Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, האם הסתכלת על תהליך החלפת החלקים והמכונאי עשה זאת עם כלים יעודיים ובאופן מסודר כמו שמופיע בסרטון ?

למרבה הצער חזרתי למוסך שהוא היה כבר בשלב ההרכבה של הגיר כך שלא ראיתי את התהליך עצמו.... בכל מקרה לפי הסרטון נראה לי חייב להשתמש בכלים הייעודיים הללו אחרת אתה לוקח הימור רציני , לא נראה לי ששווה להם להרכיב ולגלות כשהגיר כבר בפנים שעשו פשלה... אבל לך תדע , בכל מקרה הסרטון הזה בהחלט מלמד שמדובר במערכת מאד מורכבת וההרכבה שלה דורשת תשומת לב מיוחדת מה שאולי יכול להסביר את הכמות הגדולה של הגירים התקולים.... מי יודע אולי חלק מהתקלות נובעות מהרכבה לקוייה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שבמוסכים מורשים בארץ מגיעים לכזו רמה של מקצועיות וקפדנות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה פורסם בעיתונים לפני כמה זמן נדמה לי על הבעיה של הגיר של הגולף בגלל שהוא לא עומד בחום הישראלי, מה גם שיש בכלל בעיה בייצור עצמו של הגיר.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

היית לי את אותה הבעיה בגולף היילין שנת 2009. סט המצמדים הוחלף ללא תשלום וקיבלתי שנת אחריות נוספת לאחר דין ודברים עם פולקסווגן.

בנובמבר רכשתי פולו GTI, יש הבדל מאוד גדול בהרגשה של הגיר. אני מקווה שהכל יסתדר.

כמו כן היום בבוקר התקשרתי לסוכנות בה רכשתי את הרכב על מנת לקבל אישור בכתב לאחריות 5 שנים כפי שפורסמה.

נאמר לי שהדבר בבדיקה ויצרו איתי קשר בהקדם?!

פורסם
שלום לכולם ,

ברשותי גולף TSI 2011 , הרכב ברשותי כבר מאפריל , עוד בשבוע הראשון נגשתי למוסך (שאת שמו לא אציין) והתלוננתי על רעידות קלות ביותר בהתחלת נסיעה , ועל רעידות יותר מורגשות בנסיעה בפקקים , הבוחן שנסע איתי אמר לי שהכל תקין וכך מתנהג כל גולף מהדגם שלי, התעקשתי ואמרתי שנהגתי במספר רכבים עם גיר זהה ובכולם התופעה לא קיימת . נאלצתי לבלוע את הגלולה ומאז אני חי עם זה (אפילו התרגלתי ולמדתי איך למתן את הרעידות) היום בבואי לטיפול ראשון 15000 (במוסך מורשה אחר כמובן) התלוננתי שוב וביקשתי בדיקה , נציג השירות (הנחמד יש לציין) ציין בפני שהתופעה מוכרת ויש 2 דרכים לפתרונה:

1. קיים עדכון תוכנה שאותו מנסים תחילה.

2. במידה והעדכון לא עוזר מחליפים את סט המצמדים.

בנוסף הוא סיפר לי דבר מעניין נוסף : החל מחודש ספטמבר 2011 החלו להגיע קלאצ'ים "משופרים" שמאז שהתחילו להרכיב אותם הם רואים שהבעייה המתוארת לא חוזרת. בנוסף הוא ציין שמאז שהתחילו להרכיב את המצמדים המשופרים ברככבים החדשים הם כבר לא נתקלים ברכבים חדשים עם נסועה נמוכה כמו שלי עם אותה הבעייה.

כשחזרתי לאסוף את הרכב מהטיפול הוא אמר שעדכון התוכנה אצלי לא עזר ולמרות שהבעייה ממש קלה יש להחליף את המצמדים , בשל מחסור בחלק כרגע בארץ המצמדים הוזמנו עבורי ויגיעו בערך עוד כשבועיים.

האם מישהו מכם חברי הפורום עבר חוויה דומה ? , האם מישהו יודע אם במקרה קיים RECALL שקט בעניין ?

קשה לי להאמין שפיספסת את הנושא בפורום כמו שזה עולה מהשאלה שלך אבל תקציר האירועים הוא כזה -בידיעות אחרונות

פנו לצ'מפיון בעקבות מספר תלונות שהצטברו אצלם לגבי ביות בגיר DSG7 (חריקה במהלך העברת ההילוך מראשון לשני) שהצטברו אצלם לגבי בעיות בגיר. צ'מפיון אמרו כי ידוע להם על כך והם פנו ליצרן בגרמניה והחלה סדרת בדיקות שבסיומה התברר כי מדובר באחוזים בודדים (כמה מאות תיבות מתוך 35,000 שנמכרו עד כה) וככל הנראה זה בגלל עומס החום והלחות בישראל. היצרן מצא פיתרון (כמו שראית) וכיום, כל מי שנתקל בבעיה מעדכנים לו את התוכנה ומחליפים לו את המצמדים כמובן ללא חיוב כספי ובמקביל מקבלים חמש שנים אחריות או 150,000 ק"מ (הראשון מביניהם).

פורסם
קשה לי מאוד להאמין שבמוסכים מורשים בארץ מגיעים לכזו רמה של מקצועיות וקפדנות.

אני בכלל חשבתי שזה ניתוח לב פתוח..שום דבר שקשור למכונאות:)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
גם לי יש רעידות ב DSG 1-2-3 והמוסך בנתניה לא מוכן להחליף, מה לעשות?

ללכת למוסך אחר!

היום שמנו את האוקטביה לבדיקה ובלי שום בעייה אישרו את ההחלפה, יש לציין שאין כרגע את המצמדים בארץ אז צריך לחכות להזמנה מחו"ל.

בלי קשר ביררנו האם צריך לעשות כוון פרונט בגלל ההחלפה ואמרו לנו שבאוקטביה לא, אשמח אם מישהו יכול לאשש או להכחיש את זה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני לא מצליח להבין את הקטע הזה - "כרגע אין מצמדים בארץ". מדובר בנימוק שחוזר על עצמו לא מעט.

הרי זה לא סוד גדול שמדובר בטיפול כמעט שגרתי...

מוזר!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...