Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים, המצב טוב יותר, משתפר עם טיפול הטיפות והאנטיביוטיקה, עדיין כואב אבל ברמה סבירה שניתן לסבול.

ראיתי רופא שוב והמצב משתפר.

אתהשמן זית אני אשים אחרי שזה יעבור , כרגע צריך להוציא את כל הזיהום וזה יכול להפריע. שמתי אלכוהול מחוץ לאוזן וזה מחמם את האיזור.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ראיתי את ההודעה שלך מהנייד, תכננתי להגיב לך כשאגיע הביתה, אז ככה:

מאז שאני קטן אני סובל מדלקות אוזניים בגלל שאני רגיש לקור. מספיק שאני נחשף לקור של מתחת ל15 מעלות לכמה שעות ברציפות והדלקת אוזניים או השפעת עם החום מתחילה.

הדלקת אוזניים המשמעותית האחרונה היתה בינואר 2008, אז הטמפ' ירדה מתחת לאפס. הייתי עסוק בלגרד קרח מהרכב יותר מידי זמן בלי כפפות ואח"כ המשכתי לשהות בקור, אחרי כמה שעות שמתי לב שהשמיעה באוזן שמאל ירדה משמעותית. מכיוון שזה קורה כמעט כל שנה אז לא התייחסתי ואמרתי "יעבור".

כבר למחרת התחילו כאבים באוזן, ולדעתי שמעתי באוזן רק 20% מהרגיל. קפצתי לרופא מקומי, הוא בדק ואמר שזה כלום, שאני אקח אקמול - אז זה מה שעשיתי.

יום למחרת בצהריים פשוט במכה אחת התחילו כאבים חזקים גם באוזן השניה והשמיעה גם שם ירדה, פשוט כאבי תופת! החלטתי לצאת מהעבודה (אז עבדתי במועדפת אחרי הצבא) במיידי, לקחתי את הרכב ונסעתי לקופת חולים כללית. נכנסתי לרופא בלי תור, הוא בדק עם פנס את שתי האוזניים, והסתכל עליי ככה: :shock:

מסתבר שנפלתי שם על רופא מומחה לאוזניים שבא לעשות פה משמרת קטנה אחרי שהוא סיים את התורנות ברמב"ם. הוא טען שיש דלקת חריפה בשתי האוזניים ושיש לי מזל למרות המצב הגרוע... רשם לי אנטיביוטיקה ורק אחרי שבועיים זה עבר סופית.

מאז אני תמיד עם מזגן על חום על 30 מעלות, ברכב תמיד עם מזגן על חום ותמיד מתלבש טוב עם 3 שכבות וכ' ומאז (טפו טפו טפו) זה לא חוזר.

מסקנה? כשיש לך כאבי אוזניים טוס לרופא מומחה.

פורסם

תודה, אני מרגיש שזה עובר, אני מתמין בטיפול.

בחיים לא חשבתי שכאב באוזן הוא כל כך חזק, זה הכאב הכי חזק אי פעם שעבר לי בגוף, אבל לשמחתי פוחת

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מאז אני תמיד עם מזגן על חום על 30 מעלות, ברכב תמיד עם מזגן על חום ותמיד מתלבש טוב עם 3 שכבות וכ' ומאז (טפו טפו טפו) זה לא חוזר.

גיא (נכון?), לך הייתי ממליץ לקנות את כובעי הצמר כמו שיש ברוסיה, שמגנים על האוזניים. הם ממש מחממים!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה, אני מרגיש שזה עובר, אני מתמין בטיפול.

בחיים לא חשבתי שכאב באוזן הוא כל כך חזק, זה הכאב הכי חזק אי פעם שעבר לי בגוף, אבל לשמחתי פוחת

תרגיש טוב.

כנראה לא חווית כאבים שנגרמים כתוצאה מאבן בכליות או בדרכי השתן. בזמן התקף של עווית הכליה ברגעים מסויימים התפללתי לאלוהים/ישו/מוחמאד ועל הדרך חשבתי שעוד רגע אני מת...

איזה כייף לי :)

פורסם

לפותח השרשור- שמח לשמוע שהוקל מצבך.

אנשים וגולשים יקרים.

כאחד שמבין טוב בתחום השמיעה. אם יש כאבים חזקים באוזניים- עם סחרחורות וירידה בשמיעה- אל תקלו ראש בעניין. אלא אם כן אתם רוצים לעבור ניתוח שתל שבלול או להרכיב מכשירי שמיעה לכל שארית חייכם. חבל.

עדיף לשרוף יום עבודה, ואתם יודעים מה? אפילו שבוע עבודה עם כל העלויות הכספיות הכרוכות בעניין וללכת לרופא אוזניים, עדיף מומחה (רופא משפחה זה לא נחשב, עם כל הכבוד אליהם), מאשר לגלות שהגעתם מאוחר מדי ואז לשלם ה-ר-ב-ה יותר על תיקון חלקי ביותר של הנזקים שנגרמו, אם נגרמו. ושלא לדבר על עוגמת נפש.

