Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה דחופה ורצינית מאוד.

לפני כחודש רכשתי מסוכנות ספטון של צ׳מפיון מוטורס בפ״ת רכב פולסואגן גולף חדשה 1.2Tsi שנת 2012.

נקבע כי הקבלה של הרכב תתבצע בשבוע הראשון של חודש ינואר 2012.

היום הגעתי לקבל את הרכב בשעה טובה ולהפתעתי הגדולה גיליתי על הרכב 2 שריטות, דפיקה שקילפה את הצבע מהידית של הדלת, דפיקה קטנה על הפח ליד הפתח של הדלק.

בעל הסוכנות מיד אמר שהם יתקנו את הפח על יבש יחליפו ידית ויעשו פוליש על השריטות ושאבוא מחר לקבל את האוטו.

האם זה בסדר ? האם אני יכול לסרב לקבל את הרכב ומה ההשלכות לכך ? ואם כבר לקבל את הרכב האם מגיע לי פיצוי ?

האם הדברים האלו נפוצים בקבלת רכב חדש ?

אשמח לכל תשובה בנושא.

תודה רבה,

לירז

פורסם

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=964:2010-05-31-12-56-23&catid=111:import-car-c&Itemid=161

אכן קורים מקרים כאלו,לא נעים,אך אני בטוח שיסדרו לך את זה ככה שלא תבחין,

מזל טוב על הרכב אני בטוח שתהנה ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שיש מקום לפיצוי מעבר לתיקון הליקויים.

תבקש איבזור שלא הזמנת ולא קיים או טיפול ע"ח הסוכנות.

תתחדש ובהצלחה, מקווה שההמשך שלך עם הרכב החדש יהיה נחמד יותר.

פורסם

אוקי מעניין תודה רבה. עוד דבר בו אני נזכר עכשיו ונופל לי האסימון עליו .... לא היו שקיות על הרכב בכלל !

למרות שהיבואן אמר לי שהרכב הגיע בספינה ב 12.12.11 האם יכול להיות שרכב זה היה בתצוגה לפני שקיבלתי אותו ?

האם נתקלתם פעם ברכב חדש שניתן ללא שקיות ? איך בודקים בכלל האם הרכב היה בתצוגה או באמת הגיע בספינה ב 12.12.11 ?

תודה רבה

פורסם

יש רכבים היום מגיעים ללא ניילונים (שקיות כהגדרתך).

ידוע לי שבהונדה למשל אין ניילונים, הם מוסרים לפני המסירה משום שמדובר בעניין בטיחותי, הם יכולים להפריע לפתיחת כריות האויר.

אבל דווקא כשהזמנתי ג'טה בזמנו הגעתי לקחת מהסוכנות את ההזמנה ולהסדיר תשלומים והגיעו ג'טות עם ניילונים על המושבים.

תבדוק את הרכב ב-7 עיניים מחר באור יום בחוץ מכל הכיוונים, כנס גם פנימה ובדוק את כל הפאנלים והריפודים. רכב שהיה בתצוגה יסבול מכל מיני שריטות קטנות ואפשר להבין אם הוא עבר ניקוי כלשהו.

פורסם

גם אני קיבלתי את הפנדה ללא השקיות,וזה אכן מטעמי בטיחות,כשקיבלנו בצבא את הפורד F350 חדשה,היה רשום על הניילונים שהספק צריך להוריד אותם לפני המסירה ללקוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש רכבים היום מגיעים ללא ניילונים (שקיות כהגדרתך).

ידוע לי שבהונדה למשל אין ניילונים, הם מוסרים לפני המסירה משום שמדובר בעניין בטיחותי, הם יכולים להפריע לפתיחת כריות האויר.

אבל דווקא כשהזמנתי ג'טה בזמנו הגעתי לקחת מהסוכנות את ההזמנה ולהסדיר תשלומים והגיעו ג'טות עם ניילונים על המושבים.

תבדוק את הרכב ב-7 עיניים מחר באור יום בחוץ מכל הכיוונים, כנס גם פנימה ובדוק את כל הפאנלים והריפודים. רכב שהיה בתצוגה יסבול מכל מיני שריטות קטנות ואפשר להבין אם הוא עבר ניקוי כלשהו.

אמממ ... כשהגעתי לקחת את הרכב היום הוא בדיוק חזר משטיפה ... גם זה הגיוני ?

