Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקת באוזן שמאל, כאבים עזים ואני כבר לא יודע מה לעשות

Eviatar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני שלושה ימים התחילה לכאוב לי אוזן שמאל, הלכתי לרופא והוא בדק ואמר שיש דלקת קטנה ונתן לי מרשם לטיפות אוזניים, אם לא יעזור נתן לי גם מרשם לאנטיביוטיקה.

ניסיתי את הטיפות משהו כמו יום וחצי ואני לא מרגיש שזה עזר ועלה לי חום, התחלתי לקחת אנטיביוטיקה בפעם הראשונה בלילה, כל הלילה לא יכולתי לישון עקב כאבים עוד יותר חזקים. בנוסף קמתי מהמיטה ואני מרגיש שאני כמעט לא שומע באוזן שמאל ונלחם קצת על מנת להשאר בשווי משקל.

אני כרגע מרגיש כאבים חזקים מאוד, קרה למישהוא?, אולי אתם יודעים מה כדאי לעשות?, בחיים לא היו לי בעיות מסוג כזה, מאז שאני זוכר את עצמי לא היו לי בעיות עם האוזניים קודם.

אולי כדאי לפנות לבית חולים?

חוץ מהמתנה של כמה שעות טובות במיון לא מחייבים פה כלום (קנדה), לא יודע אם יוכלו לעזור לי במשהוא, ובשביל הבדיקה יתחילו שוב לבדוק כמו הרופא אור ולהכאיב מאוד.

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה שואל ברצינות, האם לפנות לבית החולים? אז תבזבז כמה שעות מהחיים שלך, בריאות הרבה יותר חשובה.

יצא לי לשמוע על אנשים עם, לכאורה, אותם סיפטומים (כאב באוזן אחת מלווה בחוסר שיווי משקל) ודובר על חיידק כלשהו.

אין לי רצון או כוונה להפחיד אותך, אבל אם זה ממשיך לכאוב לך, אז למה אתה כותב בפורום במקום ללכת למיון?

מאחל לך רק בריאות :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דלקת אזניים זה דבר כואב. לאנטיביוטיקה לוקח זמן לפעול - כמה שעות זה מעט מדי.

בישראל יש חומר פלאים שנקרא אופטלגין נוזלי. אני לא יודע אם יש מקביל בקנדה - בארה"ב הוא אסור בשיווק.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, כרגע 5:17 בבוקר, יש לי רעיון עבודה חשוב בבוקר שאני אנסה לא להראות בעיה כלשהיא ואחריו אני אסע כנראה לבית חולים.

תודה על העצה אחות של אישתי מגיעה בקרוב אני אבקש שהיא תביא את האופטלגין הנוזלי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה בריא ובהצלחה בראיון עבודה. לא מבין את השיקולים שלך, הרי זה קודם בריאות ואח"כ כל השאר, לא?

ואנטיביוטיקה זה לא קסם, לוקח לה זמן לפעול, וכמובן כדור או שתיים לא יכולים להשפיע ברמה כה קיצונית וכלכך מהר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגובתי אמנם הייתה סרקסטית אבל בתור אחד שעוסק במקצוע יענו רפואי אני אומר לך שאין רופא בעולם שיקרא את ההודעה הפותחת ויגיד לך משהו חוץ מ"סע לביה"ח הקרוב למקום מגוריך".

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לשים חתיכת צמר גפן טבולה בשמן זית חם באוזן (לא חם מידי שלא תכווה) זו תרופת סבתא ידועה שדי עוזרת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק יכול להעיד שדלקת אוזניים חריפה גרמה לי לבכות מכאבים כמו תינוק בן יומו. זה יותר כאב משריסקתי את כף היד מתחת לאלפא.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגובתי אמנם הייתה סרקסטית אבל בתור אחד שעוסק במקצוע יענו רפואי אני אומר לך שאין רופא בעולם שיקרא את ההודעה הפותחת ויגיד לך משהו חוץ מ"סע לביה"ח הקרוב למקום מגוריך".

אופציה שעשויה להיות עדיפה, תלוי בתנאי הביטוח הרפואי ופרישת המרפאות באזורך היא למצוא רופא א.א.ג. שיוכל לקבלך "על הבוקר" על בסיס דחוף. מכל מקום - אם החום עולה וכאב באוזן אל תזניח את העניין ופנה לבדיקה רפואית בהקדם, אם במרפאה ואם במיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דחוף את האצבע בת*ת ותגיד לי אם זה עוזר! :brickwall:

תגיד יה גנוב אתה נורמלי? גש למיון או לרופא בהקדם האפשרי לראות שהכל בסדר.

דלקת אוזניים עם בעיות שיווי משקל לרוב מעידה על דלקת באוזן התיכונה.

עכשיו זה כבר לא הזמן לתרופות סבתא. גש למיון וזהו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...