Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אותכם מה הכי כדאי לי לקנות לאוטו שלי שיוכל לתת לי רק באס בעיקר?? אמרו לי שפיוניר 330 וואט 3וואי TSA6970 ייתנו לי באס טוב

(יש לי מערכת אמפי3 של קנווד 47x4) ככה שאני גם לא יודע איזה רמקול יספיק לעוצמה שלה... אני אשמח לקבל חוות דעת... אני נואש!

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

קנווד 7X10 אם יש לך מקום

אם אתה רוצה 6X9 אז הקנווד הדגמים החדשים נותנים באס טוב. י

פורסם

יש דגמים טובים וחרא לשתי החברות.. במקרה שלך שחשוב לך יותר באס תלך על ה7X10 שהוא גם סבבה בכל הטווח תדרים.

kfc-718

kfchq-718 זה דגם יותצר יקר אולי גם יותר טוב.. לא יודע בדיוק כי לא שמעתי אותו

והפיוניר שננת בלינק זה הרמקול הכי טוב שתמצא במחיר הזה.. אין עליהם אבל עדיין הבאס של קנווד יותר חזק

פורסם

תחשוב אוליי בכיוון של 2way 6X9 Morel Puls

לדעתי יש להם בס עמוק ורך יותר.המחיר בסביבות 600 ש"ח.

והם גם נצילים מאוד...עובדים יפה על HU.פעם...היה לי Kenwood מאחורה, וזה היה

דגם משנת 96,והם היו מצויינים,עד שגנבו אותם :cry: .יצאה לי לשמוע Kenwood מהדגמים חדשים יותר...ופחות אהבתי.הם יותר קשים לשמיע.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
שמעתי מורל מלניום 6על 9 וזה פשוט טויטר ענק. אין באס בכלל . סתם קקה

תשובה מטומטמת ביותר !

אחלה של רמקול באמת ששומעים בה מצווין השבוע יצא לי לשמוע אותו ובאמת התלהבתי !

בקשר לפיונר פנינה ( שננתנו לך בקישור ) רמקול ממש מצצתי ובאמת נותן הרבה באס ! בקשר לקנווד 10X7 אני חושב שהוא באמת יתן יותר באס אבל א מדובר ב 6X9 זה אני כבר לא ממש בטוח...

פורסם
שמעתי מורל מלניום 6על 9 וזה פשוט טויטר ענק. אין באס בכלל . סתם קקה

תשובה מטומטמת ביותר !

אחלה של רמקול באמת ששומעים בה מצווין השבוע יצא לי לשמוע אותו ובאמת התלהבתי !

בקשר לפיונר פנינה ( שננתנו לך בקישור ) רמקול ממש מצצתי ובאמת נותן הרבה באס ! בקשר לקנווד 10X7 אני חושב שהוא באמת יתן יותר באס אבל א מדובר ב 6X9 זה אני כבר לא ממש בטוח...

יש לך בטח פגם בשמיעה ובראש אם אתה אומר לו ללכת על מורל במקום פיוניר. אולי התלהבת בגלל שזה "מורל" ופה בפורום מחזיקים מהם מאד. אני אישית שמעתי את המלניום והדוטק ובכלל לא התלהבתי. אפילו התאכזבתי מאד פיוניר הלבנים או הכסופים טובים מהם בהרבה

פורסם
תקנה סאב!

חבל על הכסף שלך,כל רמקול שתקנה בחיים לא יתקרב אפילו לאפקט שנותן הסאב הכי עלוב!

מניסיון.

מן הסתם סאב הייעוד שלו הוא לתת באס.

• תוכן חדש...