Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצים למכור - שלא ימכרו, בלי טובות.

אף אחד לא יושב עם היד על השיבר, ומי שרוצה להתעסק במכירות צריך להיות נכון לענות על כל שאלה.

גם אני נתקל במוכרים שלא שולחים לישראל - תמיד יש להם תחליפים. ברוכים הבאים לעולם הגדול.

.

+1

"מי שרוצה להתעסק במכירות צריך להיות נכון לענות על כל שאלה."

ונכון יש תחליף לכל מוכר !!

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני לא בטוח שהבעיה היא המוכר, אלא EBAY

בדקתי כמה מוצרים לקנות והסוחר רושם משלוח בינלאומי, מופיעים כל המדינות מלבד ישראל

פניתי למוכר ושאלתי האם הוא שולח לישראל ?

התשובה היתה חיובית - שמתי לב כי המוכר הוא מהונקונג כמו רוב הסוחרים ולכן הרבה מהם לא מענין לאן הם שולחים אלא רשום במפורש באתר, לא שולחים ל.......

לאחר בדיקה על מוצר אחר התקבלה אותה תמונה, המוכר רושם משלוח לכל העולם, במדינות לא מופיע ישראל, אבל בפניה לסוחר התקבלה תמונה שהסוחר מעוניין כן לסחור.

אני חושב שיש פה בעיה עם EBAY ולא הסוחרים, באופן אוטומטי כנראה שסוחר בוחר כלל עולמי, כנראה המערכת לא מכניסה את ישראל באופן אוטומטי.

פורסם

שמע, ברמת העיקרון, כשאתה שם מוצר למכירה באיביי, אתה מגדיר לאן אתה מוכן לשלוח.

לפעמים כשלא מכניסים את ישראל, לא מכניסים סתם, כי זה באיזור המזרח התיכון, והמוכר לא רוצה לשלוח כ"כ רחוק. אם תפנה למוכר אישית, ותשאל אותו כמה יעלה, בד"כ הוא יבצע את החישוב בסניף דואר שלו (נגיד) ויגיד לך מה הסכום. אחרת, למה לו לשבור את הראש עם מחירי משלוח?

וסתם כהערת אגב: "ישראלים" לא המציאו את השיטה של להזמין משהו, לדווח שלא הגיע ולנסות לדפוק את המערכת. נבלות יש בכל מקום, אבל רק פה אנשים שונאים את עצמם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמה שטויות בפוסט אחד -

"אל תטרידו את המוכרים"

"אם הייתי מקבל כאלה שאלות לא הייתי מוכר גם כן"

חבר'ה, מאיפה השנאה העצמית הזו?

מה נסגר אתכם?

אף אחד לא יושב עם היד על השיבר, ומי שרוצה להתעסק במכירות צריך להיות נכון לענות על כל שאלה.

גם אני נתקל במוכרים שלא שולחים לישראל - תמיד יש להם תחליפים. ברוכים הבאים לעולם הגדול.

.

+1

"מי שרוצה להתעסק במכירות צריך להיות נכון לענות על כל שאלה."

ונכון יש תחליף לכל מוכר !!

ברור לחלוטין ששניכם צודקים, אין ספק אבל אתם צודקים במשהוא שבכלל לא קשור לשרשור!

השאלה הנשאלת היא למה ישראל כ"כ בולטת לרעה ברשימת המדינות שאליהן כ"כ הרבה סוחרים לא מוכנים לשלוח.

אבל רק פה אנשים שונאים את עצמם

מה הקשר לשונאים את עצמם? אלו האנשים האלה שמשכנעים את המוכרים לא לשלוח לישראל?

ללא ספק יש תופעה מסיבית של אנשים שלא מוכנים לשלוח לישראל, על זה אין עוררין ואנחנו מנסים להבין למה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צריך קודם להסביר מה זה "לא מוכנים לשלוח לישראל". שסתם בshipping info ישראל לא נמצאת? כי אז לא מתחייב שהמוכר לא מוכן לשלוח, אפשר לנסות ולשאול (תופתע, אך לעיתים התשובה חיובית).

אם יש לו איזושהי אידיאולוגיה, והוא דווקא לישראל לא מוכן לשלוח, נו שויין, תמצא מוכר מוכר אחר.

אם הוא לא מוכן לשלוח כי הוא "נכווה" מתחמן ישראלי, אז צפויות לו עוד כמה "כוויות" שכאלו, גם מאנשים אחרים (וכאן הפתרון הוא פשוט לעבור למוכר הבא).

