Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

מה שעשיתי הוא כך :

חבר שיש לו מוסך (לא רנו) יזמין לי את החלקים שאני צריך בעלות מופחתת , ויעשה לי את העבודה במחיר עלות.

אין לי צורך שזה יהיה מוסך רנו , הוא בחור שיודע מה הוא עושה.

רכב זה רכב , לא תורה מסיני. ועוד מדובר בסה"כ רנו מגאן ולא איזה משהו חללי שמצריך ידע מקצועי.

אז אני חסכתי בסביבות 40% מהמחיר שרצו במוסך המורשה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל,כל מוסך (מורשה כמובן) יש לו את החוקים שלו וניסו לקמבן עלי,אולי לא נחליף רצועת טיימינג או משאבת מים אם הם במצב סביר,מוסך אחר אמר לי שחייבים.

.

בקילומטרז' של 30000 ברכב בן 4 שנים המטופל בנוזל קירור ייעודי, ממש לא חייבים להחליף את משאבת המים.

פותחים ובודקים אם יש סימני נזילה. אם אין - לא נוגעים.

החלפת המשאבה במקביל לטיימינג נועדה לחסוך עלות של פרוק והרכבה.

פורסם

יש לי אותה שאלה לגבי טויטה שקניתי כעת, ההבדל בין מוסך מורשה לרגיל גבוה מאד, בטיימינג, השאלה אם חשוב לעשות בחלקים מקוריים ובמוסך מורשה

פורסם
בקילומטרז' של 30000 ברכב בן 4 שנים המטופל בנוזל קירור ייעודי, ממש לא חייבים להחליף את משאבת המים.

פותחים ובודקים אם יש סימני נזילה. אם אין - לא נוגעים.

החלפת המשאבה במקביל לטיימינג נועדה לחסוך עלות של פרוק והרכבה.

לא רק.

אני לא מדבר על רכב עם 30 אלף קילומטר, אלא בכללי.

משאבת מיים שעברה, נניח 120 אלף קילומטר - יש בלאי בציר שלה. אבל היא לא נוזלת, והכל תקין.

נניח, ב 120 אלף קילומטר אתה עושה טיימינג, מרכיב רצועה חדשה, ולא מחליף משאבת מיים. רצועת טיימינג חדשה מתוחה יותר מהישנה, היא מפעילה יותר לחץ על משאבת המיים, ולאחר זמן קצר יכולה להתפתח נזילה בציר שלה. אם החלפת משאבה- זה לא יקרה.

פורסם
קנית את הרכב עם אחריות נוספת של קרסו ל 3 שנים, שלא תקפה, אם אתה לא מטפל אצלם?

אם כן, אני מציע לשקול שוב.

היום אתה חוסך 1000 שקל על טיפול, אבל כל תקלה (אפילו יחסית לא גדולה) יכולה בקלות לעבור את הסכום הזה, ואתה תצטער.

החסכון הוא כ-3000 ש'ח כ-5000 ש'ח במוסך מורשה וכ-2000 ש'ח במוסך לא מורשה שמתחייב ברוב המקרים לחלפים מקוריים,ואם אני לא אחליף משאבת מים החסכון יהיה כ-3500 ש'ח והוא כבר משמעותי בכל קנה מידה,נשלח את הרכב לטיפול במוסך טוב ונקווה לטוב.

• תוכן חדש...