Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם.

מצאתי שעון שמבחינת עיצוב אהבתי אותו מבין כל מה שהסתכלתי, וזה שעון של ארמני דגם AR5952.

רציתי לדעת מניסיון שלכם, עד כמה המנגון שלהם טוב? האם זה שעון לטווח ארוך יחסית? ( לפחות 5 שנים ).

אשמח לתגובות!

אני מצרף לינק לשעון עצמו http://www.ebay.com/itm/Emporio-Armani-Chronograph-Two-Tone-Mens-Watch-AR5952-/180753110006?pt=Wristwatches&hash=item2a15b993f6

פורסם

לי יש שעון של ארמני כבר שנה וחצי בנתיים הוא מחזיק מעמד יפה מאד ולא עשה לי בעיות בכלל, קח בחשבון שארמני היא לא חברת שעונים,ראיתי באיזשהו מקום ש fossil מיצרים להם את המנגנון, זה שעון אופנתי נטו,אני לא מאמין שהוא ברמה של seiko tissot וכו'

אם אתה מזמין מאיבי שם לב שאתה לא נופל על זיוף האתר מלא בכאלה (לא להזמין ממוכר בסין)

,אם ראית שעון ב 120 דולר תיהיה בטוח שהוא אינו מקורי.

נ.ב

אהבתי את השעון הוא נראה ממש טוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

האמת שאני מתכנן לקנות אותו בארץ.

ההתלבטות היחידה שלי זה לגבי המנגון שלו...

סייקו וסיטיזן ממה שראיתי הדגמים שלהם יפים אבל לא כמו זה, בגלל זה אני מתבלט האם לקחת חברת שעונים יעודית, או מותג אופנה.

פורסם

לדעתי עדיף ללכת על שעון ייעודי מאשר על ארמני אופנתי,

לא חסר שעונים יפים לחברות יעודיות.

חפש

tissot, certina, sector ,citizen, seiko אני בטוח שתמצא משהו שתאהב.

אלה שעונים שיחזיקו לך בוודאות מעל 5 שנים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

שעון אופנתי נטו בעל מנגנון קוורץ. שום דבר מיוחד.

אגב מניסיון עם שעון ארמאני, האיכות לא גבוהה. אצלי היה שינוי של צבע באיזור מסויים. אמנם קטן ובלתי נגלה לעין אבל מטריד.

פורסם

צריך כשרון מיוחד בשביל להכשל עם קוורץ, כל שעון סיני בדולר יחזיק 5 שנים. אין פה עניין טכנולוגי או שאלה מי יותר מדויק. הכל בגימור החיצוני ובתחושה על היד.

בסגנון הזה אפשר בהחלט לחפש סקטור - שעונים שמחזיקים נצח, פחות או יותר (יש לי עוד שעון סקטור שהיה איתי בטירונות לפני 20 שנה וחטף בומבות מכל בזנ"ט בשטח - כלום לא מזיז לו. טיפונת פוליש והוא יראה ויעבוד כאילו יצא עכשיו מהניילונים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תגדיר "יחזיק הרבה זמן".

שוב אני אומר, מבחינת מנגנון מדובר בקוורץ שהוא מנגנון בדולר. עובד מצויין אבל כל חובב שעונים (שעונים רציניים) לא יתייחס למנגנון הזה, לכל הפחות יתייחס בזלזול.

המנגנון יעשה את העבודה לשנים ארוכות אבל מבחינת איכות החומרים והגימור לא בטוח. קיבלתי לפני כמה שנים שעון ארמאני כמתנה. לאחר שנה הרקע הפנימי של השעון שהיה בצבע שחור ולבן איבד מהצבע שלו באיזושהי נקודה.

אם אתה קונה שעון ולא בשביל המנגנון, אתה כנראה קונה בשביל העיצוב.

מבחינת מנגנון הוא ישרוד, מהבחינה הויזואלית אני לא בטוח.

(ההודעה אינה מתייחסת לבעלי דגם קסיו דיגיטאלי עם מחשבון- הם קונים בשביל המחשבון)

פורסם

שלום לכם.

אני לא מכיר את ארמני.

אבל אישית אני מעדיף חברות שמתמצאות בשעונים ולא חברות אופנה שמשקיעות באמת בעיצוב

אבל המנגנונים שלהם לאו דווקא משהו. קוורץ או לא קוורץ. יש עוד הרבה פקטורים.

גלגלי שינים מפלסטיק שממכה בינונית מתעוותים ואז חובה להחליף מנגנון וכל מיני כאלה.

במותגים רציניים כמו שהזכירו כאן ואני אוסיף למשל Tag heuer, Mont Blanc, Rado,Orient.

אלה שעוני מותג. יקרים. חוץ מה ORIENT שהם שעונים טובים ועמידים ואמינים ולאו דווקא יקרים.

אם אתה מדבר על הגראנד קניון, ודאי היית אצל שיקו. חנות שהיא שם דבר בתחום.

את המותגים הנ"ל אני חושב שתמצא אצלו. RADO בטוח תמצא אצלו וגם את המון בלאן.

השאלה כמה חשבת להשקיע בתחום.

לשם ההגינות אציין שאני עובד בתחום (לא ממש הרבה זמן) אצל אחד מהיבואנים הגדולים.

עוד דבר שעליך לשקול, זה את האחזקה של השעון.

רבים רוכשים שעונים יקרים אבל סוללה מחליפים אצל כל אחד ב10 שקלים.

אח"כ מתלוננים שחדרו להם מים, שיש אדים וכל מיני...

אז יש שעונים שסוללה ואטימה בהם עולים בסביבות המאה ש"ח ויש ב400 + ...

והם גם דורשים שימון אחת ל .... שעוני אוטומאט טובים, גם דורשים טיפולים אחת ל...

וזה לא זול. מי שרוצה סוללה ב10 שקלים שיקנה CASIO !!!

חשוב מאד לדעת, ששעונים אוטומאטיים ( שאין להם סוללה אלא קפיץ נמתח מתזוזות היד)

הם פחות מדוייקים משעוני קוורץ !!! רבים לא יודעים זאת.

זהו. בהצלחה.

פורסם

ממליץ לתת הצצה בשעונים של CERTINA. קניתי אחד לאבא שלי ב-1600 ש"ח (הוא בחיים לא היה משקיע בעצמו את זה) והוא אוהב אותו.

בבעלותי Citizen, Rado, Sector כבר תקופה ארוכה. אני מבסוט על כולם מאוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...