אני אתן דוגמא: ניסיתי למכור משהו באיביי (לא הצלחתי, אם זה מעניין מישהו). בפרטי המשלוח כתבתי שאני מוכן לשלוח לאירופה. האם זה אומר שלא הייתי שולח למישהו שגר - נגיד - בהונג קונג? אם אחד כזה היה פונה אלי, הייתי טורח ללכת לסניף דואר ולברר עלויות משלוח כדי לענות לו בצורה פרטנית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

HFPlantern

כן, תקרא את כל הפרטים באנגלית

אם אתה שואל משהו שרשום כבר זה הטרדה.

Mugen

נכון זכותנו לשאול ולבקש מה שאנחנו רוצים, אל תשכח שגם זכותם לא לעשות איתנו עסקים

לידיעת הנסיך אחלה כינוי אגב.

אולי אתה חושב שיש לך מושג במכירות כי זו עבודתך

אבל איך אתה מסביר שגרמנים

"שאמורים להיות נאצים" שולחים לי חלקים בשמחה?

הלקוח לא תמיד צודק! הגישה הזו נעלמה מהעולם וכדי שתתקדם גם אתה.

לפעמים הלקוח פגום והמוצר בסדר גמור וזה מבינים רק שעובדים שנים בנתינת שירות ובמכירות

למה אתה חושב שבארץ יש שירות גרוע? כי אנשים לא יודעים לתת שרות? ברוך הבא לעולם האמיתי.

שלא יעשו טובות? אנחנו צודקים והם טועים? אני רואה שצר עולמך כעולם הנמלה אז בוא אני אפרגן לך בכמה פתגמים

שלא אני המצאתי.

"הידיעה על אי הידיעה היא הידיעה עצמה."

"כאשר אתה צר עין אתה לא מושלם. אך כאשר הינך עם חוטמך מעלה, אתה מראה חולשה בנוסף."

"פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים." - בסוף לא יישאר פראיירים :)

בנימה זו אני רוצה להודות לך שמכרת לי את הרכב יד 2 שלך.

ולענייין.

1.לא לבקש מהמוכרים לעשות לכם קומבינות עם החבילות ולרשום מייבש שיער במקום טורבו GARRET.

2.לא לשאול שאלות שיש עליהם תשובה בפרטי המוצר. "החלק מתאים?" "כמה עולה משלוח לישראל?"

בואו תנסו לחשוב איך זה נראה מהצד של המוכר. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שלא משתלם להם לעשות

איתנו עסקים. אנחנו מבקשים מהם לעשות עבירות על החוק (של איביי) בהודעות שחור על גבי לבן.

מה עדיף להם להסתכן בסגירת החנות או להפסיק למכור לישראלים? זה לא שווה את הכסף והמאמץ שלהם.

גם ככה אחוזי הרווח שלהם אחרי הקנסות של EBAY וPAYPAL שואפים לאפס. בנוסף להכל הם צריכים שייבלבלו להם בשכל

וגם שלא ייצא להם מזה שקל או במקרה שלהם דולר\אירו?

3.יש משהו שלא רשום בפרטים, בפרטי המשלוח, בשאלות שכבר ענו עליהם בעבר ולא מצאתם בשום מקום?

שלחו למוכר הודעה מנומסת. שלום אדוני היקר ברצוני לברר האם בלה בלה בלה מתאים לבלה בלה בלה?

תמיד עונים לי להודעות האלה. אני ראיתי במו עיני בחור שביקש ממישהו לרשום פרטי מוצר שונים ולשנות את מה שרשום

ונחשו מה קרה אחרי שבוע. not available to your country

4.בקיצור חבל על הזמן שלנו פחות דיבורים יותר מעשים.

סוף שבוע נפלא לכולם :)

פורסם

חברים, אני מבקש לא להיות תמימיפ ויפיי נפש. שירים יד מי שלא אמר לעצמו מספר פעמים בחייו "לא פלא ששונאים אותנו בעולם".

הנה מקרה מסריח, תת רמה, שיא הישראליות המכוערת שיכולה להיות. ומעשה שהיה כך היה.

