Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיני נוסף בארץ - MG 350 - מה דעתכם? שווה 113K שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רואים שלא נסעת על 550 לאורך זמן, אולי הורכב קצת קשה בגלל הקפיצים שמותאמים לכבישים מהירים ולכן הם קשים, אבל תאמין לי ב 120 קמ"ש הרכב לא מקפצץ.

אני לא צריך להאמין לך, נסעתי עליו מספיק.

הרכב הזה נוראי על כל דבר שהוא לא כביש 6, הכיסא שלו די בסדר (אבל גם- רק בסדר, לא יותר מזה, ובטח שלא טוב או מצוין) אבל זה פשוט לא מספיק בשביל לספוג את שיכוך הזעזועים המזוויע של הרכב הזה.

כביש החוף? מרגישים בגב כל מעבר בין סלילה לסלילה.

יגור-יקנעם? כל טילוא של הכביש גורר אחריו פריצת דיסק.

נסיעה תוך עירונית?

זה פשוט *אאוץ'* דבר *אאכככככךךך* שעם הרכב הזה *איי, איי, איי* אי אפשר אפילו *יייאאאאוץ'* להחשיב לאפשרי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"חלון-גג נפתח חשמלית ועוד." בואו נתעלם לרגע מה"עוד", ישנו גג-שמש שאינו מופעל חשמלית ברכב שיוצר במאה הזאת?

זה אכן נראה כמו תימחור יתר כדי למכור לליסינג בהרבה יותר בזול אך מה שמוזר לי הוא מי יקח רכב כזה בליסינג כאשר המס המשולם קרוב מאוד לפוקוס למשל?

פורסם

הרכב הזה נוראי על כל דבר שהוא לא כביש 6, הכיסא שלו די בסדר (אבל גם- רק בסדר, לא יותר מזה, ובטח שלא טוב או מצוין) אבל זה פשוט לא מספיק בשביל לספוג את שיכוך הזעזועים המזוויע של הרכב הזה.

נסיעה תוך עירונית?

זה פשוט *אאוץ'* דבר *אאכככככךךך* שעם הרכב הזה *איי, איי, איי* אי אפשר אפילו *יייאאאאוץ'* להחשיב לאפשרי.

תרשה לי להגיב .

אחרי כמעט 7000 ק״מ. בכבישים יותר גרועים מאשר יגור יקנעם אני יכול להגיד לך שנסעתי במכוניות בעלי מתלים גרועים שאפילו לא דומים לmg

שיגידו מה שיגידו על הסיני, בינתיים אני נהנה לנהוג עליו מאשר הרבה משפחטומטיות יפניות, אפילו מזדה 6 נראת כמו מזדה 3 בהשוואה ל550, אולי צריכת הדלק לא בדיוק יפני, אבל בינתיים שנוסעים ברכב, היפני זה מה שאני רואה במראה מאחורה.

פורסם
"חלון-גג נפתח חשמלית ועוד." בואו נתעלם לרגע מה"עוד", ישנו גג-שמש שאינו מופעל חשמלית ברכב שיוצר במאה הזאת?

יש חלונות גג שלא נפתחים בכלל...

לא הבנתי איך הם הצליחו להכניס לארץ עוד מכונית בלי תקן אירופאי.

הם לא. בהודעה המקורית לעיתונות צויין בפרוש שהרכב עבר לאחרונה תקינה אירופאית ולכן אופשר שיווקו בישראל. למעשה, ישראל היא המדינה הראשונה שמתבססת על התקן האירופאי שתקבל את ה-MG350. עכשיו תחליט אתה אם זה טוב או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תרשה לי להגיב .

אחרי כמעט 7000 ק״מ. בכבישים יותר גרועים מאשר יגור יקנעם אני יכול להגיד לך שנסעתי במכוניות בעלי מתלים גרועים שאפילו לא דומים לmg

שיגידו מה שיגידו על הסיני, בינתיים אני נהנה לנהוג עליו מאשר הרבה משפחטומטיות יפניות, אפילו מזדה 6 נראת כמו מזדה 3 בהשוואה ל550, אולי צריכת הדלק לא בדיוק יפני, אבל בינתיים שנוסעים ברכב, היפני זה מה שאני רואה במראה מאחורה.

שיהיה לך בכיף, ובינתיים אני אמשיך לראות MG במראה מאחורה בזמן שאני נוהג על הבראבו המשפחתית שלנו :-D

כי 120 סוסים איטלקיים זה הרבה יותר טוב מ 160 סוסים סיניים :cool:

אה, וסתם כבונוס שכזה, הגב שלי שלם אחרי הנסיעה.

פורסם
להביא רכב סיני לשוק כמו שלו ולשווק לו במחיר של טובי המכוניות בקטגוריה?

113,000 שקל! על מה

זה Business Class Car.

אגב, לישראלים יש מסורת מפוארת של להפליץ מותג מצוץ מאצבע*, ולדפוק לו מחירים מופקעים (ראה חנויות בגדים ושעונים), כך שאני לא מופתע.

