Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בשנים GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מעוניין לקנות גולף GTI והוא רוצה לדעת אם יש איזשהו שינויים בין הרכב בשנת 2006 לבין הרכב בשנת 2008?

אם זה משנה אז הדגם שהוא רוצה לרכוש הוא הדגם בעל תיבת הילוכים DSG ולא ידנית

פורסם

יכול להיות שהיא ביד 2 אבל היא מסוכנות רכב ולא מפרטי? ראיתי משהו כזה במחיר טוב.

אם תוכלו לכתוב לי פה גם איך האוטו בכללי עם תיבת ה-DSG, צריכת דלק, מחירי טיפולים\חלפים.

תודה רבה!

פורסם

שלי ידנית אז אין לי ידע לגבי ה DSG.

באופן כללי חוץ מישור קו שעשיתי אחרי הקניה של המכונית עדיין לא עשיתי טיפולים (בקרוב אני אפתח שרשור על הקניה והישור קו שם תוכל לראות עלויות חלפים).

צריכת דלק עירונית כ 10 ק"מ לליטר לפי המחשב, עדיין לא יצא לי לעשות חישוב ידני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

דרך אגב, היה פרסום בימים האחרונים שישנה בעיה עם הגיר DSG בארץ שהוא לא מותאם לאקלים הישראלי.

אני לא זוכר לאיזה רכב או שנתון התייחסו אבל כדאי לבדוק את זה אם אתה שוקל קנית גיר מסוג זה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הבעיות עליהן דובר מתייחסות לDSG שבעה הילוכים, שנמצא ב1.4TSI, לא הDSG שישה הילוכים כמו בGTI.

אני לא בטוח ספציפית לגבי 2006 ו2008, מה שכן ב2007 האוטו הגיע עם חיבור USB לרדיו, נדמה לי שאח"כ זה הוחלף בצ'יינג'ר (פחות טוב לדעתי). לא בטוח לגבי מה שהיה ב2006. החיבור נמצא בחלק האחורי של תא האחסון מתחת למשענת שבין המושבים הקדמיים.

היו עניינים מכאניים שעודכנו במהלך דגם 2007 אבל אני לא מצליח להזכר מה. חפש אולי בVWVORTEX. יש סיכוי שזה עודכן כrecall.

חוצמזה הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו הוא צבע הכפתורים של הרדיו שהיה שונה ב2006 וב2007 ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבנתי תודה!

ומחירי חלפים של האוטו הזה יקרים? זה הדבר היחידי שחבר שלי מפחד ממנו, מחירי החלקים והטיפולים.

מישהו יכול להאיר את עייני ולתת לי תשובה חד משמעית?

• תוכן חדש...