדלק ההמוצעת מוצגת כקילומטרים לליטר (ולא ליטרים ל100 קילומטר)

וואלה ! ניסיתי נחמד ! רק זה מתנהג קצת שונה בעמידה במקום להציג ליטר לשעה אין מידע אלא רק - - - - וכך גם כשאתה עוזה את הדוושה אין יותר 0.0 במקום יש תצוגה של - - - -

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
שלום לכולם!

לפני כמה שבועות התחדשתי בפולו חדשה, גרסאת ה-3 דלתות (Polo young), ושמתי לב שהשפה בצד של ההתראות, היא בגרמנית! והמהירות הדיגיטלית מופיעה במיילים לשעה..

מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה? דיברתי עם המוסך ולא נראה לי שהם כל כך בעיניינים.

אפשר לשנות את זה בכלל?

אני מתאר לעצמי שבחיבור למחשב במוסך יש איזושהיא אפשרות כזאת, אבל לצערי לחבר'ה במוסך במרכזי באיזור שלי (באר שבע)

אין יותר מידי כוח/רצון/ידע להתאמץ ולמצוא פתרון.

תודה הראש על העזרה

אם אתה מגיע לאזור רחובות אני יכול לעזור לך. (פנה אלי בפרטי)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה!

רון:

אם אני לא אסתדר איתם אני בהחלט אצור איתך קשר תודה!

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תוכן חדש...