Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אך אני מוחק מספר רכב מהתמונה? אפשר הסבר?

עומד על התמונה עם הסמן --- קליק ימני בעכבר ---- בדף שנפתח בוחר ב "פתח באמצעות"------בדף הבא שנפתח בוחר "צייר" ------ התמונה של הרכב נפתחת ועכשיו באמצעות סרגל הכלים למעלה אתה בוחר צבע ומוחק את מספר הרישוי של הרכב ------- מבצע שמירה , סוגר והתמונה נשמרת עם השינוי.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ראיתי את השיירה המעניינת הזו, הבמו באמת מיוחדת,

אבל יש סיכוי לא רע בכלל שמתחת לכל הצבע היפה,

היא מפוצצת חלודה ושפכטל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אי שם באזור השרון שוכבת האיווקו העצובה הזאת כבר הרבה שנים .

עכשיו כשאני חושב על זה , מפליא שגינדי עוד לא שם את היד שלו עליה.

:lol:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
עכשיו כשאני חושב על זה , מפליא שגינדי עוד לא שם את היד שלו עליה.

:lol:

גנאדי לא יכול לצערו לשים יד על כל דבר שהיה רוצה... יש דברים שהרבה לפניה בסדר העדיפויות- וגם עליהם עוד לא "שמתי את היד"...:cry: אגיד משהו יותר נורא- חלק מהדברים שכבר אצלי- אני רוצה להתפתר מהם.... :-( כן, כן- לא חשבתי שזה יקרה אבל הנה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אגיד משהו יותר נורא- חלק מהדברים שכבר אצלי- אני רוצה להתפתר מהם.... :-( כן, כן- לא חשבתי שזה יקרה אבל הנה...

אני לא חושבת שזהנורא, אני חושבת שזה צעד נבון ומחושב.

להשאיר מספר פריטים שיש לך אפשרות לשפץ ולתחזק,

מאשר להשאיר את כל הפריטים אשר לא מקבלים טיפול מושלם ופגעי הזמן חלים עליהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב נמצא בבקעת אונו,

(מרכז הארץ).

ל'

אספנות.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הרכב נמצא בבקעת אונו,

(מרכז הארץ).

ל'

הרכב עומד בחולון, בטח הוא עובד בבקעת אונו או סתם ביקר שם,

Only RWD

פורסם
הרכב נמצא בבקעת אונו,

(מרכז הארץ).

ל'

אם אני מזהה נכון את הפינה, אז כנראה יש שם פחח או משהו, לפני חודש עמד שם לתקופה ואגוניר.

אם זה באמת איפה שאני חושב שזה אז אני עובר שם לפחות פעם בשבוע אם לא שלוש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
גנאדי לא יכול לצערו לשים יד על כל דבר שהיה רוצה... יש דברים שהרבה לפניה בסדר העדיפויות- וגם עליהם עוד לא "שמתי את היד"...:cry: אגיד משהו יותר נורא- חלק מהדברים שכבר אצלי- אני רוצה להתפתר מהם.... :-( כן, כן- לא חשבתי שזה יקרה אבל הנה...

זה היה מאוד מאוד צפוי, ובהמשך יהיה יותר קשה מהבחינה הזו. מקווה שאתה קורא את מה שכתוב בין השורות.:o

אני תמיד פירגנתי לך, גם אם באיזשהו מקום לא התחברתי ל"צורת האספנות" שלך.

אבל, שוב - תקרא בין השורות-אני מניח שבעתיד הקרוב תצטרך לצאת להפסקה ארוכה מאוד מהתחביב.

אני ממליץ להישאר עם רכב אחד או שניים, שאתה הכי אוהב, ושהם במצב נסיעה. מה יהיה עם כל השאר אני לא יודע..

פורסם
אפשר לראות תמונה של רכב.

במקרה מדובר על טלבוט סולרה מפתח תקווה?

מצטער על העיכוב בתגובה -

לא יכול להכניס לכאן קישורים ... חדש בפורום - חפש בגוגל "דה-שבו" והכנס לבלוג הדה-שבו ובפורום שלו תמצא תמונה ועוד פרטים ... ולא, מדובר על סטיישן במצב ככה-ככה לפני שיפוץ (יכול לארגן לך שתעבור פחחות צבע מלא לפני שתיקח אותה).

אבא וחובב רכבי אספנות

------------------------------------

בעלי דה-שבו Citroen 2cv AZS 1962 ובלוג הדה-שבו

פורסם

אני תמיד פירגנתי לך, גם אם באיזשהו מקום לא התחברתי ל"צורת האספנות" שלך.

אני ממליץ להישאר עם רכב אחד או שניים, שאתה הכי אוהב, ושהם במצב נסיעה. מה יהיה עם כל השאר אני לא יודע..

גם אני בדעה הזו.

נכון להיום אין לי שום בעיה לקנות עוד מכונית אספנות במצב מצויין או להכנס לפרוייקט שיפוץ.

אבל אני מודע לכך שאין לי שום צורך בעוד רכב אספנות שסתם יעמוד כאבן שאין לה הופכין, ותמיד אני זוכר את המשפט הכל כך נכון - תפסת מרובה לא תפסת.

וזה מניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחביב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...