Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף? סאב של הרץ es300 עם הגברה שתנצל 70% מהכוח שלו

או 2 סאבים של קיקר קומפ (עם הפס הצהוב 150RMS) עם הגברה לכל סאב בניפרד?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

יש לי מגבר rodeo drive שמנצל יופי יופי את הקיקר קומפ (כשהוא לבד בלי אח תאום)

אם אני אביא קיקר נוסף, מאמין שארחיב כבר את המערכת ואקנה 'rodeo drive' נוסף ע"מ להגביר את הקיקר הנוסף, המגבר מתפקד פלאים עם הקיקר. (הכוונה פה היא ליצור שתי מערכות זהות שיעבדו במקביל)

והקיקרים יעבדו בתוך תיבה אטומה ע"מ לקבל דיוק, והES גם.

הES לצערי יוגבר בעזרת הrodeo drive. אלא אם אני אמכור ואוסיף קצת למונו/מגבר עם הספק מרשים יותר.

עכשיו השאלה אם עדיף שניים על אחד?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש? יותר עוצמה?

או אולי אתה מחפש סאב יותר מדוייק ויותר נקי מהקיקרים שלך?

שמעת פעם איך נשמעת מערכת שיש בה סאב ברמה גבוהה שגם מוגבר כמו שצריך?

אני לא בטוח אם אתה מסוגל לקרוא לקיקר שלך סאב מדוייק בזמן שהוא יושב על מגבר שהסיכויים שהוא עומד בהצהרות שלו מבלי לעוות או לאבד שליטה על הרמקול הם בכלל קרובים למציאות.

ההרצים 12 אינטש הם מאוד חזקים והם סה"כ סאב וופרים סבירים עד טובים - הגבוהים שבסדרות שלהם (לא מדבר על המילה) אפילו טובים מאוד.

מה שהייתי ממליץ לך זה ללכת דווקא על ההרץ ולהביא מונובלוק שהוא קצת קצת יותר צפוי לפחות לעמוד בהצהרות שלו - JBL נהדרים בתחום הבאס והמחירים שלהם סבירים מאוד, המונובלוקים שלהם מעולים.

מונובלוק של הרץ ביחד עם סאב של הרץ צריך להיות שילוב טוב מאוד מן הסתם.

גם מונובלוקים של קיקר הם דרך אגב לא רעים בכלל ויתנו לך הספק גבוה תמורת מחיר נמוך - הם יותר מעומדים בהצהרות שלהם.

תחפש ביד2 600.1 של JBL, לך תדע אולי תוכל להרשות לעצמך 1200.1

תחפש קיקר סדרת ZX 700.1 או אפילו יותר חזק

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...