Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בשנים GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הידוע לי השינויים מסתכמים ברדיו, ב 2007 ומעלה הוא תומך MP3 עם שקע USB בתא בין המושבים.

יתכן שיש חלקים עם רוויזיה מעודכנת אבל אין ממש שינוי מהותי שניתן לראותו ויזואלית.

מבחינת עלויות אחזקה, כאחד שמחזיק גם גולף 1.6 שנת 2008 , העלויות כמעט זהות לחלוטין למעט כמה דברים קטנים (כוסית, PCV שכל אחד מהם בארץ עולה כ500 ש"ח) ועלויות צמיגים יקרות משמעותית.

טיפולים שגרתיים עולים ברמה של כל רכב רגיל כיום.

אחת ההוצאות הגדולות ביותר ב GTI היא דווקא טסט שנתי (2400 ש"ח) וביטוח שהוא רחוק מלהיות זול (במיוחד לנהגים צעירים).

הדברים האלה עולים הרבה יותר מחלקים וטיפולים וחייבים לקחת אותם בחשבון.

אם אתה מחפש GTI DSG ברמה גבוהה, יש שנת 2006 של AVIRY מהפורום. אחד השמורים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת עלויות אחזקה, כאחד שמחזיק גם גולף 1.6 שנת 2008 , העלויות כמעט זהות לחלוטין למעט כמה דברים קטנים (כוסית, PCV שכל אחד מהם בארץ עולה כ500 ש"ח) ועלויות צמיגים יקרות משמעותית.

איזה הקלה המשפט הזה הביא לי.. תודה רבה, אין לי בעיה להתמודד עם מחירים של צמיגים וכמה דברים קטנים שיקרים טיפה יותר..

הבנתי שההחזקה שלה סבבה יחסית לאוטו טורבו, בקרוב אני יפתח נושא התחדשות.

פורסם
ככל הידוע לי השינויים מסתכמים ברדיו, ב 2007 ומעלה הוא תומך MP3 עם שקע USB בתא בין המושבים.

יתכן שיש חלקים עם רוויזיה מעודכנת אבל אין ממש שינוי מהותי שניתן לראותו ויזואלית.

אחת ההוצאות הגדולות ביותר ב GTI היא דווקא טסט שנתי (2400 ש"ח) וביטוח שהוא רחוק מלהיות זול (במיוחד לנהגים צעירים).

הדברים האלה עולים הרבה יותר מחלקים וטיפולים וחייבים לקחת אותם בחשבון.

אם אתה מחפש GTI DSG ברמה גבוהה, יש שנת 2006 של AVIRY מהפורום. אחד השמורים...

אייל, בעבר פרסמת את העלויות של הביטוח שלך ואם אני לא טועה שלך היה ממש באותו טווח המחיר שלי כששלך היא gti ושנתון יחסית מתקדם ושלי 1.8 רגילה שנת 99 ואני לא נהג צעיר ובלי עבר עם תאונות ככה שהוצאות הביטוח הן לא בשמיים לעומת שאר הקונצרן.

• תוכן חדש...