ועוד הערה- יש מקרים נדירים שבהם אנשים קמים בוקר אחד ולא שומעים כלום, או במהלך היום השמיעה הפסיקה לתפקד לגמרי או כמעט לחלוטין, לרוב אין כאבים. אם זה קורה- טוסו לבית חולים שמתמחה גם בא.א.ג. (יש חלון של עד 6 שעות עד לנזקים בלתי הפיכים) כדוגמת שיבא- תל השומר (מצטיין בתחום השמיעה, אם לא הטוב בארץ, והוא בעל המענה הטוב ביותר לתופעה הנ"ל וללא תופעות לוואי), הדסה י-ם, בני ציון, איכילוב, שניידר (ואולי שכחתי עוד מקומות, אבל אלה העיקריים).

אנשים, החיים והבריאות שלכם יותר חשובים מכסף, עבודה ושאר הנאות העולם. אם לא תלמדו בדרך הקלה מטעויות של האחרים- אתם עלולים ללמוד זאת בדרך הקשה. חבל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
תרגיש טוב.

כנראה לא חווית כאבים שנגרמים כתוצאה מאבן בכליות או בדרכי השתן. בזמן התקף של עווית הכליה ברגעים מסויימים התפללתי לאלוהים/ישו/מוחמאד ועל הדרך חשבתי שעוד רגע אני מת...

:mm_yeah:

עד שנתנו לי זריקת וולטרן + כמה אנפוזיות יצאה לי הנשמה... סיוט להגיע לקופת חולים מוקדם בבוקר עם כאבים כאלה כשהרופאים עדיין לא הגיעו וצריך להמתין להם שעה עם הכאבים הארורים האלה :-(

אין לי מושג איך הצלחתי לעבור את הגיהנום הזה :evil:

פורסם

אני מסתובב עם הכובע הזה עכשיו בבית ומנסיון הוא ממש חם

פורסם
:mm_yeah:

עד שנתנו לי זריקת וולטרן + כמה אנפוזיות יצאה לי הנשמה... סיוט להגיע לקופת חולים מוקדם בבוקר עם כאבים כאלה כשהרופאים עדיין לא הגיעו וצריך להמתין להם שעה עם הכאבים הארורים האלה :-(

אין לי מושג איך הצלחתי לעבור את הגיהנום הזה :evil:

בזמן כאבים שנגרמים בגלל אבן בכליות נוסעים למיון ותוך מספר דקות אתה מקבל טיפול.

במקרה שלי וולטרן+מורפין.

לא ברור לי למה המתנת לרופא משפחה.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה לכל המגיבים, המצב טוב יותר, משתפר עם טיפול הטיפות והאנטיביוטיקה, עדיין כואב אבל ברמה סבירה שניתן לסבול.

ראיתי רופא שוב והמצב משתפר.

אתהשמן זית אני אשים אחרי שזה יעבור , כרגע צריך להוציא את כל הזיהום וזה יכול להפריע. שמתי אלכוהול מחוץ לאוזן וזה מחמם את האיזור.

בישראל יש דבר כזה שנקרא אוטידין, מדובר בטיפות אוזניים (כמו ג'ל) עם מאלחש וחומר חיטוי. מטרת הטיפות היא הקלה כמעט מיידית של כאבי אוזניים (כמעט מכל סיבה שהיא). לא מדובר בתרופה אנטיביוטית, לכן אם יש כבר דלקת אין דבר כזה לקחת טיפות אוזניים (שאינן אנטיביוטיות) ולחכות סתם עד שעסק מתפתח ומחמיר ורק אז לקחת אנטיביוטיקה.

מתוך ניסיון (כל הורה שמשתמש בטיפות האלו מודה לאלוהי האוטידין שיש כזה דבר) מדובר בתרופה שהיא לא פחות מקסם: לא רק שהילד לא סובל, אתה (וגם הילד) יכולים להמשיך לישון לילה שלם בלי שהילד סובל מכאבים. התרופה בטוחה לשימוש מגיל 0 ועד בכלל. כזאת תרופה תמיד טוב שיש בבית (יש לה תוקף של שנה-שנתיים כמדומני), במיוחד אם יש ילדים\תינוקות בבית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
העניין שאוטידין לא מרפא, רק מפחית כאבים. לכן זה לא טיפול אלא עזרה ראשונה בלבד.

כנראה שלא קראת מה שכבר נכתב:

מטרת הטיפות היא הקלה כמעט מיידית של כאבי אוזניים (כמעט מכל סיבה שהיא). לא מדובר

בתרופה אנטיביוטית, לכן אם יש כבר דלקת אין דבר כזה לקחת טיפות אוזניים (שאינן

אנטיביוטיות) ולחכות סתם עד שעסק מתפתח ומחמיר ורק אז לקחת אנטיביוטיקה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...