Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פה עבד/עובד באינטל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויכול לספר קצת ? הרבה ...?

(תנאי עבודה, הווי... אם בעבודה במשמרות - עוד יותר טוב - ואשמח לדעת פרטים ).

עריכה - בקריית גת, למען הסר ספק.

alfa 156 2.5.

פורסם

אישית לא עבדתי שם,עובדים איתי הרבה מיוצאי אינטל ,חלקם בעבודה המדוברת,לטענתם שוק עבדים מודרני,אורך חיים לא פשוט של משמרות שנופלות גם על שבתות ,חגים,לא אידאלי לבעלי משפחות,נקודת האור לטענתם זה השכר(שיוצא גבוה בגלל המשמרות) והבונוסים הנדיבים לפחות בתקופתם (כמה שנים אחורה),אם אתה רווק שמחפש לעשות כסף,יכול להיות שזה יתאים לך.

נ.ב

האמור מעלה לגבי בונוסים ושכר נכון לעובד אינטל ולא לעובד קבלן או כח אדם.

פורסם

עבדתי בעבר, בירושלים. כמה חברים עדין עובדים שם.

מאד מאד (מאד) תלוי מה אתה הולך בדיוק לעשות.

אבל באופן כללי הזכרון הכי טוב שלי משם הוא האוכל :lol:

פורסם

היה לי חבר שעבר בחדר נקי של אינטל.

מדובר במשמרות של 12 שעות אתה מחויב ב 4 משמרות בשבוע בדרך כלל זה שבוע משמרות בוקר שבוע משמרות לילה.

לגבי שכר אני לא זוכר וזה גם לא רלוונטי להיום אבל התנאים אז היו לא טובים לעבודה לא מקצועית.

פורסם

חברים רבים עבדו שם, וחלקם עדיין עובדים.

ידוע לך מה בדיוק אתה הולך לעשות? גם מי שנמצא בחדרים הנקיים לא תמיד עושה את אותו הדבר.

והאם אתה מתכוון לאינטל עצמה או למייקרון שנמצאת באינטל?

פורסם

תודה לכולכם על התגובות.

הצעת העבודה היא של מתפעל/מתחזק מכונה לייצור צ'יפים, בחדר הנקי. זה מה שנמסר/נאמר.

וכן, באינטל עצמה.

alfa 156 2.5.

פורסם
היה לי חבר שעבר בחדר נקי של אינטל.

מדובר במשמרות של 12 שעות אתה מחויב ב 4 משמרות בשבוע בדרך כלל זה שבוע משמרות בוקר שבוע משמרות לילה.

לגבי שכר אני לא זוכר וזה גם לא רלוונטי להיום אבל התנאים אז היו לא טובים לעבודה לא מקצועית.

תיקון טעות התנאים אז נחשבו טובים לעבודה לא מקצועית...

פורסם

המשמרות הן כאמור של 4 ימי עבודה ו-4 ימי חופש ומחולקות כך:

יומיים ראשונים 8:00-20:00 (משמרת בוקר)

יומיים הבאים 20:00-8:00 (משמרת לילה)

ארבעת הימים הבאים הם חופש (אם כי בחצי היום הראשון אתה תישן).

המשמרות הן "ברזל" וקובועות - העובדים מקבלים "לוח שנה" של המשמרות שלהם ויודעים בדיוק מתי הם בעבודה ומתי בבית.

עניין המשמרות לא הכי סימפטי (למרות 4 ימי החופש), כי במשמרות לילה אתה תהיה זומבי. בנוסף, בארבעת ימי החופש אתה תהיה לבד אם זה נופל על אצמע שבוע (אם כי חברי המשמרות מאוד מגובשים ועושים פעילויות יחד בימים כאלה).

העבודה בחדר הנקי לא קלה - אתה מכוסה כולך בסרבל, מסכה וכיסוי לראש בחדר ללא חלונות בתאורה פלורוסנטית (בחלק מהאיזורים התאורה בצבע צהוב).

התנאים של אינטל טובים סה"כ בעיקר לבעלי תואר הנדסאי, כי המשכורת גדולה יחסית בגלל נושא המשמרות.

כמו כן יש ביטוחי שיניים, בריאות ופנסיה וטלפון מהעבודה וארוחות צהרים/ערב/לילה/בוקר שעולות גרושים.

גם המתקנים עבור עובדי המשמרות נחמדים (יש חדרמשחקים עם WII, שולחן ביליארד ומכונות משחקים ופלזמה).

בעניין הבונוסים - ישנם 2 או 3 בונוסים שנתים שמשתנים בהתאם לרווח באותה השנה.

• תוכן חדש...