Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לגז קורולה 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בקשר לשאלתך התשובה היא כן ולא. כן כדאי ואף ומומלץ ורצוי לעבור לגז. לעומת זאת, לא כדאי או לא בטוח שקורולה תסתדר עם הסבה לגז. חבר טוב שלי עושה הסבות לגז ואם תבוא אליו עם לנד קרוזר או ראב 4 הוא יסרב כי היו בעיות עם ראשי מנוע של לנד קרוזר כמה פעמים וזה מיוחס להסבה לגז. לכן, על מנת להקדים תרופה למכה הוא לא מתקין למכוניות אלה. לכן לא בטוח שטיוטה אוהבות גז.

כמו כן, הגרנד וויטרות החדשות לא אוהבות גז. לעומת זאת המכוניות שהכי "אוהבות" מערכות גז ובאמת מסתדרות איתן יופי אלה הן הקוריאניות.

ברשותך אני לא מפרסם את שם המתקין ואת חברת מערכת הגז שאני עלייה מדבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...