Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סאב ALPINE TYPE R 10 INCH הדגם : SWR-1042D

אני מחפש מישהו שמוכן לצייר לי תיבה(אטומה) ואת כל הפרמטרים הדרושים לבניתה.

שמעתי שיש הרבה תוכנות אבל אני לא ממש מבין בהם.

זה ה PDF של הסאב : http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=SWR-1042D+PDF&source=web&cd=2&ved=0CDAQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.alpine.com.au%2Ffiles%2Fcurrent_owners_manuals%2FSWR-1542D.pdf&ei=WAEzT83fOsTu8QP3ttXaBg&usg=AFQjCNFQVL7800l6GNKdgOUDwz3_NAFjHg&sig2=RSAD1Fmv7EOXEK__1W2dWQ

תודה לעוזרים.

פורסם

אני יכול להכין לך שרטוט. לפי המלצות של החברה. 0.65 פיט מעוקב. מה תרצה שיהיה עובי העץ ?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

בד"כ 3/4 אינצ' שזה בערך 19 מ"מ ועל זה ממליצים גם אלפיין. אבל לא זאת השאלה. השאלה מה החומר שאתה יכול להניח את היד עליו. אם אתה שואל אותי, הייתי הולך על 19 לכל הקירות חוץ מהקדמי, והקדמי לעשות 38 (או פלטה שלמה של 38 או הדבקה של שתי פלטות של 19). אני יכול לתכנן את התיבה שתהיה מתאימה לכל הגדלים הקרובים ל-3/4 (בארץ נפוצים 19, 20, 22 מ"מ)

אלפיין ממליצים על גודל של 0.5-0.75 פיט כלומר ליטר לפה או לשם לא יישנו יותר מדיי.

אתה רוצה שקיר אחורי יהיה מקביל לפנל קדמי או שיהיה נטוי? כמה מקום אתנ מוכן להקריב מהבגז' שלך? כעיקרון גודל התיבה הישירה יהיה משהו כמו 30x30x32 ס"מ. בקיצור, שלח לי ה"פ

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

הבנתי כעיקרון נראה לי שעדיף את מה שהיצרן ממליץ אבל תפלטה הקדמית באמת לעשות קצת יותר עבה.

לגבי השיפוע נראה לי שעדיף ממש טיפה.

• תוכן חדש...