Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כפרויקט לימי החורף הגשומים, רציתי קצת לשפץ את ה206 שלי חיצונית, להחזיר לה קצת מהברק שאבד לה עם השנים (11 במספר).

החלטתי להתחיל בצביעת פסי הקישוט בדלתות, פגושים, ידיות הדלתות ומראות הצד, בשחור מט. כל החלקים הנ"ל התחילו את חייהם בצבע זה, ודהו לאפור עם כתמים לבנים עם השנים.

איך מפרקים את כל החלקים מהרכב? ניסיתי קצת למשוך את פס הקישוט מדלת הנהג, וראיתי שיש מפנים קליפסים מפלסטיק, שאני מפחד לשבור. אז איך עושים זאת? האם מפרקים את הדיפון של הדלתות מבפנים קודם? אם אני אפרק- האם תהיה לי אפשרות לדחוף את פס הקישוט החוצה בלי לפגוע בקליפסים?

וטיפים לצביעה גם יתקבלו בברכה. ממה שהבנתי מקריאה בפורום, צריך לשייף את הפלסטיקים טוב טוב ע"מ שהצבע יידבק, ואז לצבוע כמה שכבות. האם בסוף מסיימים עם לכה? או שזה ייתן גימור מבריק לפסלטיק (לא רצוי. אני רוצה מט)?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מישהו?

hagggg55 כתב:

פורסם

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא כל כך עוזר לי הסט הזה. הוא מיועד לפנים הרכב. אודיו וכאלה.

סתם עם מברג אי אפשר? השאלה היא אם מושכים את הפלסטיקה? או שפותחים את דיפון הדלת ודוחפים את הפלסטיקה החוצה.

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

חברים, לא יכול להיות שמתוך 195 צפיות, יש רק 4 תגובות, כששלוש מהן שלי.

אני מבקש את עזרתכם.

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...