* כן, אני יודע שMG זה יצרן בריטי ותיק, אבל אחרי היעדרות של כמעט 10 שנים מהשוק אף אחד כבר לא זוכר אותם.

יש חלונות גג שלא נפתחים בכלל...

אפילו ראיתי כזה פעם ברנו אספאס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעט מוגזם ל"התנפל" כך על אוטו שאף אחד בכלל לא מכיר, רק בשל מוצאו. מצד שני, אולי זה מובן שכן בדרך כלל החברים המכובדים כאן נוטים להעמיד מכוניות בכל מיני קוי התחלה, כאלו שקשורים כמובן לארץ המוצא, במרוץ על ליבו של הקונה הישראלי. ומכאן שנראה די סביר שאוטו סיני יצטרך לעמוד די מאחור, קצת אחרי איטלקי שעומד בקו אחד עם צרפתי, מעט לפניהם יעמדו מכוניות מצפון אמריקה, עוד קדימה אנגליה, אחר כך קוריאה ובראש כמובן ארץ השמש העולה. ואם תשאלו איפה הגרמני, אז זהו שעל המיקום שלו עדיין רבים.

פורסם
תרשה לי להגיב .

1++

גם אני לא מבין על מה המהומה, 18000 ק"מ על MG550, בינתיים נהנה מאוד, אין לה רכות צרפתית, אבל בפירוש לא רכב שובר גב כמו שמתואר כאן.

פורסם

נסיעה תוך עירונית?

לא רוצה להעליב אותך, אבל תיאור שכתבת נשמע בולשיט והגזמה מטורפת. אומנם מדובר ברכב תוצרת סין, אך הוא מבוסס על רובר 75 שהיה רכב מנהלים לא רע בכלל. MG550 פותחה בסיוע מומחים של רובר.

פורסם
מעט מוגזם ל"התנפל" כך על אוטו שאף אחד בכלל לא מכיר, רק בשל מוצאו.

ההנתפלות היתה על המחיר המוגזם, בהשוואה למחירו בחו"ל.

ואני לא יודע למה אתם חושבים ש- MG הוא מותג נשכח, הלוחית על רכב הלגו של הילד שלי כוללת את האותיות MG :-) מחנכים את הדור הצעיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הכי קל לשפוט מכונית לפי ארץ המוצא שלה, ולהכריז עליה מראש כנחותה עוד בטרם ראו אותה.

תעשיית הרכב הסינית נמצאת עדיין בראשית דרכה, ועושה מה שעושה כל תעשיית רכב מתחילה - מציעה מרכב גדול מהמקובל בסגמנט והרבה איבזור, בתמורה למעט כסף.

בזמנים עברו, שבמדינות מתפתחות רמת השכר היתה נמוכה ומרכיב העבודה היה גבוה יחסית במחיר המכונית, יכלו היצרנים ממזרח אירופה והמזרח הרחוק להציע מכוניות זולות יחסית.

היום בעיקן ההרכבה האוטומטית, מרכיב העבודה אינו משמעותי במחיר המכונית, ולכן המכוניות הסיניות אינן זולות בצורה משמעותית ממתחרותיהן, אם בכלל.

בשלב זה מתרכזים הסינים בשיווק מקומי לשוק שמתפתח במהירות עצומה, והייצוא קצת פחות מעניין אותם, ולכן המכוניות שלהם לא מוצעות במחירי היצף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא רוצה להעליב אותך, אבל תיאור שכתבת נשמע בולשיט והגזמה מטורפת. אומנם מדובר ברכב תוצרת סין, אך הוא מבוסס על רובר 75 שהיה רכב מנהלים לא רע בכלל. MG550 פותחה בסיוע מומחים של רובר.

מבוסס.

אם תיקח סיטרואן C5, האוטו פחות או יותר הכי נוח בעולם, ותחליף את המתלים שלו ב 4 מקפרסונים קשיחים כמו שיש ב MG550, תראה איך פתאום גם זה הופך למכונת השמדה לעמודי שדרה.

ובכלל, חוץ מ BMW שמותאמות כמו כפפה לכבישים הסופר מתוחזקים של גרמניה, איזה רכב מנהלים לעזאזל מגיע עם 4 מקפרסונים כ"כ קשיחים? הרכבים האלו אמורים או לספק יומרה ספורטיבית, או נוחות, או איזון בין השנים.

ה MG גם עצלה למדי ביחס למה שהיא אמורה לספק, וגם מאוד, מאוד לא נוחה.

פורסם
בשלב זה מתרכזים הסינים בשיווק מקומי לשוק שמתפתח במהירות עצומה,

את השוק המקומי שלהם הם כבר הציפו, זה למה הדרקון האדום הפנה את מבטו אל מעבר לחומה.

עכשיו ההתרכזות שלהם זה בשווקים של מדינות מתפתחות (אסיה, דרום אמריקה, אפריקה, חבר העמים, אולי מזרח אירופה), ששם הם פגשו בתחרות מצד תוצרת מקומית, ודגמים זולים של יצרנים עולמיים, אז ייקח קצת זמן עד שהם יתחילו להציף את השווקים המערביים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...