Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת חומר למחשבה.

The number of fatal accidents on stretches of road previously covered by the cameras has also fallen - from one to none. After Swindon scrapped the speed cameras in October last year, it was expected that many more towns would follow their lead.

And figures released yesterday are expected to strengthen the argument to get rid of them.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ההבדל היחידי הוא שפה לא כל כך מעניין אותם מה בפועל, פרט למחלבה ולכסף שיכנס. ככה ביבי יוכל להמשיך לשחד את החרדים ולשמור על התחת שלו. פשוט לא?

אברה קדברה

פורסם
חישוב פשוט יראה אם כך שמצלמה אחת מסוגלת לייצר הכנסות של למעלה מ-100 אלף שקלים בכל יום. בשיאו של הפרוייקט אמורות להתפרש כ-300 מצלמות. עשו בעצמכם את החשבון.

1. התקן מצלמות מהירות

2. הפק דוחות על סכום 30 מיליון ש"ח על בסיס יומי

3. ???

4. PROFIT!!!!!

פורסם

המצלמה יכולה לייצר 100,000 ש"ח ליום אם נהגים לא ישמרו על החוק.

בה במידה היא יכולה לייצר 0 שקלים ביום באם יקפידו באותו קטע דרך על המהירות המותרת.

הכי פשוט בעולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני אישית לא ידעתי שהמצלמות לא פעילות, והייתי בטוח שכבר מהראשון לינואר הן מבצעיות ושולחות דוחות כאשר המהירות המקסימלית מוגבלת ל 10% מהמהירות המותר באותו כביש, ואני בטוח שאני לא היחיד, ובהתחשב בזה תרשה לי לצטט את YNET שוב:

בשלב הפיילוט של הפרויקט הוכח שמצלמה אחת (כביש 4, מצפון למחלף אם המושבות, ליד קרית אריה, פ"ת) מסוגלת להפיק כ-180 דו"חות מהירות ביום, כשרף המהירות מכוייל ל-120 קמ"ש. שכן מקורות המקורבים לנושא, מסרו לנו כי ניסיון קביעת הרף על המהירות המותרת במקום, גרמה ל"כמות בלתי נשלטת של דו"חות מהירות".

וכמו שאמר oranp83 "מחלבת כספים".

פורסם

120 קמ"ש בפועל מופיעים כ 130 קמ"ש "על הספידומטר".

מי שיעבור את המהירות הזו צפוי לחטוף, וסביר להניח פעם אחת, כי בפעם הבאה הוא יכיר מקרוב את כל מערך התחבורה הציבורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אני לא טועה מכשיר הצ'יטה עולה יותר מהGPS הממוצע. למה לשלם יותר כסף עבור מכשיר שלא יודע לזהות מצלמה, כאשר במקום זה אפשר להזין את הקואורדינטות לתוכנת הGPS האהובה על המשתמש?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תוך חודש מקסימום כל המצלמות ימופו ב-WAZE ולא צריך שום גלאי נוסף. במחיר שלו ניתן לקנות היום טלפון חכם ולהנות מכל העולמות במקום מעולם אחד.

ונוסף על זה, מי מבטיח לי שהעדכונים של הצ'יטה אמינים? מי מבטיח שהם יעדכנו באמת את כל המצלמות? אף אחד לא יודע מאיפה הם שואבים את המיקומים כדי לעדכן את המאגר שלהם וזה סיכון. אני בספק אם אפשר להתלונן להם במקרה שצולמת בגלל מצלמה שלא קיימת במאגר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...