Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב למשתמשי הפורום הנכבדים.

אני מבקש מכם, באם הינכם רוצים להמשיך ולייבא בבטחה מוצרי צריכה לרכבכם אנא המנעו מלהטריד

את המוכרים באיביי. לדאבוני מיום ליום אני רואה עוד מוכרים מוערכים שמוחקים את ישראל מרשת התפוצה

שלהם. אולי אתם רוצים לחסוך כמה לירות אבל אתם גורמים לנו המייבאים נזק בלתי הפיך

בבקשה מכם שלמו לסוחרים והפסיקו להטריד אותם או שבסוף לא יהייה לנו מאיפה לקנות

חלקים איכותיים לרכבנו.

בברכה

זקן העדה.

פורסם

אתה באמת חושב שמוחקים את ישראל בגלל שקונים כאלה ואחרים עושים קצת בעיות?

האמן לי שכל הקונים עושים בעיות פה ושם.

מוחקים את ישראל כי הם אנטישמים חסרי תקנה ולצערי השנאה נגד היהודים גוברת בעולם בשנים האחרונות.

אז מצטער לבשר לך, הסיבות שאתה חושב שחוסמים אותנו הן לא בגלל הסיבות שאתה חושב.

פורסם

לפני כמה ימים פירסמתי פוסט בפורוםישראלי אחר על מוצר מצויין וזול שרכשתי באיביי.

לא תאמין באיזה שאלות מפגרות טורדניות וקנטרניות אנשים מגיבים לפוסט.

אם אני הייתי מוכר ומקבל כאלו שאלות לא היית מוכר להם בחיים.

לא פלא שלא מוכרים לנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה באמת חושב שמוחקים את ישראל בגלל שקונים כאלה ואחרים עושים קצת בעיות?

האמן לי שכל הקונים עושים בעיות פה ושם.

מוחקים את ישראל כי הם אנטישמים חסרי תקנה ולצערי השנאה נגד היהודים גוברת בעולם בשנים האחרונות.

אז מצטער לבשר לך, הסיבות שאתה חושב שחוסמים אותנו הן לא בגלל הסיבות שאתה חושב.

האמת היא שהאמירה הזו שלך מתאימה לטקסט מ"ארץ נהדרת". אלא שהמילה הכל כך רצינית הזו "מצטער" ועוד "לבשר", מראה שיש לנו כאן ענין עם דעה מבית מדרשו של שר החוץ שלנו.

פורסם

אנשים מעצבנים יש בכל עם, בכל עדה ובכל מדינה, תאמינו לי תתחילו לסחור עם דרום אמריקאים ומזרח אירופאים ותראו תחמנות מפוארת מה היא.

99% ממי שלא מוכן לשלוח לישראל עושה את זה ממניעים אידיאולוגים.

לא צריך לסחוב את זה עד לגזענות ואנטישמיות, מספיק שאת מירב ידיעותיו הבן אדם מקבל מ BBC וגם אני לא הייתי שולח לישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטרדה זה לבקש מהמוכר לכתוב מחיר אחר על החבילה, לכתוב שזאת מתנה, ועוד כל מיני בלבולי מוח דומים.

אני בטוח שיש סוחרים שלא שולחים לישראל בגלל שהם אנטי-ישראלים. אבל כשאתה עובר על רשימת ארצות שאליהן לא שולח איזה מוכר מניו-יורק ומגלה שאנחנו באותה רשימה יחד עם ניגריה, מצרים ורוסיה אז אתה מבין על מה מדובר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
:screwy: אידיולוגיה... נכון.. זה בטח זה. הרי ישראלים לא משלמים כמו כל השאר אז על הרווח הזה אפשר לוותר. נכון? הרי ככה זה עובד בביזנס לא?
פורסם

הטרדה זה לא ,זכותך לשאול כל שאלה ובקשה בקשר למוצר וזכותו של המוכר לקבל אותה או לדחות אותה.

