Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה ה IPAD 2 שלי משמש מעצור לדלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא בדיוק מעצור אבל כשילדים בני 5 משחקים בו כל היום, זה די דומה.

אז למה?

כי סופסוף התקנתי עדכון ICS (אנדרואיד 4.03) על המוטורולה XOOM שלי.

מוטורולה די משתינה בקשת על המשתמשים האירופאים שלה ולכן קמה קבוצה ב XDA שפיתחה רום למכשירים האירופיים על בסיס הרום האמריקאי, כמובן עם כמה וכמה שיפורים.

בקיצור, המכשיר הפך למפלצת שפשוט חבל על הזמן.

אם מה שהפריע לי עד היום באנדרואיד היה הקיפצוצים והקרטועים של הישומים לעומת האלגנטיות והאנימציות החלקות של האייפד, היום זה נגמר.

התמיכה בשני הליבות עם אפשרות ל OC של המעבד עושה את הזום למכונת עבודה במלוא מובן המילה.

היישומים טסים, המעברים חלקים כמשי, הכל זז במהירות הבזק ואין בכלל מה להשוות בין ה 3.2 לגירסה 4.

סרטים באיכות HD מנוגנים נפלא ואם נוסיף לזה את הפתיחות והאפשרות לחבר DOK, דיסקים חיצוניים וכרטיסי זיכרון, אני חושב שזהו זה.

אין סיבה אמיתית להעדיף את האייפד של אפל למעט טעם אישי.

בנקודת הזמן הזאת, אנדרואיד עוקפת את אפל.

אפילו המצלמה מוציאה תמונות מדהימות.

תראו את הדוגמאות.

IMG_20120131_145052.jpg

IMG_20120131_084543.jpg

פורסם

אתה יודע שלעניין הגרפיקה אין קשר ל2 ליבות כן? אותו הדבר בדיוק קיים גם בנקסוס הישן שהוא מקביל לiPhone4 - חד ליבתי.

זה פשוט גוגל מבינים שהגיע הזמן לעשות השלמת פערים רצינית ? (גם הנגן מדיה ד"א זה לא יותר מהשלמת פערים).

הICS הוא בהחלט קפיצה רצינית , להגיד שעכשיו אנדרויד עוקף מאוד את iOS , סוג של בדיחה.

כל ההשלמות היו בערך ישור קו, ועדיין הקונספט של ההפרדה האמיתית בין טלפון לטאבלט ממש לא קורה כמו שצריך באנדרויד.

אבל לבריאות , הגיע הזמן שהדבר הזה יתחיל לזוז כראוי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא כתבתי שהאנדרואיד עוקף מאד את אפל.

אבל בנקודת הזמן הזאת (לפני IPAD 3 ומה שיגיע בעקבות זה), האנדרואיד נותן יותר אם מכניסים למשוואה את החומרה התוכנה ואפשרויות ההרחבה וההתחברויות השונות.

אם אנשים נמנעו עד היום מהאנדרואיד בגלל החוויה, כרגע, יש תיקו.

הICS באה בדיוק כדי לא ליצור הפרדה אלא לבנות מערכת הפעלה זהה לטלפונים ולטאבלטים.

בגלל זה אפשר להתקין חייגנים ותוכנות SMS על הטבלטים.

אני אישית התחברתי יותר לאנדרואיד אבל תמיד פזלתי הצידה בגלל חוויית המשתמש באפל.

היום אני מסתכל ישר.

מה גם שלפי מחקר שנעשה, האנדרואיד יותר יציבה מאפל.

http://www.tgspot.co.il/android-vs-ios-which-is-really-more-stable/

פורסם

נותן יותר זה עניין של דעה.

אני רואה את זה כמו יותר פח לשקל באוטו בעיקר.

הICS בא לתת בסיס קוד משותף שמתאים גם לטאבלטים וגם לטלפונים - זה נכון, אבל זו לא הנקודה (גם לא של מה שהעלית שלא רלוונטי בכלל). היום כשבאים לפתח משהו - בiOS זה נורא קל וברור מה זה מה.

באנדרויד הרבה פעמים עושים הנחות וגירסא יחידה.

לגבי ה"מחקר" , מצחיק כי כתבתי על זה בפייסבוק שלי כשזה יצא , אני פשוט אדביק:

"מעניין כמה מתוך 214 מליון הכניסות האלו היו בIOS וכמה באנדרויד כי כמות השימוש באייפון באפליקציות משמעותית גבוהה יותר.

באופן עקרוני - החברה הזאת מנתחת אפליקציות שמריצות את הSDK שלה לניטור קריסות. זה שירות שגם iOS וגם אנדרויד נותנים באופן עקרוני ישירות מהקופסא והוא ממש לא חובה ולכן מעטות האפליקציות שמשתמשות בו (וספציפית יותר בשלה - יש שחקנים מפורסמים משמעותית בשוק וOPEN SOURCE מאוד פופולארי שהרוב מתבססים עליו).

הדבר היחיד שהוא באמת מנתח - זה שבקרב האפליקציות שמשתמשות בSDK הזה - האייפון קורסות יותר (ללא שום פירוט אמיתי של למה , השוואות מספריות של App launches וכו). מזה אי אפשר להכליל בערך לכלום.

גם הדיבור על זה ש4 באנדרויד יציב הוא מצחיק כשיש בשוק 2.5 מכשירים שמריצים אותו.

סה"כ חיפשו פרסום טוב לשירות וקיבלו אותו על סמך זה שמפרסמים פוסטים כאלו כי הם נותנים אחלה כותרות."

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נותן יותר זה עניין של דעה.

אני רואה את זה כמו יותר פח לשקל באוטו בעיקר.

זה לא פח לשקל אלא רמת אבזור ואיכות גבוהה בהרבה.

"מעניין כמה מתוך 214 מליון הכניסות האלו היו בIOS וכמה באנדרויד כי כמות השימוש באייפון באפליקציות משמעותית גבוהה יותר.

מה שאתה אומר צריך להיות הפוך. ככל שיש שימוש נרחב יותר במשהו מסויים, כך הממוצע יורד, בהנחה שאנחנו מדברים על באגים אקראיים.

ואם הוא לא יורד, כנראה שעלינו על בעיה אקוטית יותר.

12345

app-crashes1.jpg

• תוכן חדש...