Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רובר 416 שנת 97 עכשיו הסאנרוף עצמו עקום כלומר יש לו נטייה לאחור..

שאני לוחץ על הכפתור זה נותן רעש כאילו שהמנגנון עובד ואין לי מושג מה הבעיה

יש מישהו שאתם מכירים שמתקן סאנרוף באזור המרכז?!

בבקשה תביאו לי אנשים שאתם באמת מכירים ושלא מגזים במחיר תודה

הערת ההנהלה:

תביאו
לא עדיף לרשום "בבקשה המליצו.."?
פורסם

ש.א סביר בגנות הם חברה להתקנת סאנרופים, אני לא יודע אם הם מתקנים סאנרופים, מה שכן המחירים אצלהם לא מה שהבחור מחפש.

תבדוק מי שמתעסק עם חלונות חשמל לרכב, יש המון מקומות כאלה [אלה אותם אנשים שמתעסקים עם סאנרופים]

מאיפה אתה בארץ ?

Only RWD

פורסם

סביר מתקנים גגות, הם תיקנו לי לפני הרבה שנים את ה גג ב VR6 במחיר ששווה הרובר היום!

זולים הם לא, אבל עושים עבודה טובה.

אם יש לך קצת ידע, נסה לפרק את דיפון הגג (שזה חלק ארי בעבודה) ואז תגיע למישהו שמתעסק בחלונות חשמל.

זה יוזיל לך את התיקון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...