Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום למנהלים וחברי הפורום,

 

אני צריך לבצע הברזה M3 בקרטר העשוי מיצקת מגנזיום ויש לי מספר שאלות לכן אודה להתייחסותכם.

מה המשמעות של הכיתוב 6H והמספר 0.02+ הרשומים על המברז ספיראלי בצורה הבאה

M3X0.5-6H +0.02 ?

 

שאלה נוספת מהו עומק ההברזה הנדרש בקרטר העשוי מגנזיום לעומת אלומיניום או פלדה כול עוד יש מספיק בשר בקרטר ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

האם מישהו כאן מבין בעיבוד שבבי ויכול לעזור לי עם השאלות ששאלתי ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

הסיומות מתארות את הטולרנס של התבריג. ישנם מספר Grades של טולרנסים לתבריגים ו- 6H הוא אחד מהם. לא ממש משנה במקרה שלך. אם זה ממש מעניין אותך תוכל להיכנס לקטלוג של יצרן המבזים (בהנחה וזה מברז של יצרן מכובד) ולבדוק.

 

לגבי עומק ההברזה- הכל תלוי בכמה עומס התבריג הזה אמור להחזיק. אם תתאר את התמונה בשלמותה יהיה קל יותר לענות לך.

לא ברור אם אתה עושה תבריג חדש, מתקן קיים, מה המטרה וכו'.

×
×
  • תוכן חדש...