יש המון נקודות קטנות על הרכב שנראות כמו פגמים בצבע, התירוץ של איש המכירות היה שהרכב מגיע כשעל כולו מדבקה ושהכתמים האלו יורדים כי זה מהדבק ... זה כבר מתחיל להישמע לי ממש מסריח כל הסיפור הזה אבל לפי הקישור שנתן כאן yulianx אני לא יכול לעשות כלום בנידון כביכול אם אין ירידת ערך לרכב ...

עריכה:

אני רואה שאתה מאוכזב. לא נורא, פעם הבאה.

בוודאי שאני מאוכזב ... אתה משלם כל כך הרבה על רכב חדש כחלק מהעניין אתה רוצה להימנע מהשטויות האלו שחווים עם רכב יד שניה ...

פורסם

לגבי השטיפה זה הגיוני,הם רוצים שהלקוח יקבל רכב נקי,גם לי זה היה בדיוק אותו דבר.

לגבי הנקודות אולי עשו ווקס לרכב ולא הורידו אותו כמו שצריך,צריך תמונה כדי להבין על מה מדובר.

פורסם

הכתמים נראים כמו כתם קטן ואפור מתחת ללקה של הרכב ... משהו מוזר ... יהיה קשה לתפוס את זה בתמונה לדעתי ...

פורסם

אני אישית לא הייתי מקבל את הרכב עד שהוא יהיה לשביעות רצוני המלאה.

אם יש נקודות דרוש שיטופלו בפוליש ווקס אבל לא בטיפול שכולל צביעה.

הייתי מבקש גם התחייבות חתומה מהסוכנות שהרכב לא שירת לתצוגה ולא עבר תיקוני צבע למיניהם.

אל תתבייש להרים את הקול ולדרוש את כל מה שמגיע לך, שילמת סכום גדול מאוד כדי שתהיה מרוצה עד הסוף.

פורסם

האוטו מגיע עם מדבקות מחו"ל וכן לפעמים יש פסים של הדבק כאלו.

מה שאני מציע לך זה ככה:

1. ללכת לקחת את הרכבו לבדוק אותו בשבע עיניים באור יום בשקט ובנחת.

2. לא לקחת בשום פנים ואופן את הרכב ולא לחתום עד אשר אתה מרוצה שהוא לשביעות רצונך המלאה. כל שריטה/סימן מדבקה וכו' - תבקש שיורידו לך, לא אכפת לך איך. נגעת - נסעת, או ליתר דיוק: חתמת - זבש"ך.

3. צ'מיפון משווקים את VW כמותג פרימיום במחירי פרימיום, לכן מגיע לך בתיאוריה שירות פרימיום. במציאות זה שירות חרא ואחרי שחתמת לך תדבר ללמפה. אז תזכור בינתיים הכוח בידיים שלך, לך מחר, אם לא תהיה מרוצה תגיד לבעל הסוכנות שאתה לא לוקח את הרכב (ועל הזין שלך חוק לא חוק - אתה לא הראשון שביטל עסקה על רכב עם מספר רישוי - אז אל תדאג - ותרים טלפון לעו"ד - אני ממליץ לך על עו"ד אלון עוז הוא כבר החזיר רכבים לחברות שעשו שרירים).

פורסם

נכון,אם אין פגיע בצע של הפח,אז לא תבחין בכלום.

(עבודות PDR,מורידים הכל,אפילו לחיצות גדולות)

אכן צודק MIKE808,שמע להצעתו.

בהצלחה.

(מצרף תמונה של PDR)תיקון על יבש.

audi-לפני תיקון.jpg

audi-אחרי תיקון.jpg

black-car-before.jpg

black-car-after.jpg

פורסם

חבר'ה, בצ'מפיון (לאחרונה) נהוג למסור את הרכבים עם המינימום ניילונים האפשרי.

אני אישית ביקשתי שישאירו כל ניילון אפשרי, ואכן כך נמסרה לי היום היטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עניין הניילונים ידוע, כמו שאמרתי בהונדה לא משאירים אפילו ניילון אחד.

השבוע יצא לי לנהוג בספייס וורסו מהמסירה הרכב הגיע עם 2 קרטונים אחד לרגלי הנהג ואחד לרגלי הנוסע ואם אני זוכר נכון אז מדבקה או 2 על המסך וחלקי זכוכית, חוץ מזה לא היו ניילונים.

אבל אם נראה לו שהרכב שימש כרכב תצוגה או משהו בסגנון אז שיבדוק את זה לעומק, נראה לי לא מקובל למסור רכב שכזה ללא הנחה מסויימת ממחירו, איבזור או לפחות להודיע ללקוח שזה מה שהוא מקבל.

• תוכן חדש...