Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את ידך !!!!!!!!!!!

בהצלחה !!

קרע להם את הצורה !!!

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~

במכתב שקיבלתי נכתב שהבאתי חלקים בניגוד לתקנות, לכן לא ישוחררו! לא צויין מספר התקנה או מספרי התקנות בעטיין נפסלו החלקים. התשובה בהחלט לא היתה עניינית...

האם יכול להיות שכל נושא חלקי הבטיחות כן מותר לייבוא אם כך, אך בכפוף לבדיקה של סמכות מקצועית כמו מוסך מורשה?

האם יכול להיות שאף פעם כיבואנים יחידנים לא בדקנו מהן התקנות לעומק? אני אנסה לברר היום מהי התקנה או התקנות האמורות, על מנת שנבין על מה מסתמכים הפקידים הפוסלים.

פסלו לי צפצפות, מיכל דלק, חגורות בטיחות, מראה... אני אבדוק לעומק..

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במכתב שקיבלתי נכתב שהבאתי חלקים בניגוד לתקנות, לכן לא ישוחררו! לא צויין מספר התקנה או מספרי התקנות בעטיין נפסלו החלקים. התשובה בהחלט לא היתה עניינית...

האם יכול להיות שכל נושא חלקי הבטיחות כן מותר לייבוא אם כך, אך בכפוף לבדיקה של סמכות מקצועית כמו מוסך מורשה?

האם יכול להיות שאף פעם כיבואנים יחידנים לא בדקנו מהן התקנות לעומק? אני אנסה לברר היום מהי התקנה או התקנות האמורות, על מנת שנבין על מה מסתמכים הפקידים הפוסלים.

פסלו לי צפצפות, מיכל דלק, חגורות בטיחות, מראה... אני אבדוק לעומק..

כתוב לו אתה או עורך דינך מכתב, ותבקש את האסמכתא החוקית שעליה הוא מבסס את החלטתו.

סעיף בחוק / תקנה בתקנות / נוהל משרד התחבורה / תקינה וכו' .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

דבר ראשון אני מחזיק ממך, שנית אשמח לעזור בכל דרך שהיא (לא קומבינות).

בכל מקרה אחרי שהנושא הזה מטריד את מנוחתי כבר כמה ימים (כי יש לי ראש מנוע במכס) חפרתי על זה קצת ומצאתי כתבה מעניינת בגלובס.

אשמח לשמוע את דעתכם.

מקווה שלא מתפרץ לדלת פתוחה.

globes.co.il/news/article.aspx?did=1000718260

שוב ברכת הצלחה

פורסם

מקווה שתצליח!

אני הזמנתי פלגים למרצדס 12 יח' דרך פדקס.

הגיעו לפדקס יום שישי ביום שני היא התקשרה לתאם איתי שתשלח במייל טפסים ואישור משרד תחבורה.

ביום חמישי שלחתי לה בדואר אקספרס את האישור.

עד היום לא קיבלתי כלום.

הפלגים עלו לי 350 ש"ח כולל משלוח.

אני צריך לשלם 103 (!!) ש"ח עמלת טיפול פדקס

57 ש"ח מס קנייה, 57 ש"ח מע"מ, 17 ש"ח מכס, 8 שח על כל יום אחסנה!!!

מה היה קורה אם אישור משרד התחבורה היה לוקח לי שבועיים????

יש לציין שמצידם הם שאננים והם פשוט מחייבים אותי.

מיותר לציין את הכאב ראש טרדה נסיעה למשרד התחבורה ומה לא.

יצא ששלמתי כמעט 700 ש"ח על בסה"כ פלגים.

כל המשקל שלהם כולל אריזה הינו 400 גרם!!

פשוט ביזיון, צריך פשוט לדפוק את החברות האלה בכל דרך.

נ.ב היום יום שישי ועדיין לא שלחו לי כלום! אבל מונה ה8 ש"ח אחסנה דופק אז למי איכפת....

פורסם

ולכן כל יפי הנפש והבלורית שאצים רצים להקליד ולשבח ולהלל את פקידי האינקוויזיציה במשרד התחבורע,אתם חייבים להבין שמדינה שכך מתייחסת לאלה שמשלמים את משכורותיהם של אותם אנשים לא יכולים אלא להשתמש במונח "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה" וכך מתמקצעת תרבות הקומבינה.

אל להם לנושא השררה אלא להלין על עצמם, כך גם נוצרת השנאה היוקדת בין האזרח לנותן השרות.

מירוצי מכוניות

פורסם

פלסטיק כסוי לגג (כונס) באורך 30 ס"מ עוכב לי במכס כ-2חודשים תמימים בכל האמתלות האפשריות, לאחר צרחות כמו חולה נפש על פקיד המכס בדואר חבילות (תבינו לאיזו עליבות הייתי צריך להגיע) שוחררה ה"חבילה".

מירוצי מכוניות

פורסם

לרגע אחד חשבתי שעליתח על משהוא ושניתן להילחם בענין, אבל חבר'לך, לצערי אני נאלץ להודות שיש כאן ענין לש מדיניות. לא יודע לשים את האצבע בדיוק על מקור ההחלטה, אבל בהחלט ענין של מדיניות. שיפצתי בעבר לא מכונית אחת. כל הענין הזה של "אכיפת תקנות מישרד התחבורה" הוא די חדש. ענין של שנים מעטות. התקנות תמיד היו, אלא שבשלה כלשהוא החליט מאן דהוא לאכוף אותן. לא ניראה לי שכמה אספנים הם בראש מעיני פקידי מישרד התחבורה.

אבל, שוו בנפשכם, שבעידן האינטרנט לכ נהג שמכניס את ריכבו למוסך ושוחטים אותו שם, יכנס לגוגל, ויזמין לו את החלק שיש להחליף. מה יהיה אז? מה יהיה על יבואני החלפים? יבואני הרכב? כבר קנתי ברשת פנס לג'יפ צ'ירוקי ב50$ שהיבואן ביקש עבורו 1000ש"ח. אגב, לאחרונה חוקק חוק המתיר יבוא מקביל של רכב. כלומר, נוסף על היבואנים הרישמיים. כמה כלי רכב לדעתכם יובאו ביבוא מקביל?? התשובה- אפס. ולמה? כי משרד התחבורה הטיל כאלה חובות על יבוא מקביל(ערבות בנקאית למשל) שהענין הפך לבלתי אפשרי. כלומר, הכנסת אמנם חוקקה חוק, אך מישרד התחבורה הפך את החוק הזה ללא ישים.

וכל זאת למה? כל אחד יתן תשובה לעצמו.

אריה

פורסם

audi boy נותן את התשובה בעצמו-

פדקס גובים 100 ש"ח, גובים.

המדינה גובה מע"מ ומכס? גובה

על האיחסון גובים תשלום? אז אם כל כך הרבה גורמים מרווחים, למה שהם יוותרו על זה?

אריה

פורסם

דני, מה קרה, פקידי "האינקוויזיציה" באו לבקר אצלך במוסך לאחרונה ?!

מקווה שהם לא קוראים את זה ואז באמת יבואו לביקור, ולראות מה שלום היגואר המהממת ... :wink:

• תוכן חדש...