Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

55452d1295686944-psa-peugeot-citroen-xud-diesel-engine-how-did-they-get-so-right-xud9te.jpgקצת סדר

איציק צודק - אין מחשב במנוע

מנועי:

DHX DHY נפח 1.9 - ללא מחשב הזרקה, משאבה מכאנית, כבל גז טורבו מופעל מכאנית .הזרקה לא ישירה, DHY עם אינטרקולר, DHX ללא.

משאבת LUCAS או BOSCH בהתאמה. קיים בשנים: 1987 עד 2000. 90 כ"ס יש שיפורים מכאנים למנוע מצורף קישור בסוף ההודעה , צפה להוספת כח ניכרת אך גם לתופעות לוואי כמו עישון ייתר.

RHY RHZ נפח 2.0- טורבו HDI הזרקה ישירה , שתי סוגים: RHY - SIEMENS ו RHY BOSCH. שתיהם ממוחשבים לחלוטין בבוש EDC15 ב SIEMENS SID80X יש גרסאת 90 כ"ס ללא מצנן ביינים וגירסאת 110 כ"יס עם מצנן ביינים, כמו כן גרסאת 136 כ"ס לא ידוע לי שהגיע כזו לארץ

קיים גם ב 406 .

קיים בשנים: 2001-נוכחי - בקסארה 2001 עד 2002 (איציק? תקן אותי אם אני טועה) BOSCH EDC15

בקסארה 2002 (צורה חדשה) עד האחרונה שיוצרה, SID80X סימנס.

http://www.vwt4forum.co.uk/archive/index.php/t-302.html

תהנה. ושמור על הרכב, מנוע חזק מאוד (מבחינת אמינות)

פורסם
55452d1295686944-psa-peugeot-citroen-xud-diesel-engine-how-did-they-get-so-right-xud9te.jpgקצת סדר

איציק צודק - אין מחשב במנוע

מנועי:

DHX DHY נפח 1.9 - ללא מחשב הזרקה, משאבה מכאנית, כבל גז טורבו מופעל מכאנית .הזרקה לא ישירה, DHY עם אינטרקולר, DHX ללא.

משאבת LUCAS או BOSCH בהתאמה. קיים בשנים: 1987 עד 2000. 90 כ"ס יש שיפורים מכאנים למנוע מצורף קישור בסוף ההודעה , צפה להוספת כח ניכרת אך גם לתופעות לוואי כמו עישון ייתר.

RHY RHZ נפח 2.0- טורבו HDI הזרקה ישירה , שתי סוגים: RHY - SIEMENS ו RHY BOSCH. שתיהם ממוחשבים לחלוטין בבוש EDC15 ב SIEMENS SID80X יש גרסאת 90 כ"ס ללא מצנן ביינים וגירסאת 110 כ"יס עם מצנן ביינים, כמו כן גרסאת 136 כ"ס לא ידוע לי שהגיע כזו לארץ

קיים גם ב 406 .

קיים בשנים: 2001-נוכחי - בקסארה 2001 עד 2002 (איציק? תקן אותי אם אני טועה) BOSCH EDC15

בקסארה 2002 (צורה חדשה) עד האחרונה שיוצרה, SID80X סימנס.

http://www.vwt4forum.co.uk/archive/index.php/t-302.html

תהנה. ושמור על הרכב, מנוע חזק מאוד (מבחינת אמינות)

תודה רבה על המידע הנרחב מאוד!! אכן יש לי משאבה של BOSCH שהותקנה לא מזמן (חודש פחות או יותר) וכן מצנן ביניים (משמעו שהמנוע שלי הוא גרסת ה110 כ"ס?) וכן המנוע, גיר והקלאצ' הוחלפו לפני כי 5,000 ק"מ ושלושתם מחוזקים- כל האוטו חדש לשמחתי, כשקניתי אותו, הוא נקנה במצב ונורא ותוך 3 חודשים בערך כל הרכב הוחלף- החל מסלון ודשבורד, פלסטיקים שונים ברכב ועד לחלק המכני, שכולו הוחלף לחדש! רכב מדהים כנראה ישאר אצלי שנים רבות,, כעת נשאר רק הפחחות והרכב מושלם (מכות קטנות אך מפריעות לעין) בכל מקרה תודה על העזרה ואשמח לדעת עוד!

אגב- צירפתי תמונה של המנוע שלי(זהה לתמונה שנתת)

njhm2nw2kmij.jpg(לחצו להגדלה)

תודה רבה!!

אני דיי נהנה מהרכב סה"כ, יש לו הרבה כוח!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

מצטער אם הטעתי מישהו כניראה אצל חבר שלי זה מנוע 2000...:oops:

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם
מצטער אם הטעתי מישהו כניראה אצל חבר שלי זה מנוע 2000...:oops:

לא הטעית אף אחד דווקא צדקת- יש מחשב רכב אבל לא מנוע!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

• תוכן חדש...