Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד "ליוגב "שציינתי כאן אפשר להשיג גם אצל "קומט את פרוגרס" בתל אביב - יש להם עוד סניפים ברחבי הארץ

פלסטלינה כזאת עולה בסביבות 280 ש"ח המוצר מצויין העלות לשיקולכם.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

מאך1מלבד "ליוגב "שציינתי כאן אפשר להשיג גם אצל "קומט את פרוגרס" בתל אביב - יש להם עוד סניפים ברחבי הארץ

למה לשלם כזה סכום גדול כשאפשר להזמין מאיביי בלפחות מאה שקל פחות??

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
חברים, חלק מהרכש שאני עושה לעצמי (אני רק חובב דיטיילינג, לא עובד בתחום) נקנה כאן בארץ אצל חברת R.C.P. שהם היבואנים של Chemical Guys ופדים למכונה של Lake Country.

למרות שהם מוכרים בעיר למכוני שטיפה הם גם התחילו למכור לפרטיים.

אז למי שעדיין לא עבר את המחסום המנטאלי של הזמנה מאיביי, יש אלטרנטיבה בארץ. רק קחו בחשבון שהם לא עושים משלוחים וצריך לתאם הגעה למקום.

בכל מקרה - זה הכי זול באיביי (סט של מגוויארס):

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-G1016-Smooth-Surface-Kit-w-160-Qty-2-Grams-Clay-Bars-/270906790262?pt=Snowmobile_Parts_Accessories&hash=item3f134d9176&vxp=mtr

פשוט התייחסתי גם לגישה זו לחלק מחברי הפורום שמוכנים לוותר על תלאות הקידמה ומוכרחים משהו זמין ומהיר יותר

ציינתי גם שהעלות היא לשיקול דעת.

פורסם
מלבד "ליוגב "שציינתי כאן אפשר להשיג גם אצל "קומט את פרוגרס" בתל אביב - יש להם עוד סניפים ברחבי הארץ

הקיט של קארפלן עולה בארץ בסביבות 140,150 ש"ח

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

אני חושש שיש אי הבנה לגבי המוצר הספציפי בכל אופן אני רושם לעצמי לבדוק את הנושא בהחלט יכול להיות שאני משלם יותר

אף על פי שכפול נראה לי קצת מוגזם אני רוכש מהספק של 3M בסכומים לא מבוטלים ולא נראה לי שמדובר באותו מוצר.

פורסם

אחי אני חיפשתי פלסטלינה גם והתבאסתי שקשה להשיג בארץ, כבר חשבתי שזה בלתי אפשרי, אבל מצאתי את קארפלאן, הם יושבים בתל אביב.

ברחוב המסגר נכנסים לרחוב הרכב ויש להם שם סניף .

זה לא עלה לי הרבה לא זוכר בדיוק כמה אבל נראה נחמד, פלסטלינה והכל.

היה שם גם את הספריי שמתיזים שהפלסטלינה תחליק, גם איזהשהוא ווקס שהיה אפשר למרוח אחרי התהליך אם אני זוכר נכון. אולי גם מטלית קטנה.

זה גם אפשרות אם לא בא לך להזמין מחול.

לקפוץ לתל אביב שניה והיה להם שם את המוצר, לא הזמנתי מראש, רק התקשרתי לפני .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הערכה שממליצים עליה כאן, מתאימה גם לצבע מטאלי?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...