Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנת גם Clay Lube/Detailer spray או שאתה עובד עם מים?

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

קשה מאוד להשיג פלסטלינה בארץ. קארפךן מוכרים קיט של פלסטלינה עם ווקס, כנס לאתר שלהם ותתרשם.

אני אישית ממליץ להזמין מאיביי - המחירים שם זולים מאוד. אני אישית משתמש עם מים ושמפו לרכב כ-lube.

• ספונסר פורום
פורסם
היכן אפשר לקנות פלסטלינה באזור השרון או לחילופין באזור המרכז? עדיפות לאזור השרון.

באמריקן סטייל, רחוב התעשייה 13 רעננה, יש חנות אביזרי טיפוח לרכב גדולה עם מגוון רחב של תכשירי טיפוח. תרים להם טלפון ובדוק מה יש להם במלאי ובאיזה מחיר.

פורסם

ניתן להשיג אצל "ליוגב" בבעלות הלל נהג הפרעונים המהולל אמנם זה בצפון (עפולה)אך יש להם אפשרות למשלוחים.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

ומה עם זה :

http://www.ebay.com/itm/New-Hot-Practical-Car-Clean-Clay-Bar-160g-Auto-Detailing-Claybar-Cleaner-/260885332532?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6184132843792749326

הרבה יותר בזול ונראה אותו המוצר....

ניתן להשיג אצל "ליוגב" בבעלות הלל נהג הפרעונים המהולל אמנם זה בצפון (עפולה)אך יש להם אפשרות למשלוחים.
פורסם

זה שזה ניראה אותו מוצר לא אומר שזה אותו המוצר. שווה להשקיע כמה גרושים יותר בשביל איכות, מה גם שאתה יכול לחתוך אותו ל-3 חתיכות משום שזה מגיע 200 גרם שזה ממש ממש המון!

איתי- אני משתמש עם שמפו של טרטל, יוצא מדהים ולא מצריך יותר מידי מאמץ.

פורסם

נו... כמה אפשר עם החפיף

עם פלסטלינה משתמשים ב ,Quick Detailer Spray,Clay Lube או ב- Optimum No Rinse

לא מים

לא שמפו

הסיבה נעוצה בכך ששמפו לרכב מצריך שטיפה עם מים אחריו, תרכובת הסבון מייצרת סיכוך גבוהה מדיי

ובכלל פלסטלינה נועדה לשימוש רק עם Quick Detailer Spray/Clay Lube , סבון מזיק לה.

אפילו מצאתי בארץ חברה (חברת R.C.P.) שמוכרת Quick Detailer של Chemical Guys הציע לי בגלון או בבקבוק ספריי (ליטר).

מאז הפלסטלינה הראשונה אני משתמש ב- Optimum No Rinse שהוא פשוט נהדר.. אבל לא זמין בארץ.

אגב, QUICK DETAILER נהדר לשימוש בלי קשר לפלסטלינה, אחרי כל שטיפה אני נותן ריסוס וניגוב ויש ברק מדהים והגנה נוספת.

כל מי שבאמת אוהב "ללקק" את הרכב צריך להחזיק מוצר כזה.

פורסם

אתעלק על השרשור,

היה ומישהו ממרכז הארץ מזמין מהאי ביי במחיר שפוי פלסטלינה,

אשמח אם יצור עימי קשר בהודעה פרטית.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה המוצר האולטימטיבי. מכיל 2 קוביות פלסטלינה, נוזל סיכוך, ווקס נוזלי ומטלית מיקרופייבר.

צריך לעשות סקר שוק קטן ולבדוק איפה יש מלאי ומאיפה הכי זול לשלוח. באנגליה כרגע חסר במלאי. יש לחברה סניפים במדינות שונות, ניתן להגיע לאתרי האינטרנט שלהם דרך האתר העולמי.

בחיפוש סבלני ב-ebay ניתן אולי גם לאתר קיט שכזה.

שווה כל אגורה, מנסיון.

עצה מעשית: אני רכשתי לכתובת בארה"ב ומישהו שהגיע לארץ הביא לי.

meguiars_claykit.jpg

פורסם

אני רכשתי ערכה כזאת כבר לפני שנה, הערכה מספיקה יחסית לתקופה ארוכה (אלא אם עושים טיפול פלסטלינה כול חודש).

זה החנות שממנה רכשתי באיביי:

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Smooth-Surface-Clay-Kit-Paint-Protection-G1016-/290521933691?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item43a474e77b

מחיר סביר בסביבות 180 ש"ח לערכה, התוצאה מעולה ממליץ בחום.:wink:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

האם הפלסטלינה המדוברת פה היא זאת שמשמשת גם להסרת נקודת צבע שהגיעו בטעות ונדבקו לרכב?

כי אצלי פעם עשיתי עבודת צבע בבית עם לחץ אוויר ובטעות נבדק לי לצבע הרכב מליוני חלקיקים של צבע לבן ומרגישים שהצבע של האוטו לא חלק אלא מלא חספוסים, אז זה החומר הדרוש?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חברים, חלק מהרכש שאני עושה לעצמי (אני רק חובב דיטיילינג, לא עובד בתחום) נקנה כאן בארץ אצל חברת R.C.P. שהם היבואנים של Chemical Guys ופדים למכונה של Lake Country.

למרות שהם מוכרים בעיר למכוני שטיפה הם גם התחילו למכור לפרטיים.

אז למי שעדיין לא עבר את המחסום המנטאלי של הזמנה מאיביי, יש אלטרנטיבה בארץ. רק קחו בחשבון שהם לא עושים משלוחים וצריך לתאם הגעה למקום.

בכל מקרה - זה הכי זול באיביי (סט של מגוויארס):

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-G1016-Smooth-Surface-Kit-w-160-Qty-2-Grams-Clay-Bars-/270906790262?pt=Snowmobile_Parts_Accessories&hash=item3f134d9176&vxp=mtr

• תוכן חדש...