ידיד שיקרא מעתה והלאה "הישראלי" רצה חלק מארה"ב. המוכר לא שולח לאף מקום בעולם חוץ מתוך ארה"ב. ביקשתי מחבר שיקנה בעבורי את החלק ושישלח לי. החבר קנה את החלק ושלח את החלק בדואר ים כפי שהישראלי ביקש על מנת להוזיל עלויות. עברו כמה חודשים והחלק הגיע. אמרתי לישראלי שהחלק הגיע ושיבוא לאסוף את החלק. עוד בטלפון הסברתי לישראלי שהבן אדם בארה"ב שילם בדולרים מהכיס שלו וכמובן אני צריך לשלוח לו דולרים בחזרה. הישראלי סירב, מיכוון שפירוש הדבר שהוא יאלץ ללכת ולקנות דולרים. כאשר הוא הזמין את החלק שער הדולר היה X ועכשיו אחרי מספר חודשים שער הדולר הוא Y ולכן הוא מפסיד כסף. לבסוף "הישראלי המכוער" נטש את הרעיון. אני שילמתי לחבר מארה"ב את כספו ונתקעתי עם החלק בבית. עכשיו החלק "יושב" בבוידעם אצלי בבית כמו אבן שאין לה הופכין. ואתם עלאק שואלים למה לא מתעסקים עם ישראלים? אז הנה לכם מדוע. וכאן אני אומר "שלא פלא שלא סובלים אותנו בעולם" ואני עוד ישראלי שאומר את זה. עצוב לי אבל זה מה יש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פותח השרשור, תכין לי קפה שתיים סוכר, אבל אל תשים לי את מה שאתה שם לעצמך בקפה שגורם לך לפתוח שרשורים הזויים כאלה.

אני אישית, מבצע בין 5 ל-6 הזמנות מאיביי, מעולם לא נתקלתי במוכר שאמר לי לא, תמיד אני משלם מראש, תמיד קיבלתי את המוצר

בזמן, כל הפידבקים שלי חיובים. אני בטוח שיש עוד רבים כמוני ויש עוד רבים שהם נוכלים, כמו שיש בכל מקום בעולם.

אז ככה שאתה השנאה העצמית אתה יכול לשמור לעצמך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

Keyser , אני שלחתי הודעות ל כ 5 מוכרים בריטים בנוגע לשליחת מוצר (הפנס שיושב בספוילר בקליאו) לארץ כאשר לא הופיע ישראל ברשימת הארצות.

מ2 קיבלתי תשובה שלילית בפרק זמן של שבועיים +\- אחד ענה לי השבוע, חודש וחצי אחרי ששלחתי את ההודעה ו2 נוספים לא ענו בכלל.

מצד שני האיזכור פה לגבי דואר ישראל גם מוצדק,

חבר שלי הזמין ספויילר בעלות של יותר מ100 יורו, עברו 44 ימים, המוצר לא הגיע והמוכר עושה טובה שהוא עונה (בריטי) לגבי מספר משלוח או כל דבר כזה או אחר, אז הוא פתח דיספיוט.

בסופו של דבר הוא קיבל את הכסף מהמוכר, ושבועיים אחרי הספויילר הגיע.

בנוסף, החבר שלים לבחור בחזרה אחרי שהספוילר נחת לו בידיים .

פורסם

שנאה עצמית? כל הביקורות עליי 5 כוכבים באיביי. זה פשוט מעצבן שאני רוצה להזמין חלקים

ומוכרים שקניתי מהם בעבר והכל היה סבבה לא מסכימים למכור. בקיצור אתם מוזמנים לחשוב שאני שונא את עצמי. שהכל אינדבידואלי וגם לתבל ב "לי זה לא יקרה" , העובדות בשטח מדברות תעשו מה שאתם רוצים. אם ההוא לא מסכים תקנו ממישהו אחר ואם ההוא לא אז ממישהו אחר

ושלא יהייה לכם מבחר תבואו לעצמכם בטענות. מן הסתם שכולנו פה אחראים על המעשים שלנו.

שבוע טוב :)

פורסם
האמת היא שהאמירה הזו שלך מתאימה לטקסט מ"ארץ נהדרת". אלא שהמילה הכל כך רצינית הזו "מצטער" ועוד "לבשר", מראה שיש לנו כאן ענין עם דעה מבית מדרשו של שר החוץ שלנו.

למה לערב פוליטיקה בפורום רכב?

חברים, אני מבקש לא להיות תמימיפ ויפיי נפש. שירים יד מי שלא אמר לעצמו מספר פעמים בחייו "לא פלא ששונאים אותנו בעולם".

הנה מקרה מסריח, תת רמה, שיא הישראליות המכוערת שיכולה להיות. ומעשה שהיה כך היה.

ידיד שיקרא מעתה והלאה "הישראלי" רצה חלק מארה"ב. המוכר לא שולח לאף מקום בעולם חוץ מתוך ארה"ב. ביקשתי מחבר שיקנה בעבורי את החלק ושישלח לי. החבר קנה את החלק ושלח את החלק בדואר ים כפי שהישראלי ביקש על מנת להוזיל עלויות. עברו כמה חודשים והחלק הגיע. אמרתי לישראלי שהחלק הגיע ושיבוא לאסוף את החלק. עוד בטלפון הסברתי לישראלי שהבן אדם בארה"ב שילם בדולרים מהכיס שלו וכמובן אני צריך לשלוח לו דולרים בחזרה. הישראלי סירב, מיכוון שפירוש הדבר שהוא יאלץ ללכת ולקנות דולרים. כאשר הוא הזמין את החלק שער הדולר היה X ועכשיו אחרי מספר חודשים שער הדולר הוא Y ולכן הוא מפסיד כסף. לבסוף "הישראלי המכוער" נטש את הרעיון. אני שילמתי לחבר מארה"ב את כספו ונתקעתי עם החלק בבית. עכשיו החלק "יושב" בבוידעם אצלי בבית כמו אבן שאין לה הופכין. ואתם עלאק שואלים למה לא מתעסקים עם ישראלים? אז הנה לכם מדוע. וכאן אני אומר "שלא פלא שלא סובלים אותנו בעולם" ואני עוד ישראלי שאומר את זה. עצוב לי אבל זה מה יש.

