Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהנושא רץ פה הרבה אבל עדיין לא מצאתי תשובה מספקת...

יש לי קסארה טורבו דיזל 1900 שנת 2000 ואני רוצה לשפר לה את המנוע עוד קצת שתהיה קצת מהירה..

כל המכלולים של הרכב חדשים מהניילון!! גיר ומנוע מחוזקים חדשים מהניילון וקלאצ' מחוזק חדש מהקופסא משאבת דלק של בוש חדש מהקופסא, רדיאטור, משולשים, ציריות ועוד שאין לי כוח לפרט אותם- הרכב יותר חדש מרכב חדש מהחברה! (בלי להגזים!)

הרכב עבר שיפוץ מקיף ומה שנותר הוא קצת פחחות.

נחזור לעניין אני רוצה לשפר מעט את ביצועיי המנוע בלי להרוס אותו( חבל, חדש..) חשבתי על צ'יפ שיוסיף עוד כמה אך אני חושש שידפוק את המנוע...

ועוד כמה אופציות שחשבתי עליהם:

1. פילטר פתוח- אפשרי לדיזל?

2.דוד זרימה חופשית- יועיל??

אגב- פורק לחץ טורבו דיזל- יש חיה כזאת? עד כמה שאני יודע זה לא אפשרי כלכך בגלל שהטורבו דיזל עובד שונה מבנזין- משהו עם יניקה אני זוכר פחות או יותר..

אם יש לכם הצעות/הערות אני ישמח לשמוע!!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ולא עם ... נקודות .... משונות .... ***

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

תבדוק שוב 1900 זה דיזל רגיל לא טורבו

אולי זה 2000 ? זה HDI ?

אני בטוח שהנושא רץ פה הרבה אבל עדיין לא מצאתי תשובה מספקת...

יש לי קסארה טורבו דיזל 1900 שנת 2000 ואני רוצה לשפר לה את המנוע עוד קצת שתהיה קצת מהירה..

כל המכלולים של הרכב חדשים מהניילון!! גיר ומנוע מחוזקים חדשים מהניילון וקלאצ' מחוזק חדש מהקופסא משאבת דלק של בוש חדש מהקופסא, רדיאטור, משולשים, ציריות ועוד שאין לי כוח לפרט אותם- הרכב יותר חדש מרכב חדש מהחברה! (בלי להגזים!)

הרכב עבר שיפוץ מקיף ומה שנותר הוא קצת פחחות.

נחזור לעניין אני רוצה לשפר מעט את ביצועיי המנוע בלי להרוס אותו( חבל, חדש..) חשבתי על צ'יפ שיוסיף עוד כמה אך אני חושש שידפוק את המנוע...

ועוד כמה אופציות שחשבתי עליהם:

1. פילטר פתוח- אפשרי לדיזל?

2.דוד זרימה חופשית- יועיל??

אגב- פורק לחץ טורבו דיזל- יש חיה כזאת? עד כמה שאני יודע זה לא אפשרי כלכך בגלל שהטורבו דיזל עובד שונה מבנזין- משהו עם יניקה אני זוכר פחות או יותר..

אם יש לכם הצעות/הערות אני ישמח לשמוע!!

פורסם

היי אופיר.

במידה והרכב הוא טורבו דיזל אזי נפח המנוע שלך הינו 2000.

ולכן,את ההספק המקורי של הרכב ניתן להעלות מ 90 כ"ס ל 114 כ"ס.

התוכנה מתוצרת חברת "אפסולוט אוסטריה " המצויינת ,המתמחה בשיפור רכבים אירופאים.

ההספק כאמור ישתפר משמעותית ב 24 כ"ס וגם המומנט יעלה ב 30% בקירוב !

הנסיון חינם ואחראיות על התוכנה תקבל לכל החיים.

להשיג ב "אי אנד איי אוטוספורט " ר"ח ברוך הירש 11 בני ברק.

03-5702345

לינק לאתר:

http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=162&id_marke=5&id_model=1055

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ולא עם ... נקודות .... משונות .... ***

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם
היי,זה מנוע 1900 טורבו מנועי הHDI והנפח שלהם 2000 הם של הדור השני של קסרה- שלי היא דור ראשון

לגבי דיזל רגיל הקסרה הקודמת שלי הייתה רגילה והנוכחית היא טורבו 1900

הרגיל בעיקר היה ליסינג, מוניות, השכרה ואילו הטורבו קצת יותר "מפוארת" והיא באה עם טורבו ושאר תוספות..

הנפח הוא 1900 ואכן ראיתי מספר תוכנות באייבי אבל כולם מתייחסים למנוע ה2000 HDI של הדור השני ושלי הוא טורבו דיזל הדור הראשון..

זה לא יכול להתאים?? התוכנה של 2000? וכמה תוכנה כזאת עולה בערך???

בוקר טוב אופיר.

בדקתי שוב ושוב באתר חברת "אפסולוט" ולא נתקלתי במנוע 1.9 .

בכל אופן,אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא חיוב .

אם ניתן להתקין תוכנה ברכב-נעשה זאת בשבילך,או לפחות נוכל ליידע אותך אם הדבר אפשרי .

"אי אנד איי-אוטוספורט"-ר"ח ברוך הירש 11 בני ברק 03-5702345.

פורסם
בוקר טוב אופיר.

אם ניתן להתקין תוכנה ברכב-נעשה זאת בשבילך,או לפחות נוכל ליידע אותך אם הדבר אפשרי .

היי התכוונתי להתקשר אך קיבלתי תשובות בערך- מה העלות של התוכנה?? זה מוריד מתוחלת החיים של המנוע??

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם
בוקר טוב אופיר.

בוקר טוב.

ברור שלא תיתקלו במנוע 1.9, מדובר במערכת הזרקה מכאנית לחלוטין - אין פה מחשב ובטח שלא צ'יפ.

איציק

peugeot-406-citroen-xantia-turbo-diesel-engine-205-p.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז הדבר הבא אחרי ציפ זה מערכת הזרקת מים+מתנול, או אינטרקולר חזית.

אינטקולר יעיל אפילו מפחית את טמפרטורת הבעירה מעט, שתורם לאורך חיי המנוע אם אתה לא מתפרע.

פורסם
בוקר טוב.

ברור שלא תיתקלו במנוע 1.9, מדובר במערכת הזרקה מכאנית לחלוטין - אין פה מחשב ובטח שלא צ'יפ.

איציק

peugeot-406-citroen-xantia-turbo-diesel-engine-205-p.jpg

איציק-תודה על האינפורמציה.

יוסלה:-מכיוון שההזרקה מכנית לחלוטין ,אין ברכב מחשב וכשאין מחשב,אין גם צ'יפ...:shock:

פורסם

בקסארה 1.9TD יש מחשב בוודאות, יש לחבר שלי כזאת ויש מחשב, המנוע בתמונה זה בכלל לא המנוע המדובר אם אני לא טועה בתמונה זה בכלל 1.8I בנזין

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

• תוכן חדש...