Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בפורום מקביל ("P.S.I") ניקה אחד המשתמשים את "מנוע הצעדים" של רכבו (106 ראלי דור 2 [נדמה לי]) - ובכן, זו לא פעם ראשונה שאני נתקל במושג והגיע הזמן להבהיר את הנושא...מה זה? למה זה? תפקידו בכח? איפה הוא יושב?...וזה אומנם נשמע דבילי - אך האם גם ב XSI קיים הדבר?

2. מה אומר המושג "דור I" או "דור II" - הכוונה בטוח לייצור בשנים אך מאיזו שנה ועד איזו שנה גדל כל דור ודור?

תודה מראש לעוזרים,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

1. חיפוש פשוט ("מנוע צעדים") ימצא לך עשרות ת'רדים.

2. חיפוש פשוט ("106 ראלי דור", "106 ראלי שנים" וכולי) ימצא לך מאות ת'רדים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1. חיפוש פשוט ("מנוע צעדים") ימצא לך עשרות ת'רדים.

2. חיפוש פשוט ("106 ראלי דור", "106 ראלי שנים" וכולי) ימצא לך מאות ת'רדים.

רוני

סמן את אופציית "חפש עבור כל המושגים" כשאתה מחפש .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...