נו אז?

רק ישראלים נוהגים ככה?

מקרה כזה הוא דוגמא מייצגת ומאפיינת את שאר הישראלים?

מנין לך לדעת שגם רוכשים אחרים לא נוהגים כך?

חברים, במקומות בהם טיילתי בעולם התברר לי שמספרם היחסי של "הישראלים המכוערים" מקרב התיירים הישראלים לא גדול כמו שהרבה ישראלים נוטים לחשוב. אני מסייג שלא אציג מידע סטטיסטי ולא אנסה להכליל מדוגמא אחת או יותר,אבל בכל אופן זה הרושם שקיבלתי כשהתעניינתי בסטיגמה של הישראלי המכוער. באנגליה למשל, בדורמס שבהם לנתי, לא נטו להכניס דווקא.. אנגלים. בהודו, בעלי הגסטהאוסים איתם דיברתי לא חשבו שהישראלים בעייתים ודווקא הזכירו לשלילה את התיירים האנגלים והאיטלקים. רשמים דומים קיבלתי מסוחרים בטורקיה, מדריכי טיולים באירופה ובמזרח ויש עוד לא מעט דוגמאות.

אבהיר, כי אני לא בא להתכחש לתופעת "הישראלי המכוער", אבל קיבלתי את הרושם ששיעורו באוכ' לא גבוה יותר מאשר בקרב עמים אחרים.

מכאן, אני סובר שגם הרוכשים הישראלים באיביי לא יותר "בעייתיים" מרוכשים במדינות אחרות.

לעניות דעתי, ניפוח הפרופורציות בעניין הזה הוא עוד נגזרת של ההלקאה העצמית היהודית והישראלית המוגזמת.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

לא מתרגש מאף אחד,לא רוצה למכור? יש עוד 100 כמוהו,כל ההזמנות שלי שילמתי מראש וקיבלתי את הכל בזמן.

גם כשאני מחפש מוצרים ואני רואה שאין את ישראל אני ממשיך הלאה ומחפש מישהו שכן שולח לישראל ויש הרבה.

ההגה הוא עגול!

פורסם
Keyser , אני שלחתי הודעות ל כ 5 מוכרים בריטים בנוגע לשליחת מוצר (הפנס שיושב בספוילר בקליאו) לארץ כאשר לא הופיע ישראל ברשימת הארצות.

מ2 קיבלתי תשובה שלילית בפרק זמן של שבועיים +\- אחד ענה לי השבוע, חודש וחצי אחרי ששלחתי את ההודעה ו2 נוספים לא ענו בכלל.

מצד שני האיזכור פה לגבי דואר ישראל גם מוצדק,

חבר שלי הזמין ספויילר בעלות של יותר מ100 יורו, עברו 44 ימים, המוצר לא הגיע והמוכר עושה טובה שהוא עונה (בריטי) לגבי מספר משלוח או כל דבר כזה או אחר, אז הוא פתח דיספיוט.

בסופו של דבר הוא קיבל את הכסף מהמוכר, ושבועיים אחרי הספויילר הגיע.

בנוסף, החבר שלים לבחור בחזרה אחרי שהספוילר נחת לו בידיים .

זה לא דוגמא למקרה המדובר כאן. מה גם, שאם מדובר באנשים פרטיים - לא תמיד הם עונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

+1 כתבת יפה ונכון.

מי שעוסק במכירות בתור תחביב זמני או בתור עבודה צריך לדעת ולהיות מוכן לכל שאלה ובקשה שיש לקונים.

הדבר בא לידי ביטוי לא רק ב EBAY אלא בכל תחום בו יש מוכר וקונה פוטנצאלי/ לקוח.

מי שנכנס לתחום המכירה שיהיה מוכן ולא יופתע משאלות ,בקשות, בקשות "מוזרות" וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה את לא יודעת איך הגרמנים עובדים 8)

סדר מופתי ובית מרקחת. סגנון soup nazi

באופן לא מפתיע קונצרן VAG הכי חזק בעולם.

• תוכן חדש...