Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ישלי מונובלוק INFINTY KAPPA ONE

לפי הנתונים מוציא 500RMS ב 4 אום 800 ב 2 ואני אישית ראיתי את המונו הזה מפעיל kicker L7 כמו שצריך

הבעיה אצלי שבווליום גבוהה כשיש קטעים של באס ארוך או בתדרים נמוכים הסאב מפסיק לעבוד לאיזה 2-3 שניות המונו נכנס לפרוטקשן עכשיו אמרו לי זה או נפילת מתח או שהמונו לא מחזיק אז איך יודעים מה באמת הבעיה?

המונו לא חם בכלל ובדקתי בווליום את המתח מהמצבר והוא נופל מ 14.06 לפעמים ל 13.60

הנה גם תמונות של המונו איך הוא מחובר והכל

zmfjmwxnijir.jpg

ועוד שאלה האם הוא מכוון כמו שצריך או שכדאי לשנות משו?

nzvmn34edgmo.jpg

פורסם

אני ממליץ לך לנתק את הסב ולבדוק לו התנגדות.,תוודא שהתנגדותו היא באמת כפי שרשום עליו,

אם ההתנגדות שלו ירדה, כלומר הסליל שלו מקוצר אז זה גורם לעומס על המגבר ואז הוא נכנס להגנה.

תנסה לחבר גם סאב אחר לוודא שהסאב שלך תקין.

ותבדוק שוב מתח בהדקי ההזנה של המגבר בזמן ניגון סאונד עם קטעי באס "עסיסים" על הוליום המקסימלי שאתה שומע בדר"כ,

(תבצע את הבדיקה כשאתה מדליק אורות דרך/מזגן ושאר צרכני חשמל שאתה משתמש בהם בתדירות גבוהה ברכב וכמובן כאשר הוא מונע).

רוב המגברים נכנסים להגנה כשהמתח יורד מתחת ל10V, במידה ותופעה זו קיימת אצלך אז מומלץ שתשקול הוספת קבל או שידרוג מצבר,

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

אוקיי אחרי שישבתי ובדקתי כל דבר

המתח בהדקי ההזנה-לא יורד מ13.6 עם אורות דרך והכל דלוק על פול ווליום

הדבר היחיד שמוזר הוא שההתנגדות בסאב עומד על 10.5 זה הגיוני בכלל? והסאב לא נראה ממש מתאמץ כשהוא דופק

הסאב חובר ל 2 אום (יש לו 2 סליסים הועבר חוט מה+של הסליל הראשון לשני וכן גם ה - יש מצב משו התנתק בפנים בתוך התיבה?)

פורסם

אתה מודד התנגדות של הסאב כשהוא עוד מחובר למגבר?

קליפינג יכול לגרום למגבר להיכנס לפרוטקשן, מספיק זרם DC זה הטריגר שלו, וכו שציינו כבר תבדוק נפילות מתח בטרמינלים על המגבר.

דיוויד

פורסם

ניתקתי והוצאתי תסאב מהבאגז' ובדקתי תהתנגדות וזה הראה לי 10.5

והמתח במגבר נע בין 13.6-14.08

איך אני יכול לבדוק תעניין של הקליפינג? אין רעשים של קליפינג מהסאב אם לזה התכוונת

פורסם

קליפינג הוא לא בהכרח דבר שמיע. דיסטורשן כן. על מנת לדעת אם יש קליפינג ביציאה של המגבר אתה צריך מכשיר מסוג אוסיליסקופ ודיסק עם טונים.

אם הסאב מראה 10.5 אוהם כשהוא מנותק מהמגבר אז כנראה שיש תקלה איפשהו. ממליץ לקחת אותו למעבדה כדי שיבדקו אותו.

אם אתה בעד בדיקה טיפה יותר מעמיקה, תוציא את הסאב מהתיבה ותמדוד כל סליל בנפרד. תוודא שהכל מחובר כמו שצריך, שתי הפלוסים יחד ושתי המינוסים יחד (אני מניח שמדובר בסליל כפול של 4 אוהם כל אחד).

עוד טיפ - המולטימטרים הזולים לא הכי מדוייקים, אז אם הקריאה היא בסטיה של 0.5 אוהם לכל כיוון אין מה לדאוג

פורסם

לפי ההתנגדות של הסב שמדדת . אני יכול להגיד לך בוודאות שהבעיה בסב. המשך הטיפול בבעיה כפי שצוין בהודעה של RAZ0.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• תוכן חדש...