Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 6 החדשה, המערכת היא מובנית,

בקרוב אתקין ברכב קומפוננטים מגבר וסאב (בשווי 4K בערך).

הבנתי שפרוססור חיצוני המשמש כמנחת כמו "הקוסם" (rockford 3sixty) משפר את איכות הרדיו דיסק המקורי פלאים, אך השאלה שלי היא האם הוא יכול להוות תחליף מבחינת איכות סאונד לHU אפטרמרקט? האם ההבדל באיכויות משמעותי?

הבנתי שכל עוד הרדיו דיסק המקורי של הרכב הוא גרוע, אין פתרון איכותי חוץ מלהחליף בHU אפטרמרקט, אני צודק?

 

 

תודה מראש :wink:

פורסם

תראה



 

מנסיון אישי על קורולה 2008 בה הותקן עבור אבא שלי רוקפורד 3sixty.1

 

זה אכן עשה פלאים - היות ולפרוססור הקטן הזה יש RTA פנימי שבהחלט עושה עבודה נהדרת ביחד עם יכולת לשנות את עוצמת האות היוצאת למגבר לכל יציאה בנפרד + אקולייזר 15 ערוצים (עד כמה שזכור לי)

 

הצלחתי להגיע לתוצאה, בעיני, באמת מהממת על המנחת החמוד הזה שהוא גם פרוססור.

 

אבל!

 

אם יש לך יכולת להחליף את הHU המקורי באפטר מרקט - אל תחשוב פעמיים!

 

אצלי זה היה ככה כי אבא שלי פשוט לא רצה להחליף את המערכת המקורית למרות כל הנסיונות שלי לגרום לו לשדרג.

 

אל תביא מערכת זולה - בטח שלא דאבל דין זול, תביא משהו סביר עם יכולת שליטה על 3WAY וTC - זה יתן לך תמורה טובה בהרבה מאשר לעבוד על פרוססור חיצוני שמנחית את האות.

 

תנסה לרחרח קצת כאן http://www.minidsp.com תבדוק פלאגין בשם 4way advanced ומיניDSP בשם minidsp in a box 2x4

 

זה יעלה לך כולל משלוח 680 שקלים (לפני מיסים) תוסיף לזה HU כמו קלריון 786 או אלפיין 9855 ואתה עדיין באזור ה2500 שקלים גג. אולי אפילו 2000.

 

בהצלחה.

 

עוד כוון למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה אם החוק הזה עבר סוף סוף אישור או לא - יתכן וכן - נראה לי כרגע בYNET הודיעו על זה.



 

טוב מצד אחד מצד שני הוטל מס גדול יותר על החברות מה שאומר שהרבה עובדים יוכלו לשכוח מהעלאות שכר השנה - מה הרווחנו בזה? ימים יגידו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה פרוססור חיצוני לכל דבר ודבר.



 

המחיר שלו זול בהרבה מפרוססורים יעודיים לשוק האודיו לרכב - המיניDSP הוא אמנם מוצר 12V אבל הוא לא באמת מיועד לתחום הרכב.

 

יש לו יכולות קרובות מאוד לאלו של ה701 או הביט10 או הביט1 והרוקפורדים למינם והממשק שלו הוא תוכנות קטנות שהן בעצם plugin שאתה מתקין על מחשב והפלאגין קובע לאיזו מטרה המיניDSP ישמש.

 

יש להם גם DAC (ממיר דיגיטלי אנלוגי) שיכול בעצם לקבל כניסה דיגיטלית בין אם זה קואקס או אופטי ולהמיר אותה ליציאה אנלוגית - הוא נקרא MINIDIGI

 

וככה בעצם - תלוי במספר היציאות שאתה צריך - אתה יכול לקבל מכשיר שיתחרה בפרוססורים שציינתי מעלה בין שליש למחצית המחיר.

 

מיני DSP עם מארז קטן (בגודל של קופסאת סיגריה בערך) של 2 כניסות ו4 יציאות עולה 125 דולר - הפלאגין הדרוש יעלה כ10 דולרים והמשלוח 40 דולר לארץ (ביררתי כבר מול החברה).

 

אם אתה רוצה מערכת 4WAY אקטיבית אתה תקנה את הלוח עם ה4 כניסות ו8 יציאות שעולה 300 דולרים.

 

סה"כ ביט1 למשל עולה 700 דולרים, ככה גם יעלה לך הפרוססור החדש של רוקפורד - הגרסא השלישית ל3sixty ואני מאמין שכל פרוססור אחר יעלה לך לפחות אותו דבר אם לא יותר.

 

הביקורות נהדרות לגבי המוצר ומי שמחפש מערכת שתיתן מקסימום תוצאה במינימום השקעה ולא מערכת היי אנד בהשקעה חסרת פרופורציות - זה ה-דבר.

 

http://www.minidsp.com

 

 

 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואללה לא ידעתי על המוצר הזה , תודה על החידוש

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

ואם אני לא הולך להגביר אקטיבית האם עדיין אוכל להשתמש למשל כמו באלפין pxe h660?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

×
×
  • תוכן חדש...