Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי להתייעץ איתכם בעיניין טיפול "אופציונלי" לרכב.

עוד כשקניתי את הרכב ועשיתי לו בדיקה (שהייתה מוצלחת מאוד אגב), הבוחן ציין בפני ש"המנוע לא עובד עגול" וכי ישנו רעש "אביזרי מנוע / רצועה / מותחנים וגלגלות" וטען שכדאי לטפל בנושא.

אמרתי לעצמי שאטפל בנושא ברגע שיתאפשר ועם הזמן שכחתי מזה לחלוטין. היום, שנה וחצי אחרי אני שם לב לרעש תקתוק קל מאזור המנוע, ומאמין שאולי הגיע הזמן לטפל בנושא.

כששאלתי את אבא שלי מה דעתו הוא טען שכנראה יש צורך בכיוון שסתומים (טיפול של סביב ה 150 ש"ח) אבל מצד שני אמר לי שלא כדאי להכנס לזה שמא הטיפול הזה יגרור החלפות של חלקים יקרים יותר במנוע (אטם וכו'), ובאופן כללי לפי הגישה שלו "כל עוד זה עובד, אל תגע".

לכן אני בא להתייעץ איתכם, מצד אחד אני מצליח להבין את את הגישה של "אל תכניס ראש בריא למיטה חולה", וממש לא מעוניין להכנס לסרטים בגלל איזשהו תקתוק עדין ובלתי מורגש (לפחות לי), ומצד שני אני בעד לטפל בבעיה לפני שהיא מחמירה.

שורה תחתונה, האם כדאי לטפל, האם לא?

תוספת: שכחתי לציין, מדובר בפיג'ו 206 אוטומט שנתון 07 עם 76 אלף ק"מ.

תודה מראש!

פורסם

היה עדיף שתציין את דגם המנוע של רכבך

אבל לפי מה שתיארת רכבך בנפח 1600 סמ"ק דגם מנוע NFU

כדי לפתור את רעש התקתוקים מומלץ להחליף שמן ומסנן בהקדם

כדי למנוע בלאי לשסתומים הידראולים שלא ניתנים לכיוון

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

• תוכן חדש...