אתם שוכחים שישראל היא בגודל חרק על המפה ולא כל העולם מכיר אותנו בכלל,אפאחד לא מעוניין לשלוח לפה גם

בגלל הקפדנות של המכס שלנו ,עיקוב בזמנים,שירותי הדואר,החרמות מכס וכו'.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

Mugen

תגיד לי, לך בתור מוכר מה זה משנה? אתה אורז את החיבלה ושולח אותה בדואר לישראל, טיוון, ניגריה, או כל מקום אחר בעולם. למה שיהיה אכפת לך מהמכס באותה מדינה או מהדואר באותה מדינה? זה כבר בעיה של המקבל ולא של השולח.

פשוט תרכשו מאנשים אמינים (שיש להם פידבק טוב) ותקראו את ההבסר על המוצר! ברוב המוצרים כתוב במדויק לאיזה רכב הוא מתאים, מה המידות שלו ומה הצבע שלו. נתקלתי אפילו במוכרים שמבקשים שתצלם את הרכב שלך על מנת שהם ידעו במדויק על איזה רכב מדבר בשביל להקל על עצמם, עליכם ולתת לכם שירות טוב ואמין. אבל פה כנראה לא מכבדים שירות טוב, אז נמשיך לסבול...

פורסם
Mugen

תגיד לי, לך בתור מוכר מה זה משנה? אתה אורז את החיבלה ושולח אותה בדואר לישראל, טיוון, ניגריה, או כל מקום אחר בעולם. למה שיהיה אכפת לך מהמכס באותה מדינה או מהדואר באותה מדינה? זה כבר בעיה של המקבל ולא של השולח.

פשוט תרכשו מאנשים אמינים (שיש להם פידבק טוב) ותקראו את ההבסר על המוצר! ברוב המוצרים כתוב במדויק לאיזה רכב הוא מתאים, מה המידות שלו ומה הצבע שלו. נתקלתי אפילו במוכרים שמבקשים שתצלם את הרכב שלך על מנת שהם ידעו במדויק על איזה רכב מדבר בשביל להקל על עצמם, עליכם ולתת לכם שירות טוב ואמין. אבל פה כנראה לא מכבדים שירות טוב, אז נמשיך לסבול...

בגלל הפוליסה של PAYPAL/EBAY.

במקרה ו.. חברת הדואר לדוגמא שולחת בחזרה לארץ המוצא (המוכר מפסיד כסף)

אם אין תקן,מחזירים בחזרה.

ובנתיים הלקוח מתלונן שלא קיבל כלום ..אבל בעצם חברת דואר ישראל {ימח שמה השם זכרה} עושה קונצים ,

מעכבת ופועלת לפי הזמנים והרצונות שלה.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אוקי על זה לא ידעתי.

באמת בעיה. למרות שגם את זה בטח אפשר לפתור על ידי זה שתרכוש מוצרים שיעברו תקינה (יכול להיות ואני טועה, אם כל מה שהולך במדינה הזאתי בזמן האחרון אני כבר לא בטוח בכלום).

בכל מקרה אני דיי בטוח שפותח התארד לא התכוון לאנשים מהסוג הזה שנתקלים בבירוקרטיה של ישראל ומשגעים את המוכר.

פורסם

כמה שטויות בפוסט אחד -

"אל תטרידו את המוכרים"

"אם הייתי מקבל כאלה שאלות לא הייתי מוכר גם כן"

חבר'ה, מאיפה השנאה העצמית הזו?

מה נסגר אתכם?

לא רוצים למכור - שלא ימכרו, בלי טובות.

אף אחד לא יושב עם היד על השיבר, ומי שרוצה להתעסק במכירות צריך להיות נכון לענות על כל שאלה.

גם אני נתקל במוכרים שלא שולחים לישראל - תמיד יש להם תחליפים. ברוכים הבאים לעולם הגדול.

לא-זקן-העדה-ולא-מתיימר-להיות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...