Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי איזה רכב למכירה.... הבנאדם אומר שיש לרכב מנוע 1600, והוא שיפר אותו ל 1800.

הבעיה העיקרית שאם לוחצים יותר מידי על הגז המנוע מתחיל להיחנק,

כולל נסיעה ממושכת בעליות שבהם מן הסתם לוחצים יותר על הגז.

הבחור טוען שבגלל שהמנוע שופר, המנוע מקבל יותר דלק ממה שהוא מצליח לשרוף

ולכן הוא נחנק לשניה ואז ממשיך.

מה לפי דעתכם הפתרון לתקלה זו שהרכב יסע חלק, גם אם הוא טיפה יותר מתאמץ ??

תודה לעוזרים.

פורסם

סיפורי פוגי,האוטו קרבורטור או הזרקה?

בוצעה החלפת מנוע ל1800?

מה המחיר המבוקש לאוטו זה?

ידני או אוטומטי?

פורסם

מה זה שיפר אותו "כמו 1800"?

בכל מקרה, נראה שהמנוע עבר שיפור כל שהוא ומערכת ההזרקה לא עברה כל שינוי (מערכת מכנית אם אני זוכר נכון) ולכן המנוע מקבל, ככל הנראה, מעט מידי דלק ומשתנק. באותה מידה, יכול להיות שהיה נסיון בכל זאת לשפר גם את מערכת ההזרקה ובסל"ד מסוים המנוע מקבל יותר מידי דלק ונחנק.

מה שאני מנסה להגיד הוא שמבלי לדעת אילו שיפורים בוצעו, הניחושים שלי טובים כמו של כל אחד אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי מה שזכור לי,היה מקובל להחליף מנוע בדגמים האלה מ1600 ל1800 סמ"ק, כאשר היו דגמים עם קרבוקטור ודגמים עם הזרקה מכאנית, ב1800 הייתה גם אפשרות להשתמש במנוע 16v.

לא משנה מה אומרים לך, אם אינך מבין כך את הרכב לאדם מבין שיסביר לך מה הבעיה, כי יש מצב שהבעיה ניתנת לסידור במחיר סימלי ויכול להיות שזה יקר (כדאיות הקניה).

אולי באמת הרכב עם הזרקה שלא מתאימה למנוע.

יכול להיות שעשו הרחבה למנוע בצילידרים ולכן הוגדל הנפח.

אין לדעת בינתיים, איזה סלט יש שם.

• תוכן חדש...