Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בן 24 ואני צריך עזרה בבחירת הרכב הראשון שלי.

הדרישות שלי מהרכב הם:

שיהיה אמין וחסכוני

בעל מראה צעיר,מאובזר רצוי אבזור כמו גג שמש

הנסיעות שלי בעיקר בעיר מדיי יום כ 10 ק"מ

רכב משת 2006 ומעלה

היתי דיי סגור על סיאט איביזה 2008 אבל ירדתי מזה בעקבות חשש מירידת ערך גבוהה והאמינות....

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

יש כרגע את המבצע של סיאט על איביזה חדשה, ידנית 85 כ"ס באבזור הבסיסי ב70,000 ש"ח.

יש כמה דיונים גדולים בנושא, תריץ חיפוש, אולי זה מה שאתה מחפש.

פורסם

את האמת לפני כמה ימים בדקתי איביזה 2008 לפני קניה, היא סך הכל עברה 30000 קילומטר וכבר היה לה הרבה בעיות, אני לא רוצה להכליל אבל איביזה לא ניראת לי הכי אמינה, אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות.

פורסם
מה דעתך על רנו קליאו? במסגרת התקציב שלך אין בעיה למצוא רכב ממודל 2006-7 ומעלה ברמת האבזור הגבוהה עם סאנרוף והכל.

בלי להעליב את החברים הנחמדים מבית קרסו אבל...הוא ביקש אמינות, כבר עדיף סיאט מאשר רנו. ועדיף בכלל יפנית חביבה :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בקשר ליפניות לאחר חיפוש קטן אני רואה שרוב הרכבים שומרים על מחירון גבוהה

מה דעתכם מאזדה 3 שנת 2006 או הונדה סיוויק 2006-2007 למרות השנתון ישמרו על האמינות?

• תוכן חדש...